Şimdi Ara

Müteahidi ve Firmasını İfşa Edeceğim Destek Olur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 31 Aralık 2021; 2:21:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MurexThedesa M kullanıcısına yanıt
    Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 31 Aralık 2021; 2:21:22 >
  • Konu günceldir

• Bu sözleşmenin geçerliliği yok.

A4 kağıdına el yazısı ile yazılmıi. İmza,Kaşe,Resmi hiç bir şey yok.

Böyle sözleşme olmaz.

• Kardeşim sen daha hakkını aramak için korkuyorsan bizden niye destek bekliyorsun.
    Sen cesur olacaksın senin hakkın yeniliyor.Sonrasına bakılır zaten.Hayatta her şikayetinde bizden mi destek bekleyeceksin.İlk adımı sen atıcan :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noterde yapılmış mukavele kadar geçerliliği yok ama yine de mahkemede delil olur. Bir akrabamız müteahhitle anlaşmazlığa düşmüştü ve mahkemelik olmuşlardı. Mahkeme böyle bir sözleşmeyi delil olarak kabul etti. Tabi mahkemede şahitler de vardı. Müteahhit mahkemeyi kaybetti çünkü haksızdı.

@abdullahkazan gerçek sözleşme noterde yapılır. Neyse olan olmuş başınıza bir iş gelmiş. Peki siz bu evi alırken ve bu sözleşmeyi yaparken hiç şahidiniz var mı? Sözleşmede herhangi bir şahidin imzası var mı?

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    imzaların olduğu yeri resimde gizleyerek yükledim.

Adamın firma adına imzası kağıtta var. Şahit olarak annem ve eşim yanımdaydı bunu yaparken.

Şimdi bazı arkadaşlar yanılıyor. Noterde de yapılsa bu sözleşme adamlar kendilerine o kadar güveniyorki ne noteri ne soruşturmayı takmıyorlar zaten.

Önemli olan büyük bi kitle halinde üzerine yürümek olur diye düşünüyorum.

SOSYAL MEDYA > BİREYSEL TEPKİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MurexThedesa -- 26 Aralık 2021; 21:33:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Annen ve eşin zaten senin ailen, yakın akraba dışında şahitlik yapabilecek birileri olsaydı iyi olurdu.

Sözleşme noterde yapıldığı zaman resmiyet kazanır, istediği kadar takmasın. Mahkemede kaybedince aklı başına gelirdi. Şimdi sosyal medyada tepki toplayarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsun.

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyanın gücü gibi bi güç tanımıyorum hocam.
    Hadi ben sustum geçtim ya sonraki mağdurlar?

Ben sana sesini çıkarma boşver gitsin demedim ki. Sözleşmen noterden olsaydı, daha etkili olabilecak şahitlerin olsaydı mahkemede haklılığını daha kolay ispat edebilirdin. Bunu demek istedim. Yoksa ben her türlü hakkını almanı isterim.

• Hocam cesur ol, hakkın yeniliyor ve hakkını savunuyorsun diye adın neden lekelensin gözünü seveyim? Zaten biraz diş geçirmeye başla adam yapmaya başlayacaktır emin ol, büyük ihtimalle karşındaki adam da pek cesaret edemeyeceğinin farkına vardığı için böyle tavır almıştır.

• Hocam önceden eski çalıştığım yerde yemekhanedeki kadınla tartıştım. Baya beni kart basmadan yemek yemekle suçladı. Sonra kadını şikayet ettim. Kadın şirket sahibinin teyzesi mi meymiş koymuş oraya. Adam beni bir tehdit etti. Ben senin patronunu tanıyorum seni kovdururum dedi şikayetini geri çek dedi vs. Hadi neden lekelensin diyorsunuzya işte müteahit benim patronu tanıyorsa keser atar.

• olayın detayı varmı merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.