Şimdi Ara

İnternet Üzerinden Ücretsiz SMS Göndermek(Sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kendim keşettiğim bir siteyi sizinle paylaşıyorum.
    http://freesmsland.com/?on=sms Site bu arkadaşlar. Ülke seçimini yapıyorsunuz daha sonra numarayı yazıyorsunuz, daha sonrada mesajınızı yazın ve gönderin. Ben az önce kendi telefonuma 2 adet mesaj gönderdim gayet hızlı ve başarılı bir şekilde iletildi. Şunu söyleyeyim Türkçe karekterleri kullanamıyorsunuz. Buna dikkat ederseniz hiç sıkıntı çekmessiniz. Bu arada kendi telefon numaranızı yazmıyorsunuz sadece mesajın gideceği numarayı yazıyorsunuz.

Site:http://freesmsland.com/?on=sms

Not: Yardımcı olmak için bi konu açtım millet hemen baltalamış konuyu. Ne çok troll var forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE3CA2C3D -- 11 Temmuz 2015; 16:32:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternet Üzerinden Ücretsiz SMS Göndermenin Kolay Yolları

İletişimde kalmanın artık pahalı bir lüks olmadığı bir çağda yaşıyoruz. İnternet sayesinde, artık ücretsiz SMS göndermek mümkün hale geldi. İşte ücretsiz SMS göndermenin bazı kolay yolları:

• Web tabanlı hizmetler: TextMagic, SendPulse ve SlickText gibi web tabanlı hizmetler, belirli bir sayıda ücretsiz SMS göndermene olanak tanır. Bu hizmetler genellikle kayıt gerektirir ve bir telefon numarası doğrulaması gerektirebilir.
    • Uzantılar ve eklentiler: Chrome ve Firefox gibi web tarayıcılarına yükleyebileceğin uzantılar ve eklentiler de ücretsiz SMS göndermeni sağlar. Örneğin, "Send Anywhere" uzantısı, doğrudan tarayıcından ücretsiz SMS göndermene olanak tanır.
    • Uygulamalar: WhatsApp, Telegram ve Signal gibi mesajlaşma uygulamaları, internet bağlantısı üzerinden ücretsiz SMS göndermene olanak tanır. Bu uygulamalar, kişilerine bağlı olduğun sürece sınırsız mesaj göndermene olanak tanır.

Ücretsiz SMS gönderirken bazı kısıtlamaların olabileceğini unutmamak önemlidir. Örneğin, bazı hizmetler günlük veya aylık mesaj sınırları koyabilir. Ek olarak, tüm ülkeler ücretsiz SMS göndermeye izin vermeyebilir.

Ücretsiz SMS göndermek, arkadaşlarınla ve ailenle iletişimde kalmak ve hatta iş için pazarlama kampanyaları yürütmek için harika bir yoldur. İster web tabanlı bir hizmet, ister bir uzantı veya uygulama kullanıyor ol, ücretsiz SMS göndermenin uygun ve kolay olmasıyla günümüz dünyasında iletişimde kalmanın en uygun maliyetli yollarından biri haline geldi.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • M

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra neden telefonuma geciktirici mesajları geliyor
  • inanmayın beyler zooken
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

inanmayın beyler zooken

İnanmak zorunda değilsin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Sonra neden telefonuma geciktirici mesajları geliyor

Kardeşim kendi telefon numaranı vermiyorsun. Adamlar numaranı bilmiyorlar nasıl sana mesaj atsınlar. Bunu idrak edemiyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Sonra neden telefonuma geciktirici mesajları geliyor

Kardeşim kendi telefon numaranı vermiyorsun. Adamlar numaranı bilmiyorlar nasıl sana mesaj atsınlar. Bunu idrak edemiyormusun?

quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

Merhaba arkadaşlar kendim keşettiğim bir siteyi sizinle paylaşıyorum.
    http://freesmsland.com/?on=sms Site bu arkadaşlar. Ülke seçimini yapıyorsunuz daha sonra numarayı yazıyorsunuz, daha sonrada mesajınızı yazın ve gönderin. Ben az önce kendi telefonuma 2 adet mesaj gönderdim gayet hızlı ve başarılı bir şekilde iletildi. Şunu söyleyeyim Türkçe karekterleri kullanamıyorsunuz. Buna dikkat ederseniz hiç sıkıntı çekmessiniz. Bu arada kendi telefon numaranızı yazmıyorsunuz sadece mesajın gideceği numarayı yazıyorsunuz.

Site:http://freesmsland.com/?on=sms

?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.