17.07.2023 tarihin de gelen zamlar sonrasın da , gıbırnet firmasından COMNET firmasına geçiş için , comnete başvurdum aynı gün içerisin de evraklar onaylandı ve GIBIRNET firmasına iletildi. 2 iş günüdür bekliyorum GİBİRNET firması geçiş işlemlerini reddetmiş ve başka bir firmaya geçiş iznime hak tanımıyor. @GIBIRNet; överken dilinizden bal damlıyor , yardıma geldiği zaman sus pus oluyorsunuz Görselde ki konuşma benim ve Comnet firması ile konuşmam: AKŞAM ÜZERE BAŞVURUM TEKRAR GIBIRNETE iletiliyor ve TEKRAR 2.KEZ REDDEDİLİYOR |
GIBIRNET Başka bir firmaya geçiş hakkımı reddediyor ve izin vermiyor , BU FİRMADAN UZAK DURUN
-
-
Aynı durum;
-
yemin ederim sinirden patlıcam bir an önce yarın olmasını bekliyorum
-
Tasimak yerine kapattirmak ve yeniden basvuru daha iyi olmazmi -
port sorunu var bölgemde
-
Şuan aynısını ben de yaşıyorum gıbırnet'den comnete geçemedim 1. reddimi yedim hangi gerekçeyle red yiyorum çıldırcam
-
son durum nedir arkadaşlar...bende şu anda onay bekliyorum...
-
Onayladilar mi seninkini -
yok hocam...30 saat oldu aşağı yukarı....48 saate kadar sürermiş...
-
Benimde 1 gün oldu hala yapmadılar -
Geçebilen oldu mu comnete churn imzaladım son günü hala bi gelişme alamadım
-
1 haftadır bende bekliyorum comnete geçmek için ama gibirnet ağanın keyfinin gelmesini bekliyoruz
-
3 lira daha fazla kazanmak için köylü kurnazı taktiğiyle hareket etmek bu firmanın imaj kayıbıdır.
-
Ben gibir.netten ayrılışımı tamamladılar.
-
baska fırmaya gecıs yapamıyorum hala bu ıs ınata bındı bu fırmanın yapptıgını kımse yapmadı
-
Sorun geçiş başvuru talebinin PDF formatlı olmasından kaynaklanıyor. Sistemleri sadece PNG ve JPEG kabul ediyormuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X