Şimdi Ara

Turknet almaya ikna edin kodu kullanayım bir ay bedava internet veriyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkNet 2 Defa kullandım 9MBps fazla hız alamazsınız dediler ping sorun VDSL yok demesi var tabi ki bir deTurknet almaya ikna edin kodu kullanayım bir ay bedava internet  veriyormuş

============================================================================
    ADSL Training Status: Showtime
    Mode: GDMT
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 2 minutes
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 1.030 Mbps 8.292 Mbps
    Actual Net Data Rate: 1.022 Mbps 8.191 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 12.4 dB 11.0 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 19.3 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.365 Mbps 12.968 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 22 Ağustos 2018; 0:23:41 >

• 35MBPS bana yetkmiyor ki VDSL destek yok diyor turknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 22 Ağustos 2018; 3:18:37 >
  • Hattınız az mbs destekliyorsa turk telekom kullanmaktan iyidir Turknet hiç degilse akn falan yok. Buyur geç derim. taahhüt‘de yok. Ve Türknetin sitesinde hız sorgulama kaç mbs çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expectations -- 22 Ağustos 2018; 3:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattınız vdsl desteklemiyorsa bunun sorumlusu Türknet değil ki. Siz dsl kullanmak zorunda olduğunuz sürece alt yapıda geliştirme yapmazlarsa turknet fixnet superonline Türk Telekom Vodafone vs vs ne kullanırsanız kullanın durum bu olacak. Bu şartlarda sunu göz önüne almalısınız. Alt yapınız bu kadar destekliyor ozaman kimi seçmeliyim? Bence bu internet hızı için bu açıdan bakmalısınız çünkü alt yapınız bu kadarına musade ediyor. Bu hızı size en avantajlı kim veriyorsa onu seçmelisiniz bu şartlarda da turknet o avantajlı veren bir iki firmadan biri zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 22 Ağustos 2018; 10:18:0 >
  • Vdsl paket alamıyorsanız port yoktur, bunun için de Turk.net'i suçlayamazsınız.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    TTNet port var dedi altyapınız yok diyor.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    bana hız lazım. Turk Telekom vs turknet fark etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15814DA30

bana hız lazım. Turk Telekom vs turknet fark etmez.
    Alt yapiniz buna uygun degil belli ki o yuzden kimse size hiz veremez hangi issyi secerseniz secin

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom il müdürlüğü, fiber projesi gönderdi. Türk Telekom genel müdürlüğüne.
    Onay alırsa, 2 tane sahadolabı değişecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15814DA30 -- 26 Ağustos 2018; 5:2:55 >
  • Abone olurken altyapınız yok deniliyor.

İnternet'den başvurdum. Aradılar altyapınız yokmuş ankastre kutu filan yokmuş. Şebeke yok dediler.

Türk Telekom bayisine sordum.

Sistemdeki hata nedeniyle VDSL var gösteriyormuş VDSL vermeyi denemişler VDSL sinyal gitmemiş

• sen 3 ay kullan vdsl gelcek ikna olduysan kodu yollayim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed al

• alamıyorum.
    Netspeed Afyonkarahisar
    2018 yılı ilk yarısında hizmet verilmesi planlanmaktadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.