Şimdi Ara

polisler hep böyle mi iyice nefret ettim artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınıfta bi vukuat oldu polise kadar vardık neyse
    polis arabasındayın bana etmediği laf küfür kalmadı savcı aradı arkasından ona bile bile küfür ettiler bize "bak bi daha gelirseniz odaya çekerim ağzınızı burnunuzu kırarım kimse de karışamaz" dedi tamam dediğim anda bile tokat gösteriyor neymiş okullar açılınca bunun gibi olaylar artmış canlarını çok sıkıyormuş o yüzdenmiş yolda arabalardan geçemeyince camdan bağır bağıra hadi lan yürü hfgfgffhj dedi arkasında cemaat mi var ne var bilmiyorum keşke ses kaydı alsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 20 Eylül 2012; 19:16:53 >

• Biyerinize bişi kacsa cemat bileceksiniz.
  • Polislerden nefret ediyorsunuzda sınıfta neden kavga vb şeyler çıkartıyorsunuz ? O adamlar bayılıyor demi boş yere sizinle uğraşmaya ? Her şeyi karşıda arayacağınıza önce bir kendinize bakın ondan sonra laf atarsınız başka insanlara.
  • Efendi efendi okulunuza gidin polisle ne isiniz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Efendi efendi okulunuza gidin polisle ne isiniz var.

hastaneye pansuman yaptırmaya gidince polis başıma çöreklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Polislerden nefret ediyorsunuzda sınıfta neden kavga vb şeyler çıkartıyorsunuz ? O adamlar bayılıyor demi boş yere sizinle uğraşmaya ? Her şeyi karşıda arayacağınıza önce bir kendinize bakın ondan sonra laf atarsınız başka insanlara.

2700 tl maaşı öpücükle mi alcak tabii ki uğraşacak benle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Polislerden nefret ediyorsunuzda sınıfta neden kavga vb şeyler çıkartıyorsunuz ? O adamlar bayılıyor demi boş yere sizinle uğraşmaya ? Her şeyi karşıda arayacağınıza önce bir kendinize bakın ondan sonra laf atarsınız başka insanlara.

2700 tl maaşı öpücükle mi alcak tabii ki uğraşacak benle

Sen her haltı ye ondan sonra o o kadar para alıyor diye benimle uğraşacak de Oldu olacak çağır azarla birde Polisin tek görevi seninle uğraşmak değil atarlılık yapacağına biraz empati yapsaydın gelip buraya saçma sapan konu açmazdın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polis zorlanıyorsa yapmasın kardeşim istifa etsin Allah Allah kimse babasının hayrına çalışmıyor millete küfür etme ya da dövme hakları yok.AKP polisleri şımarttı zaten polisler ona güvenerek her şeyi yapıyor. Polis devletin memurudur kimseye terbiye vermeye kimseyi eleştirmeye kalkamaz verilen görevi yapar o kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southland

Polis zorlanıyorsa yapmasın kardeşim istifa etsin Allah Allah kimse babasının hayrına çalışmıyor millete küfür etme ya da dövme hakları yok.AKP polisleri şımarttı zaten polisler ona güvenerek her şeyi yapıyor. Polis devletin memurudur kimseye terbiye vermeye kimseyi eleştirmeye kalkamaz verilen görevi yapar o kadar .

ağzını açtığın an tokat geliyor bişey diyemiyorsun kodumun memleketinde sıkıştırıp dövsek en az 10 sene verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 20 Eylül 2012; 18:24:33 >
  • quote:

quote:

Polis zorlanıyorsa yapmasın kardeşim istifa etsin Allah Allah kimse babasının hayrına çalışmıyor millete küfür etme ya da dövme hakları yok.AKP polisleri şımarttı zaten polisler ona güvenerek her şeyi yapıyor. Polis devletin memurudur kimseye terbiye vermeye kimseyi eleştirmeye kalkamaz verilen görevi yapar o kadar .

ağzını açtığın an tokat geliyor bişey diyemiyorsun kodumun memleketinde sıkıştırıp dövsen en az 10 sene verir

Hep Amerikayı örnek verirler Amerikada polisler daha sert polislerin daha fazla hakkı vs var diye.Evet öyledir ama Amerikada mesela bir polise biri saldırdıgında bizim polisler gibi tekme tokat kavgaya tutuşmaz amerikan polisi.Aldıgı eğitim ve teknik bilgisiyle adamı etkisiz hale getirir ve polemiğe girmeden karakola götürüp bırakır.Şu an 20 yaşında işe başlayıp da 2700 tl maaş alan başka bir meslek grubu yok Türkiye'de.Polisler polis olmadan önce bin tane torpil arayıp mesleğe girmeye çalışırlar sonra bellerine silah takınca artisleşmeye başlarlar.Herkes profesyonel olmalı..

• quote:

quote:

quote:

ağzını açtığın an tokat geliyor bişey diyemiyorsun kodumun memleketinde sıkıştırıp dövsen en az 10 sene verir

Hep Amerikayı örnek verirler Amerikada polisler daha sert polislerin daha fazla hakkı vs var diye.Evet öyledir ama Amerikada mesela bir polise biri saldırdıgında bizim polisler gibi tekme tokat kavgaya tutuşmaz amerikan polisi.Aldıgı eğitim ve teknik bilgisiyle adamı etkisiz hale getirir ve polemiğe girmeden karakola götürüp bırakır.Şu an 20 yaşında işe başlayıp da 2700 tl maaş alan başka bir meslek grubu yok Türkiye'de.Polisler polis olmadan önce bin tane torpil arayıp mesleğe girmeye çalışırlar sonra bellerine silah takınca artisleşmeye başlarlar.Herkes profesyonel olmalı..

bahsettiğim adam 40 yaşlarında

• quote:

quote:

quote:

quote:

bahsettiğim adam 40 yaşlarında

Demek istediğim o değil yani 20 yaşında bile 2700 tl maaş alabilen bir meslek grubu şartları iyi o anlamda dedim.Polisten dayak yiyenlerin haberleri çıkıyor onları kamera kaydı oldugu için haber yapıyorlar.Çoğu karakolda kamera yok polisler çok kişiyi dövüyor ama ortaya çıkmıyor.Yani eski tas eski hamam.Bir video izliyorum adamın birini sokakta polisler döverken videoya alan adamın üstüne polisler yürüyüp telefonu almaya çalışıyor.Çoğu olayı görüntüleyen vatandaşın elinden telefonu alıp sildikleri çok oluyor.

• quote:

Kesınlıkle. Alısmıslar yatmaya, belescılıge. Esnaf da bunlardan korktugu ıcın tepelerıne cıkardı. Belese yemekler, belese traslar, polıse oncelık tanımalar. Corba paraları almalar, bıber gazını helyum gazı gıbı bosaltmalar. Cıvısı cıkan ulkenın cıvısı cıkan polıslerı olması garıp degıl.

Egoıst tavırları olan ınsalar ıste bulasmaya dahı gelmez. Bır dahakıne ; Hakaret ederse uyar, el kaldırırsa hakkında sıkayetcı ol. Tanıdıgın varsa baska yere bıle surdurursun

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Kesınlıkle. Alısmıslar yatmaya, belescılıge. Esnaf da bunlardan korktugu ıcın tepelerıne cıkardı. Belese yemekler, belese traslar, polıse oncelık tanımalar. Corba paraları almalar, bıber gazını helyum gazı gıbı bosaltmalar. Cıvısı cıkan ulkenın cıvısı cıkan polıslerı olması garıp degıl.

Egoıst tavırları olan ınsalar ıste bulasmaya dahı gelmez. Bır dahakıne ; Hakaret ederse uyar, el kaldırırsa hakkında sıkayetcı ol. Tanıdıgın varsa baska yere bıle surdurursun

son cümleyi anlamadım

• Polislere zerre saygım sevgim yok,ben de pek hoş olmayan bir olay yaşadım bu durumla ilgili..Kimse burada ötmesin polis candır,kandır diye.Yapıyorlar kardeşim,yapıyorlar..
  • Cok onyargili ve genellemeyle yaklasiyorsunuz polislere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Cok onyargili ve genellemeyle yaklasiyorsunuz polislere.

bunları birebir yaşadım önyargıymış
  • Haklısın kardeş çok küfür de ediyorlar bende şahit oldum hikayeyi sormayın suç suz adama bile küfür etdiğine tanık oldum okul çıkışı kalabalıkda .
  • normal düz polisler 2700 mü alıyor ? yanlısınız olmasın ? benim bircok polis tanıdıgm işten cıkmak icin girmedikler isınav yok.
  • Deseydin sen adını soyadını ver sen diye yusuf yusuf olurdu hemen allah devlet memuru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.