Beyler selamün aleyküm öncelikle.Benim sorunum şöyleki ben çocukluktan beri kavga etmekten çok korkuyorum.Boyum 1.82 kilo 57 cok zayıfım.Biryerlerim kırılacak vurduğum fazla zarar vermeyecek diye endişe ediyorum.Help < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kavga etmekten çok korkuyorum beyler toplanin tavsiye
-
-
manyak misin dostum? kavga etmek guzel bir sey mi? git sevis, enerjini o sekilde at.. bu absligi modern bir toplumda atsan deli sanirlar.. zaten o kilo ile de sansin pek yok gibi gorunuyor...
-
Kanka korkak olunca ne kız bakıyor ne ortamda ciddiye alınıyorsun ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kavgası kanka çoluk çocuk musun hakkını savun üstüne saldırırlarsada ararım polisi de diyecemde erkek adamsın 3-5 bişey öğrende üstüne saldırırlarsa bari hunharca dayak yeme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acaba kavgada bir şansım olabilir mi ya iyi vurursam zayıfım ya kendime güvenemiyorum
yok dostum, korkaklikla alakasi yok.. oyle varos bir semtte yasiyorsan bilmiyorum ama ben de hayatimda kavga etmedim sayilir.. oyle arada gaza gelip kavga etmeye calissam neyse ki su ana kadar buyuk bir sey olmadi.. su ana kadar cesurluk yuzunden takilan kadin gormedim.. ki cok farkli milletten de kiz arkadaslarim oldu. knedine guven, entellektuel ol, sporunu yap.. kadinlarla nasil konusacagini bilmen yeterli.. para da onemli ama digerlerini yaparsan para miktari azalir.
-
57 kilo ne mirader hertarafın kırılır cam gibi.
Bende çok kavgacı biri değilim ama seni mok çuvalı gibi indiririm yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Haziran 2022; 23:15:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru diyorsunuz arkadaşlar ben en iyisi kavga etmeyim
Kac kilosun usta
68-70 arası takılıyorum boy 1.79
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Haziran 2022; 23:19:26 >
Kanka acaba senin gibi birine çenesine doğru iyi oturtsam bir şansım olabilir mi
Beklemediğim bir anda olursa belki bekliyorsam daha kötü karşı atak görebilirsin.
Kanka şimdi benim anlamadığım hani bu çenene falan vursam hiçbirsey olmamış gibi nasıl karsi atak yapacaksın ki bilmediğimden soruyorum
Yapacağın şey belli, iyi yemek yiyip spor yap aynı anda dövüş sporlarından birine yazıl hocadan eğitimini al. Boksa yazılıp 3-5 yumruk yesen korkun geçmeye başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9F4E09E5 -- 23 Haziran 2022; 23:42:37 > -
Sarsılırım biraz belki yere düşerim ama acıyla daha sert girişirim adrenalin meselesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 23 Haziran 2022; 23:46:43 >
kavgadan korktugun iyi bir şey maceraya gerek yok...bizim burada mafya takılan tipi tabancayla evinin önününde vurdular,,,bir başka örnekte,,tanıdıgım kavgacı bir tipi kalbinden bıçaklayıp öldürdüler...
kavgada istedigin kadar cesaretli ol adam karambolde bıçagı takıyor ve ölüyorsun...yutubda türkiyeden bir video izledim iri yapılı çocuk kavga ediyordu tek olmasına ragmen bi kaç kişiyide patakladı akabinde biri geldi kargaşada çocugu bıçakladı gitti adam bıçaklandıgından bile haberi yoktu akabinde ölmüş..halbuki adam delikanlıca kavga ediyordu...
onun için sakın kavgaya girmeyin..kavgayıda ayırmaya çalışmayın uzak durun...
-
Kankam kavga etmek iyi yada cool bir şey değil. Aksine kavgaya başvurmaya gerek kalmaması iyi bir şey. Kilo olayını gelecek olursak. Zayıfsın kilo al vs vs diyip sosyal medya lincine çevirmek istemiyorum ama kilo almalısın bence de. Spora gidersen doğru uyguladığın taktirde hem kilon artar hem de özgüvenin gelir. Öz güveni elde edince bu kavga olayının mantıklı olmadığını anlarsın diye düşünüyorum. İyi vücut olunca kavga etmeye de çekinecekleri bir gerçek. 182 boy 57 kiloysan seni döveceklerini düşünen kekolar kendilerinde cesaret bulabilirler. Ben 186 106 kiloyum. çok şükür kavgaya çekecek bir olay yaşamadım, umarım yaşamam da. Yaşamama sebebim öyle süper dövüşçü değilim ama standart bir kekonun 60 70 kilo olacağını düşünürsek ağır taşa çarpacağı için o riski pek almıyorlar diyebilirim. Biraz da esprili yaklaşacağım umarım yanlış anlamazsın. O kilo o boy oranıyla bana vurduğunda seni çekirdek gibi çitlerim. O yüzden umarım ufaktan bi spora başlarsın da benim gibi şişkoları boks torbası gibi döversin. Ama kavganın çocukça bir davranış olduğunun farkına varman dileğiyle
-
Türkiyede en mantıklı savunma sporu vücut geliştirmedir. İstediğin kadar dövüş sporu öğren böyle 180 boy 55-70 kilo aralığı gibi geziyorsan kavgaya karışmak zorunda kalma ihtimalin çok yüksek. Dövsen bir dert dayak yesen ayrı dert. O yüzden en güzel caydırıcı dik duran bir vücut ve hacimli kollar. Ben şahsen 4 tane kekonun yanımdan geçip gitmesini, o 4 tane kekonun bana bulaşıp benim 4 ünü arkada fon müziği ile dövmeme ve herkesin bana hayran olmasına tercih ediyorum
Genelde o hacimli kollar kavgada hantal kalıyor. Daha gardını almadan çok çenesine yumruk yeyip sendeleyen kaslı bireyler gördüm.
Birde dövüş sporları ile vücut geliştirme farklı şeyler. O hacimli kollar patlayıcı güç antrenmanı yapmadıysa 1. dakikanın sonunda düşmeye başlıyor.
Kavgayı kimseye tavsiye etmem ama kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
Konu sahibine gelince kilo alırsan iyi olur ama vurduğun yumruk buruna ve çeneye gelirse etkili olur. Kendi burnuna yumruk değil ama hızlı bir fiske vurunca bile ne kadar ağrıdığını görebilirsin birde yumruk oturursa ne olacağını düşün.
-
Usta eyvallah yanıtın için çok teşekkürler öncelikle gym e gitmeyi düşünüyorum biraz vücut şart usta kavgayı hiç başlamadan bitirmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
57 kilo ne mirader hertarafın kırılır cam gibi.
Bende çok kavgacı biri değilim ama seni mok çuvalı gibi indiririm yani. |
Benzer içerikler
- ayda 1 milyon tl kazanmak
- yüzdeki yağlar nasıl erir
- sen nasıl bir insansın kimin şarkısı
- zayıfım ama tartıda fazla çıkıyorum
- askerde nasıl kalınır
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X