Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele ergense hiç anlam veremiyorum... Zaman kaybından başka birşey değil
  • Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Güçlü olmak istediği için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs
  • kendini geliştirmek için
  • Ben de uzun süredir yapıyorum. Seksi olmak için ve spor yapıyor olmak için yapıyorum. Sporu çok severim.
  • sanırım öküz gibi basanlardan bahsediyorsun onlara bodyci deniyor balon gibi gezerler ortalıkta hava olsun diye ama fitness apayrı bişi bir erkeğin görünüşünü %80 değiştirir hem de sağlık açısından ve ilerleyen yaşlarda da önemi yüksektir

fitness ile ameleliğin farkını görebilirsiniz

ilk fotodada tabiki ağırlık kaldırırmıştır ama genelde yağ yakımına yönelik fitness yapılmıştır

not = gece gece einstein mode = on
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

kendini geliştirmek için

Burdaki gelişimin mantığı ne işte ?

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Güçlü olmak istediği için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

Spor olsun diye yapan çok nadirdir... İnsan kas yapmak için spor yapmaz, spor yaptığı için kas yapar... Fakat kasa odaklanmaları fazlasıyla gülünç
  • Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 14 Mart 2013; 0:10:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz
  • tamam hemen baslıyorum bodye ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

kendini geliştirmek için

Burdaki gelişimin mantığı ne işte ?

vücudu gelişiyor işte bununla birlikte kendine güven artar , dışarda vücud caydırıclık etkisi verir , yanına dövüş sporuda öğrenirse daha iyi olur , kıyafetler üzerinde daha iyi durur , fiziki gücü yükselir.kötü bişe değil ben yapmıyorum ilgimi pek çekmıyor bana yetiyor vücudum onun yerine başka sporlarla uğraşıyorum ama yapan insanada boşuna yapıyorsun denmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz

Çok acizce bir durum yahu Ama 15-16 yaşında kas yapmaya çalışanların duygusal veya sosyal nedenlerinden ziyade mantığını merak ediyorum ben

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

Bak bu olabilir işte
  • kas imparatorluğunu kurabilmek için
  • Mesela ben seney başlamayı düşünüyorum nedeni ise şu; 185 boy 60 civarı kiloyum çok cılız görünüyorum hayvan gibi olmak istemesem de biraz toparlamam gerekiyor giydiğim kıyafetleri yakıştıramıyorum kendime. Ayrıca insanın kendinde ne konuda olursa olsun gelişme görmesi çok iyi bi duygu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

sanırım öküz gibi basanlardan bahsediyorsun onlara bodyci deniyor balon gibi gezerler ortalıkta hava olsun diye ama fitness apayrı bişi bir erkeğin görünüşünü %80 değiştirir hem de sağlık açısından ve ilerleyen yaşlarda da önemi yüksektir

fitness ile ameleliğin farkını görebilirsiniz

ilk fotodada tabiki ağırlık kaldırırmıştır ama genelde yağ yakımına yönelik fitness yapılmıştır

not = gece gece einstein mode = on

şöyle vücudum olmadı anasını satıyım benim kuzende tip yok kız gözümünde kaslarında boğulmak istiyorum yazmıştı kendime baktım kas namına bi halt yok

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz

Çok acizce bir durum yahu Ama 15-16 yaşında kas yapmaya çalışanların duygusal veya sosyal nedenlerinden ziyade mantığını merak ediyorum ben

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

Bak bu olabilir işte

Ortada acizce bir durum yok, insanın kendini iyi hissettiği, kendisini mutlu eden bir uğraş ile uğraşması doğaldır, 15-16 yaşında ise sağlıklı ve fit olmaktan ziyade, güzel gözükmek ve karşıdakini etkilemek gibi tutumlar daha ağır basabilir, ve her 15-16 yaşındaki ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir, çok doğal davranışlar açıkcası pek mantığını anlayamayacak bir durum yoktu ortada
  • Ben düzenli olarak şınav mekik gibi basit spor hareketleri yaparım. Sebebi daha çevik olmak ve kondisyonumu yüksek tutmak için.

İyi vücudun ne zaman işinize yarayacağını kestiremessiniz. Sokakta birisi çıkar önünüzü keser, en kötü ihtimalle daha az dayak yerisiniz Köpek kovalar daha çabuk kaçarsınız, iki ağırlık kaldırdığınızda hemen kesilmessiniz, vücut direnciniz artar, kazalardan kurtulma olasılığınız artar, daha fit ve dinç durursunuz.

Sporun kötüsü olmaz. Bir kaza yapıp arabada sıkıştınız diyelim. Sizce kondisyonu iyi birisi mi daha kolay çıkar yoksa 1 şınav bile çekemeyen yağları almış başını gitmiş birisi mi?
  • Sporcular mecburen yapıyolar ama genelde görünüş için yapılır, abartmadıkça mantıklı bence.Hiç görünüşe önem vermiyosan bilemem tabi saçma gelebilir ama çoğu insan için önemlidir dış görünüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

Son 3 aydır herkes bodyci fitnesscı oldu birden bire. yeni akım işte

benim gozlemlerime gore son iki yildir bu mevsimde bir body hevesi sariyor herkesi... bir keresinde bimde 10 liraya dambil vardi. baya satilmisti..

• Spor yapmak iyidir sagliklidir guclu yapiyor insani tabii kasli olmak kotu mu az daha kilo alsam da bende baslasam

• kız tavlamak için tabiki.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.