Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: butze

Son 3 aydır herkes bodyci fitnesscı oldu birden bire. yeni akım işte

Hocam ben geçtiğimiz ağustos ayında başladım bu spora evde sıkılmayım hemde vücudum yağlıydı salona gittiğim doluluk oranı %40 larda falandı şimdi ise herkes geldiği için %90 lara kadar çıktı.Herkes sixpack çıkarmaya falan çalışıyor
  • Gobek aldi basini gidiyor. Vucudumu gelistirmek icin basladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok sebebi var Fit olursun , alımlı olursun , sağlıklı olursun , kendine özgüven gelir , sağlam durursun bir çok nedeni var insanın kendince . Yani kötü birşey değil bence bende gidiyorum . Ha halısaha da top oynamışın ha bu sporu yapmışsın aynı şey bence sorun yok isteyen gidip yapabilir . tabi bu iş biraz sabır ve azim istiyor 3-5 ayını verip çalışmak işine gelmediği için böyle kıskanıp böyle konular açılabiliniyor işde :)
  • Toz , hap map o işin ayrı boyutu onlar aşmış ben o kadarını istemem , benim sahip olmak istediğim vücut Manchester United daki NANİ . 2 aydır yapıyorum Hazirana kadar devam edicem bu Hırs İstikrar C.Ronaldoda bile yok :P Vücudumun taslağı oluştu şimdi üstüne + katmakda sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: priestess

Bende spor salonuna başlamaya kararlıyım ama kafamda bir soru var

tek başlamak dan çekiniyorum arkadaş olsa en azından motive olur insan spor salonunda ne yaptığımı bilmiyormuş gibi gözükmekten korkuyorum her zaman hocaya sormaktan utanırım zırt pırt

bi yardımcı olursanız ilk kez spor salonuna başlayacak biriyim

evet bir arkadaşla gitmek iyi olurdu tek gidersen çekinecek bir şey yok ilk gün her şeyi gösterir öğrenirsin zaten sonra kendi başına elindeki programa göre ne yapacağını bilirsin,soru sormana gerek kalmaz.

evet haklısın hocam mayısta başlıyorum parada sıkıntı yok sağlık sonuçta sınırsız bu iş için 1 seneyse 1 sene 2 seneyse 2 sene gönül verecem bu spora :)
    istediğim vucuda ulaştığımda bile devam ediceğim bu spora öyle bırakmam pes etmem hiç birşeyde asla
    severim böyle şeyleri tam tersine 1 senede istediğimden fazlasını olabilirim heralde hadi hayırlısı

bencede spor hayatında varsa bi insanın yürüyüşü bile değişiyor spor dindelik katar her zaman spor yapmayan la yapanın en basit yürüyüşünde bile fark var

en önemlisi aynaya baktığında kendi kendini iyi görmelisin buda insana moral katar günü daha moralli geçirebilirsin göbek li biri memeler sarkmış biri aynaya baktığında ve 1 sene boyunca vucut çalışmış biri aynaya baktığında hangisi daha özgüvenli ve daha moralli görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 16 Mart 2013; 15:14:10 >
  • adam idölüm olucak (jeff seid) mayısta başlıyorum ve 6 aydır düşünüyordum çok kararlıyım arkadaş öyle böyle değil kesinlikle bıkmıcam

Dipnot: bu yukarıda yazmış bazı arkadaşlar spor yapsan nolucak anlam veremiyorum vs vs vs

Bende bu anti spor 'insanları anlamıyorum dinç ve aynaya baktığında kendini tatmin eden güven veren dışardan bakışta estetik görünen en önemlisi kendi günlük hayatta bile çok yararı var herşey kolay gelir insana iş hayatında öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 16 Mart 2013; 15:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgücü

Toz , hap map o işin ayrı boyutu onlar aşmış ben o kadarını istemem , benim sahip olmak istediğim vücut Manchester United daki NANİ . 2 aydır yapıyorum Hazirana kadar devam edicem bu Hırs İstikrar C.Ronaldoda bile yok :P Vücudumun taslağı oluştu şimdi üstüne + katmakda sıra

Sporu salonda yapmakla olmuyor bu işler az ac interneti oku ne nedir diye.
  • quote:

KorsaN01

Aslında body yapan adamlar o kadar da sağlıklı olmuyor, tabi gerçekten yapanlardan bahsediyorum.
    Arkadaşımın günde 10 hap içtiğini bilirim üstüne litre litre süte karıştırılmış tozlar.
    Tozlar zararlı değil biliyorum ancak o kadar sütü içmek de akıl karı değil.

Bu işin spordan daha önemli olan kısmı beslenmedir.Vücud salonda değil mutfakta yapılır diye boşa dememişler.O hap dediğin şeyler basin takviyeleridir.Toz dediğin şeyde yağsız proteindir.Her hap şeklinde olan şey ilaç değildir.Senin mantığına göre sırf hap şeklinde olduğu için balık yağı takviyedide ilaçtır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

quote:

KorsaN01

Aslında body yapan adamlar o kadar da sağlıklı olmuyor, tabi gerçekten yapanlardan bahsediyorum.
    Arkadaşımın günde 10 hap içtiğini bilirim üstüne litre litre süte karıştırılmış tozlar.
    Tozlar zararlı değil biliyorum ancak o kadar sütü içmek de akıl karı değil.

Bu işin spordan daha önemli olan kısmı beslenmedir.Vücud salonda değil mutfakta yapılır diye boşa dememişler.O hap dediğin şeyler basin takviyeleridir.Toz dediğin şeyde yağsız proteindir.Her hap şeklinde olan şey ilaç değildir.Senin mantığına göre sırf hap şeklinde olduğu için balık yağı takviyedide ilaçtır.

İşte bilgisi olmayanlar salona giriyorsun calısıyorsun arnold olup cıkacaksın sanıyor vucut geliştirmenin mantığı: beslenme%60 çalışma %20 dinlenme %20
  • Aynaya bakınca mutsuz olmazsın. 1.5 yıldır yapıyorum özgüvenim arttı vücut şekle girince.Tshirt giymek bile istemezdim.Şu an kızlar bile konuşurken kollarıma dokunmadan edemiyor.
  • 1)Neden saçlarını tararsın,güzel kıyafetler giyersin cevabıyla aynı
    2)Fit biri olup duvardan duvara atlayabilmek varken niye yağ tulumu olalım
    3)SAĞLIK, kilonun kalbi nasıl zorladığını herkes biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de başlayacağım yaza baklavalar çıkmış olacak zaten yağ mağ yok
  • Spor salonuna gittiğinde hoca kişi beslenme planından tut çalışma aralığı kalori vermen için hangi nabız aralığında kardio yapman lazım gerek tiğini yazılı gösteriyor
    haftadan haftaya vücüt gelişim çıktısıda alırsın görürsün ne kadar gelişmiş

zaten hocanın verdiği şeyleri yersen istediğin vücuda sabırlı ve kesin adımla ilerlersin
    özellikle haftada 2 3 kere sığır eti kaslar için çok etkili arkadaşımdan biliyorum alabilirim her hafta derseniz kaslar çok sağlam olur ve çabuk gelişir
    ben alabilirim hocanın verdiği programdan dışarı çıkmıcam

birde benim çalışacağım hoca türkiye vücut geliştirme şampiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 18 Mart 2013; 14:30:28 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.