Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Ne kadar saçma insanlarsınız siz

Kas geliştirme yaptığın zaman şunları yapmış oluyorsun;

Sağlıklı zinde bir bünye,
    Sağlıklı beslenme,
    Seksi vucüt(hava atmak açısından değil, insanın kendini beğenmesi),
    Daha az stres,
    İki koştum, nefes nefese kaldım yok.
    Aklıma gelenleri şimdilik sıraladım.

Çakı gibi delikanlı oluyorsun işte, daha ne kurcalıyorsunuz ki ?

Her şeyi özentilikle bağdaştırmayın, biraz çağdaş olun. Fesat olmayın.

+999
  • Böyle saçma bir soru forumda görmedim.Herşeyin başı sağlıktır , sporda sağlık için yapılır.Dikkat çekmek için konu açıyorsanız daha mantıklı alanlara yönelin.
  • Kıskananlar bok atmış işte ne olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kas yapmak işsizlerin işidir bu bir gerçek. Obez değilim bende şınav çekiyorum akşamları geceleri fakat 2 günde bir

Kas yapanların amacı kızları yataga atmak Kıvanç Tatlıtug gibi kızların ilgisini çekmek yani tamamen özenti. Abazaların işi, tip olmadıktan sonra tavlarsınız bekleyin siz

Neymiş fit görünmekmiş saglıklı yaşamakmış geçiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

kas olayını hiç sevmem de sigara içtiğimden vücut yorgun düşmesin diye günde 100 tane mekik çekiyorum nefesimi açıyor, daha hızlı hareket edebiliyorum faydası var yani. önceden günde 500 çekerdim kasdan geçilmiyordu ozaman da saçma sapan oluyor, robot gibi hissediyorum az ve öz iyidir.

Aynen hocam. Bunlar iyice kaptırmışlar kendini.
  • quote:

kas olayını hiç sevmem de sigara içtiğimden vücut yorgun düşmesin diye günde 100 tane mekik çekiyorum nefesimi açıyor, daha hızlı hareket edebiliyorum faydası var yani. önceden günde 500 çekerdim kasdan geçilmiyordu ozaman da saçma sapan oluyor, robot gibi hissediyorum az ve öz iyidir.

yil olmus 2013 hala bodybuilding i mekik cekmekten ibaret sananlar var.

ben sizlerin yasindayken 4 sene araliksiz fitness a gittim, sanirim genc yasta yapinca bir alt yapi olusuyor ve onu ileriki yillarda kaybetmiyorsunuz hala firsatiniz varken adimlari atin. suan cardio ya odaklandim cumartesileri dahil calistigim halde haftanin 6 gunu 50 dakka max interval kosarim, kalp sagligi acisindan cok onemli ileride acayip yararlarini gorursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Kas yapmak işsizlerin işidir bu bir gerçek. Obez değilim bende şınav çekiyorum akşamları geceleri fakat 2 günde bir

Kas yapanların amacı kızları yataga atmak Kıvanç Tatlıtug gibi kızların ilgisini çekmek yani tamamen özenti. Abazaların işi, tip olmadıktan sonra tavlarsınız bekleyin siz

Neymiş fit görünmekmiş saglıklı yaşamakmış geçiniz..

sen bu kafayla cok yol alirsin erken yasta korelmis arkadasim.
  • 1)Spor=Sağlık olduğu için yapılır.
    2)Yaz yaklaştığı için fit olmak gereklidir.
    3)biscolata erkekleri ve kıvanç tatlıtuğa kızların yoğun ilgisini gördüğü için...

• quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

quote:

ben sizlerin yasindayken 4 sene araliksiz fitness a gittim, sanirim genc yasta yapinca bir alt yapi olusuyor ve onu ileriki yillarda kaybetmiyorsunuz hala firsatiniz varken adimlari atin. suan cardio ya odaklandim cumartesileri dahil calistigim halde haftanin 6 gunu 50 dakka max interval kosarim, kalp sagligi acisindan cok onemli ileride acayip yararlarini gorursunuz.

sen ne din gözüm vücut yapmaktan bahseden kim hem mekik bana yetiyor kas merakım yok ki onu saklamak için yok sağlıktı yok şuydu buydu diyeyim. ha bu arada her insanın yapısı aynı değil öyle hamburger filan çakma sapan yiyecekleri tüketmezsen salıncakta sallanarak bile kas yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 14 Mart 2013; 21:56:49 >
  • Bu yuzden olabilir. sokakta yuruyus sahnesi ftw*

• quote:

quote:

quote:

sen ne din gözüm vücut yapmaktan bahseden kim hem mekik bana yetiyor kas merakım yok ki onu saklamak için yok sağlıktı yok şuydu buydu diyeyim. ha bu arada her insanın yapısı aynı değil öyle hamburger filan çakma sapan yiyecekleri tüketmezsen salıncakta sallanarak bile kas yaparsın.

GOZUM once insan fizyolojisinin temellerini ve spor ile nasil baglantili oldugunu ogren ondan sonra tartisiriz istedigin kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Bu yuzden olabilir. sokakta yuruyus sahnesi ftw*

Herkesin hayatta amacı , zevki baska ben beğenmedim mesela yapabilir miyim bunu yapamam çünkü o yonde bir istegim yok

Arabada gaza basmak benim icin daha keyif verici ha kız bana vücudum icin bakmış ha bakmamış

Ne alaka bende anlamadım yorum olsun torba dolsun

• quote:

bas steroid i sisir her tarafi yak yaglari oh ne ala vucut yapmak. bu alemin en sevmedigim yani budur ama kim kullanirsa kendine.. ilerde bir bir cikacak acisi.. bunlara ozenmeyin gencler dogal vucutlar degil bunlar haberiniz olsun.
  • işte bunlar hep seks...
  • -kiyafetlerin uzerinde guzel durmasi icin
    -kendini iyi hissetmek icin ve saglikli yasamak icin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

GOZUM once insan fizyolojisinin temellerini ve spor ile nasil baglantili oldugunu ogren ondan sonra tartisiriz istedigin kadar

hal böyle iken ben bilmiyorsam hiç öğrenmeyeyim ki boşuna tartışmayalım.
  • Size kalsa zaten butun vucut yapanlar steroid. memleketimin bilgisiz insanlari...

Siz saniyorsunuz ki igneyi basinca yarini kalkip heryeriniz sisiyor degilmi boyle? ah ah boyle dusunmeye devam.

Steroid dediginiz bile tak diye olacak is degil, ki o bile dag gibi emek ister. anca oyle karsiligini alirsiniz. herkesin yaptigi kendine.. onaylamiyorum tabikide steroidi ama siz de biraz okuyun be kardesim. steroidi basinca direk buyume diye bisey yok...

Jeff seid dediginiz bebe kac yasindan beri spor yapiyor onu bilmek gerek.steroid o pis pis demek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 14 Mart 2013; 23:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Hele ergense hiç anlam veremiyorum... Zaman kaybından başka birşey değil

Gelişme döneminde yapılan spor vücüdü geliştiriyor bu kadar basit bence sende evde sureklı oturma

• quote:

işte kıskananlar laf atıyorlar bir öyle olmak var bir de yağ topu olmak var
  • Allahın şişko obez, bilgisayar karşısında kamburlaşmış, yedikleri patates kızartması, mcdonals ürünlerinden başka olmayan hareketsiz yarım dünyalar gelmişler kıskançlıklarını "fitness-body yapanlarda kafa yok" diye örtmeye çalışmış konuya bak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.