Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terekeme_1903

Ya da soyle diyelim, bir insan neden kas yapmak, bicimli, duzgun fizikli gorunmek istemez? bir insan niye gobekli, sisman, yagli, bicimsiz veya zayif, kenyali zenciler gibi, ruzgar esse ucacak gibi gorunmek ister? Bunlari sorun bi once. Milletin spor yapmasi elaleme dert olmus arkadas ya.

Sporu gercek anlamda yapmak sabır,disiplin şart burda sallayanlar spora baslayıp bir ay sonra ya calısıyorum calısıyorum bişey olmuyor diye bırakanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9
    İnsan zeki bir varlık olarak lanse ediliyor. Bu şekilde lanse edilirken sırf duyguları yüzünden aktivist bir tavır sergilemeleri komiğime gidiyor, hatta dediğim gibi acizce buluyorum. Bence, modern toplum insanları kendi benliklerinden uzaklaştırıp bir prototipin klonları haline çeviriyor. Kendini toplumdan uzaklaştırmayan insanın kendi olabileceğini düşünmüyorum. İnsanların bu tarz nedenlerden kas yapmak veya bu tarz eylemlerde bulunması... Evet kesinlikle acizce... Acizlikten kastım, düşünme yetisindeki acizlik. Yani şöyle demek istiyorum: Dünyada tek insanın siz kaldığını düşünün. Hala 15 yaşında kas yapar mıydınız ?... 15 yaşında kas yapmakta sandığınız kadar sağlıklı bir olay değil. 18 yaşından önce kas yapılması önerilmiyor... Yani açıkcası hiçbir mantıklı yanı yok. Ayrıca "ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir." bu kısma da katılmıyorum. Ben de ergendim [ki 17 yaşındayım ve tekniksel olarak hala ergenim] ama bu tarz düşüncelerim yoktu ? Her ergenin kafasında şekillenen fikirlerin böyle olduğunu düşünmüyorum... Sağlıklı olmak için kas yapanlara çok fazla birşey diyemem. Hayat görüşleri benimkinden farklı sonuçta... Şahsen ölmeyecekmiş gibi yaşamayıda gülünç buluyorum ben. Aslında benim tek istediğim şey perspektif bakış açısından uzaklaşıp biraz daha soyutsal düşünüp olayın ardını görmenizi istemem. Bunu yaptığınız takdirde ne yaparsanız yapın, yaptığınız şeyde haklısınızdır... Ama bunu yapmadığınız/yapamadığınız sürece afedersiniz ama acizsiniz... Ve bunlar tabiki sadece benim gözümden yorumlar... Bu arada aklıma Suç ve Ceza'dan bir alıntı geldi: "...Ruhlarınızda bağımsız bir yaşamdan iz bile yok! İspermeçten yapılmış yaratıklar! Damarlarınızda da kan yerine serum dolaşıyor!..."

Sen yemek yeme o zaman kardeşim nasılsa acıkacaksın?..

İnsan dış görünüşüne önem verebilir; aynaya baktığında kendini iyi hissetmek isteyebilir; fiziksel olarak çok yetersiz olduğunu düşünebilir; kıçı başı yağ bağlamış olabilir ya da bütün derdi karı kıza hava atmak da olabilir.
    Ama bu onu aciz yapmaz. Çünkü o kişi istediği şeyi elde etmeye çalışan kişidir. Aciz olan, oturduğu yerden o adama laf sallayan olur.
  • hey siz ağirlik kaldırmayan . spor ypamayan insanlar boşuna yorum yapmayın . bizi asla anlayamassınız ve kötü bir vücuda sahip olmaya mahkumsunuz ne kadar o halinizle mutlu olsaniz da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ben düzenli olarak şınav mekik gibi basit spor hareketleri yaparım. Sebebi daha çevik olmak ve kondisyonumu yüksek tutmak için.

İyi vücudun ne zaman işinize yarayacağını kestiremessiniz. Sokakta birisi çıkar önünüzü keser, en kötü ihtimalle daha az dayak yerisiniz Köpek kovalar daha çabuk kaçarsınız, iki ağırlık kaldırdığınızda hemen kesilmessiniz, vücut direnciniz artar, kazalardan kurtulma olasılığınız artar, daha fit ve dinç durursunuz.

Sporun kötüsü olmaz. Bir kaza yapıp arabada sıkıştınız diyelim. Sizce kondisyonu iyi birisi mi daha kolay çıkar yoksa 1 şınav bile çekemeyen yağları almış başını gitmiş birisi mi?

Otomobil genel konu dışı operasyonu Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Body yaparak guclu olunmaz ki bu nasil mantik body sadece gorunus icindir ici bostur cogu kollarin. .

Bilgisiz oldugunu bu kadar belli etme git salonlara bu sporu ciddi anlamda yapanların anteramanlarını izle kaldırdıkları kiloya bak.

Aynen, adam seni kaldırır enseye atar squat yapar. güçsüzmüş peh.
  • Spor yapmakta suc olmus artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Body yaparak guclu olunmaz ki bu nasil mantik body sadece gorunus icindir ici bostur cogu kollarin. .

Bilgisiz oldugunu bu kadar belli etme git salonlara bu sporu ciddi anlamda yapanların anteramanlarını izle kaldırdıkları kiloya bak.

Aynen, adam seni kaldırır enseye atar squat yapar. güçsüzmüş peh.

Kaç kola dokunduysa vurmus hemen bos damgasını
  • ben 3 ay sonra tatile gidiyorum yağlı vücutla görünmek istemediğim için yapıyorum. kışında bırakıyorum.
  • Body sporumuzu aşkla yapanlar bi alıntı yapsın

Executuor06 nerdesin

• Konuya obezler toplanmış.
    Belli miktarda kas iyidir.

• Oturduğu yerden kolasını içip cips pakedine daldırdığı yağlı elleriyle klavyeye abananlar toplanmış yine.
  • ben kızlar için değil kendimi iyi hissetmek, kendimi iyi görmek için yapıyorum elalem umrumda değil
  • Benim için:
    -Stresi atmak
    -Güzel bir vücuda sahip olmak
    -Kilo almak
    -Duruş bozukluğumu çözüme kavuşturmak
  • Kas yapmaya şiddetle karşıyım.

Güç yapmayaysa varım.

Atıyorum askersin Neye ihtiyacın var?

Bacak kası: Koşacaksın
    Judo hareketi için gerereken kol kasları: Göğüs göğüse mücadele
    Bel kası: Makineli tüfek taşıyacaksın vs vs.

yani ihtiyacın olan kası kasacaksın.

Yok ben dambılla çalışırım diyorsan, o dambılı tutup tutup kaldırma hareketi ile ancak adamın bi tarafını avuçlarsın.

bilmem derdimi anlatabildim mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

Elbette sağlıklı ve fit olmak için yapıyorlar doğrusu bu zaten ama şu kendini geliştirme mevzusunu anlamadım insan kendini sadece fiziksel yönden mi geliştirince toplum tarafından kabul görülüyor kendini kültürel bilgisel yönden geliştirenler boşuna mı yaşıyor

Toplum genel olarak neyi kabul ederse onu destekleyeni el üstünde tutarlar tuttukları şey doğru veya doğru olmasın. Sen tam tersi doğruyu söylersen 9 köyden kovulursun.

İnsanlar için çekici ilk özellik fiziktir. Özgüven içinde vücut önemlidir. Çünkü iyi fizikli olanlara insanlar başka bir yerden bakıyor.
  • Giydiğin kıyafetlerin üstüne tam oturması, yakışması.
    Kızları etkilemek.
  • konuya bak ne hale gelmiş :) herkes spor yapanlara karı/kız için yapıyorsunuz demiş yapabilir bu kimseyi ilgilendirmez :)
    toz yiyenler var denmiş protein tozu ve karbonhidrat tozundan bahsediyorsun :) en ufak bi bilgin yok konuda
    kasların içi boş denmiş

bence burada kas karşıtı kim varsa hepsi kıskanmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Body sporumuzu aşkla yapanlar bi alıntı yapsın

Executuor06 nerdesin

+1 Executuor06 abimizi bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

Elbette sağlıklı ve fit olmak için yapıyorlar doğrusu bu zaten ama şu kendini geliştirme mevzusunu anlamadım insan kendini sadece fiziksel yönden mi geliştirince toplum tarafından kabul görülüyor kendini kültürel bilgisel yönden geliştirenler boşuna mı yaşıyor

Toplum genel olarak neyi kabul ederse onu destekleyeni el üstünde tutarlar tuttukları şey doğru veya doğru olmasın. Sen tam tersi doğruyu söylersen 9 köyden kovulursun.

İnsanlar için çekici ilk özellik fiziktir. Özgüven içinde vücut önemlidir. Çünkü iyi fizikli olanlara insanlar başka bir yerden bakıyor.

çok doğru söylemişsiniz insanların asosyal olma sebebi de çoğunlukla bu zaten toplumun yanlış bildiklerinin tam tersini savunmak
    Bu arada yanlış anlaşılmasın spora karşı falan değilim ki kendimde bu aralar bazı sebeplerden ötürü yapamasamda düzenli olarak yağ yakımına yönelik spor yaparım benim karşı olduğum şey insanın kendini üstün görmesi kendi gibi olmayan düşünmeyen insanları aşağılaması
    Bu konuda da örneği bolca mevcut zaten (spor yapanların yapmayanları,yapmayanların ise yapanları aşağılması)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9
    İnsan zeki bir varlık olarak lanse ediliyor. Bu şekilde lanse edilirken sırf duyguları yüzünden aktivist bir tavır sergilemeleri komiğime gidiyor, hatta dediğim gibi acizce buluyorum. Bence, modern toplum insanları kendi benliklerinden uzaklaştırıp bir prototipin klonları haline çeviriyor. Kendini toplumdan uzaklaştırmayan insanın kendi olabileceğini düşünmüyorum. İnsanların bu tarz nedenlerden kas yapmak veya bu tarz eylemlerde bulunması... Evet kesinlikle acizce... Acizlikten kastım, düşünme yetisindeki acizlik. Yani şöyle demek istiyorum: Dünyada tek insanın siz kaldığını düşünün. Hala 15 yaşında kas yapar mıydınız ?... 15 yaşında kas yapmakta sandığınız kadar sağlıklı bir olay değil. 18 yaşından önce kas yapılması önerilmiyor... Yani açıkcası hiçbir mantıklı yanı yok. Ayrıca "ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir." bu kısma da katılmıyorum. Ben de ergendim [ki 17 yaşındayım ve tekniksel olarak hala ergenim] ama bu tarz düşüncelerim yoktu ? Her ergenin kafasında şekillenen fikirlerin böyle olduğunu düşünmüyorum... Sağlıklı olmak için kas yapanlara çok fazla birşey diyemem. Hayat görüşleri benimkinden farklı sonuçta... Şahsen ölmeyecekmiş gibi yaşamayıda gülünç buluyorum ben. Aslında benim tek istediğim şey perspektif bakış açısından uzaklaşıp biraz daha soyutsal düşünüp olayın ardını görmenizi istemem. Bunu yaptığınız takdirde ne yaparsanız yapın, yaptığınız şeyde haklısınızdır... Ama bunu yapmadığınız/yapamadığınız sürece afedersiniz ama acizsiniz... Ve bunlar tabiki sadece benim gözümden yorumlar... Bu arada aklıma Suç ve Ceza'dan bir alıntı geldi: "...Ruhlarınızda bağımsız bir yaşamdan iz bile yok! İspermeçten yapılmış yaratıklar! Damarlarınızda da kan yerine serum dolaşıyor!..."

Sen yemek yeme o zaman kardeşim nasılsa acıkacaksın?..

İnsan dış görünüşüne önem verebilir; aynaya baktığında kendini iyi hissetmek isteyebilir; fiziksel olarak çok yetersiz olduğunu düşünebilir; kıçı başı yağ bağlamış olabilir ya da bütün derdi karı kıza hava atmak da olabilir.
    Ama bu onu aciz yapmaz. Çünkü o kişi istediği şeyi elde etmeye çalışan kişidir. Aciz olan, oturduğu yerden o adama laf sallayan olur.
    Tamam sende oturup laf sallayanın aciz olduğunu düşünüyorsun. Bu beni senin gözünde aciz yapar ama bu beni mutlak anlamda aciz yapmaz. Mutlak anlamda aciz olan kimsede yoktur zaten... Benim gözümde spor yapanlar acizdir, senin gözünde yapmayanlar acizdir. Bu kadar... Bu arada "Sen yemek yeme o zaman kardeşim nasılsa acıkacaksın?.." Buradaki alakayı da anlayamadım ? Düzenli olarak spor yapınca, sağlıklı olunca ölümsüz mü olunuyor ? Hayır yani düzenli olarak yemek yediğinde acıkmıyorsun çünkü...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.