Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezik asosyal bebeler, vücut geliştirme yapanlara sallamaya başlamış hemen. Kas yapmak sağlıklı olmaktır, kondisyon arttırır. Her sporun temelinde vardır kardiyovasküler ve güç antremanları.
    + olarak güçlü ve sağlam görünmek, özgüveni tazeler.

quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Çok basit...
    Hayatı boyunca pazar çantası bile taşımamış adamlar gidip günde 2-3 saat fitness da vakit geçiriyorsa bunun sağlıkla filan hiç alakası yoktur.Birde kaslı gözükmek için toz filan yiyenler varmış onlara değinmiyorum bile..

Gerisini okumanıza bile gerek yok. Vücut geliştirme yapmamış insanlar, beslenmesine dikkat etmeyen adamlar gelir burda supplement kullananlara laf eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 14 Mart 2013; 13:27:41 >
  • Hobi olarak düşün arkadaşım bu mu takıldı kafana insan neden kas yapmak ister diye soruyorsun insan neden sigara içer insan neden dengesiz beslenir insan neden tembellik yapar insan neden sağlığına dikkat etmez her bulduğunu yer gibi şeyler sormuyorsun da bunu mu soruyorsun?
  • Ben kilo almak için başlamıştım 175 boya 50 kiloydum ve tam bir eziyetti şu anda 179 boya 68 kiloyum karı kız zerre umrumda değildi ama bana getirisi çok fazla oldu ilerleyen zamanlarda da bırakmak gibi bir niyetim yok.

Tabi arada böyle kemik torbalarının yada kafası gözü yağ bağlamış obezlerin atıp tutması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 14 Mart 2013; 13:30:40 >
  • Yapmayan bilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Hele ergense hiç anlam veremiyorum... Zaman kaybından başka birşey değil

zaman kaybı

Kimilerinin bir adım fazla yürümemeyi kar saydığı şu dünyada,spor yapan insan benim gözümde en değerli insandır....
  • ben de 3 senedir bodyle ugrasıyrm.yanında judoyla futbollada ugrasmıstım .hergecen gün insanın daha geliştiğini görmesi daha az yorulması dinç hissetmesi güzel bir şey.ben bu yüzden yapıyorum.ama sırf kız için spor yapanları da kınamam .yapabilirler kimseyi ilgilendirmez.ortama uyum sağlamak için sigara içkiye başlamaktan kat kat iyidir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=eG0J-shx3Rk
    belki birşeyler anlarsın
  • ne kadar savunursanız savunun. Türkiye de vücut geliştirme yapan insanların %70 i iki lafı bir araya getirip konuşabilen insanlar değil sırf hava atmak karı kız için vücut şişirme derdindeler amaç spor falan değil yani
  • Nisanda 1 sene olucak başlarda ölesine gidiyordum sadece oturaklı bir vucudum olması için ama geçen aylar sürecinde vücüdüm şekillenmeye, özgüvenim artmaya ve en önemlisi insan kendinde birşeylerin geliştiğini görünce mutlu oluyor. Bu 1 senede 1 ay gelip 3 ay gelip sonra gelmeyenler oldu, herkes istediğini yapıp yapmamakta özgür ama amaçsız gelinmemeli.
    burada fitness yapanlara body yapanlara niye çamur atıyorsunuz anlamıyorum, balon gibi şişiyor denmiş ama alakası yok

gerçekten insan kendisine önem veriyor beslenmesi olsun herşeyiyle değişiyor ve kendisini önemli hissediyor. Şuan diyorum ki neden önceden hiç gitmemişim.. Sizler burada yağlanırken saatlerce pc başında oturup millete çamur atmaktan başka ne yapıyorsunuz..

İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Burdakilerde 1 ay bile gitmemiş olanlar aylardır gidenlere emeklerine çamur atıyor..

İnsan neden güzel görünmek istemesin, kolunu sıktıgında neden şişmesin, neden diğer kişilerin ilgisini çekmek istemesin...

Şuan tamamen herşeyi kendim için yapıyorum ve mutlu oluyorum sağlıklıyımda, haftada 2 gün halısaha maçı yapıyorum 3 günde fitness yapıyorum vucudum çok fit ve sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio-Auditore

ne kadar savunursanız savunun. Türkiye de vücut geliştirme yapan insanların %70 i iki lafı bir araya getirip konuşabilen insanlar değil sırf hava atmak karı kız için vücut şişirme derdindeler amaç spor falan değil yani

biraz saygınız olsun spora teşvik edeceğimize tam tersini yapıyoruz.sen de o %30 luk kısma girsen hic fena olmaz.
  • 1 temmuzdan beri çalışıyorum. Ölene kadar da devam edeceğim. Tabi sağlık için başka sporlar da var.

Vücut geliştirmeye ailem de destek vermiyor arkadaşlarım da. Sizin de dalga geçmenize şaşırmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 14 Mart 2013; 13:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

quote:

ne kadar savunursanız savunun. Türkiye de vücut geliştirme yapan insanların %70 i iki lafı bir araya getirip konuşabilen insanlar değil sırf hava atmak karı kız için vücut şişirme derdindeler amaç spor falan değil yani

biraz saygınız olsun spora teşvik edeceğimize tam tersini yapıyoruz.sen de o %30 luk kısma girsen hic fena olmaz.

ben zaten sporcuyum. ona buna hava atıcam diye kas yapmak mı spor oluyor ? neden zorunuza gidiyor anlamadım zaten bu tür insanlar için diyorum yoksa gerçekten spor amaçlı yapanlara lafımız yok
  • bende fit olmak için başlayacağım giysilerimin üstüme oturmasını seviyorum, göbek felan var erimiş olur işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Body yaparak guclu olunmaz ki bu nasil mantik body sadece gorunus icindir ici bostur cogu kollarin. .

Bilgisiz oldugunu bu kadar belli etme git salonlara bu sporu ciddi anlamda yapanların anteramanlarını izle kaldırdıkları kiloya bak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

quote:

ben zaten sporcuyum. ona buna hava atıcam diye kas yapmak mı spor oluyor ? neden zorunuza gidiyor anlamadım zaten bu tür insanlar için diyorum yoksa gerçekten spor amaçlı yapanlara lafımız yok

sporcuysan böyle laflar etmemen lazım. bütün spor dallarının temelinde istasyon hareketleri var güçlenme esastır.kas yapanları neden kıskanıyorsunuzki onu anlamıyorum.isterse sadece karı kız için yapsın sonuçta güzel bir şey yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Güçlü olmak istediği için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

ne kadar DAR kafalı olduğun şu yazdıklarından belli.
    Hayatında spor diye bişi yapmamış insanların, öyle oturdukları yerden, kütleli-yağlı vücutlarından zaten hiç şikayetçi olmaları beklenmez. İstedikleri gibi yer içerler sonra 50 yaşına geldi mi binbir türlü hastalıkla boğuşurlar. Başka spor yapan insanları da yadırgar, kıskançlıklarını çok bilmişliğe dönüştürürler.

Gelelim konunun kalbine.
    Ben fitness yapıyorum. Kendi üzerimden söyleyeyim. Kendime verdiğim değer arttı. Hayata daha pozitif bakıyorum. Kendimi seviyorum. İmzamdan da anlarsınız. Allah'a şükür normal insanlardan çok çok daha sağlıklı ve zindeyim. Güzel görünmek ve insanların bunun farkında olması benim hoşuma gidiyor. Okuldaki kızların gözleri üzerimde olması hoş duygu. Birçok kızın da benle yakın ilişki kurmaya çalışması ise ayrı bir duygu.

Bunu niye yapıyorum? Asıl 2 amacım var. Birincisi sağlıklı kalmak. İkincisi daha güzel görünmek. Ama bunu özentilik, kız tavlamak, gösteriş yapmak, hava atmak için yapmıyorum.

Biraz beynini değiştir.
  • quote:

Çok basit...
    Hayatı boyunca pazar çantası bile taşımamış adamlar gidip günde 2-3 saat fitness da vakit geçiriyorsa bunun sağlıkla filan hiç alakası yoktur.Birde kaslı gözükmek için toz filan yiyenler varmış onlara değinmiyorum bile..

Genelde bu tarz düşünce içinde olanlar başka meziyetleri olmadığı kafalarının fazla basmadığı maddi olarak da çok yukarılara gidemeyecekleri için her gün 2 saatini buraya ayırırlar ki ellerinde gösterebilecekleri bir hüner olsun.
    Fitness a gidenlerin büyük çoğunluğu da zaten bayanların kaslı erkeklerden hoşlandığına inandığı için fitness a gider.

Spor yapmakla fitness karıştırılmamalıdır. Spor sağlık için kas ise gösteriş için yapılır. Sonuçta biri kaslarını araç diğeri amaç olarak kullanır.

Bilirkişi konuştu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: onsos1100

Çok basit...

Genelde bu tarz düşünce içinde olanlar başka meziyetleri olmadığı kafalarının fazla basmadığı maddi olarak da çok yukarılara gidemeyecekleri için her gün 2 saatini buraya ayırırlar ki ellerinde gösterebilecekleri bir hüner olsun.
    Fitness a gidenlerin büyük çoğunluğu da zaten bayanların kaslı erkeklerden hoşlandığına inandığı için fitness a gider.

Spor yapmakla fitness karıştırılmamalıdır. Spor sağlık için kas ise gösteriş için yapılır. Sonuçta biri kaslarını araç diğeri amaç olarak kullanır.

O dedigin toz filanı kullanmayan sporcu yok bilgin yok fikrin var
  • herkez karşı cins için yapıldığı için yadırgamış hatta tiye almış peki saçlarınızı neden tarıyorsunuz yarım kilo joleyi sürüp,neden şık giyinme çabasındasınız bunları kendiniz için mi yapıyorsunuz.Öyleyse kendinizi kandırmaya devam edin ben spora ilk başta sağlık için başladım.sonra vucudum şekle girdikçe ve çevremden güzel tepkiler almaya başladıkça devam etti ve devam edecek bu arada bu işler öyle 3 5 ayda olacak işler değil azim sabır istek
  • Ya da soyle diyelim, bir insan neden kas yapmak, bicimli, duzgun fizikli gorunmek istemez? bir insan niye gobekli, sisman, yagli, bicimsiz veya zayif, kenyali zenciler gibi, ruzgar esse ucacak gibi gorunmek ister? Bunlari sorun bi once. Milletin spor yapmasi elaleme dert olmus arkadas ya.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.