Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

Orijinalden alıntı: strato026

quote:

Elbette sağlıklı ve fit olmak için yapıyorlar doğrusu bu zaten ama şu kendini geliştirme mevzusunu anlamadım insan kendini sadece fiziksel yönden mi geliştirince toplum tarafından kabul görülüyor kendini kültürel bilgisel yönden geliştirenler boşuna mı yaşıyor

Toplum genel olarak neyi kabul ederse onu destekleyeni el üstünde tutarlar tuttukları şey doğru veya doğru olmasın. Sen tam tersi doğruyu söylersen 9 köyden kovulursun.

İnsanlar için çekici ilk özellik fiziktir. Özgüven içinde vücut önemlidir. Çünkü iyi fizikli olanlara insanlar başka bir yerden bakıyor.

çok doğru söylemişsiniz insanların asosyal olma sebebi de çoğunlukla bu zaten toplumun yanlış bildiklerinin tam tersini savunmak
    Bu arada yanlış anlaşılmasın spora karşı falan değilim ki kendimde bu aralar bazı sebeplerden ötürü yapamasamda düzenli olarak yağ yakımına yönelik spor yaparım benim karşı olduğum şey insanın kendini üstün görmesi kendi gibi olmayan düşünmeyen insanları aşağılaması
    Bu konuda da örneği bolca mevcut zaten (spor yapanların yapmayanları,yapmayanların ise yapanları aşağılması)

Çok doğru. İnsan biraz kas yaptıktan sonra egosu tavan yapıp burnu havalarda geziyor ve başkalarını da küçümsüyor. Bu da insanların olaya ne yönde baktığının kanıtı. Herşey onlar için beşerdir. Giydiğin kıyafet şuysa o zaman sen adamsın yok eğer değilse sen gereksiz bir insansın. Herkes için geçerli değil fakat çoğu için geçerli bir kanı özellikle de bayanlar. İnsan nasıl bir varlıktır ki kendisi aciz olduğu halde bilmediği kişiler hakkında herşeyi yakıştırabiliyor anlamak gerçekten güç. Bizim en büyük düşmanımız egolarımız, nefsimiz olmalı onları besleyip de büyütmemeli. Spor da sağlık için yapılmalı aşşağılık kompleksine girip hırs yapılmamalı. İyi bir vücuda sahip olmak herkesin hakkı fakat herkes de yerini bilmelidir. Toplumun düşünceleri ile değil şahsi fikirler ile yaşanılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 14 Mart 2013; 16:41:16 >
  • tavus kuşları neden kuyrukları ile şekil yapar
  • Embesil çok oluyor ünide, onları kendimden uzak tutmak için yapıyorum, protein tozu vs almıyorum, özellikle zengin-züppe diye tabir ettiğimiz kesim 5 metre yanıma bile yaklaşamıyor. Motorumda var akıyorum, kızlar üzerindeki etkisi, sağlık, karizma görünüm vs.den bahsetmiyorum bile

10 numara iş yapıyoruz, tabii ki siz, bize bok atanlara da ihtiyacımız var sizin koca koca balkonlarınız olmasa bizim ne farkımız kalırdı
  • devam eden kişi sayısı çok az olur genelde zayıf karakterli sabırsızlar 1 ayda dökülür devam edemezler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elbette sağlıklı ve fit olmak için yapıyorlar doğrusu bu zaten ama şu kendini geliştirme mevzusunu anlamadım insan kendini sadece fiziksel yönden mi geliştirince toplum tarafından kabul görülüyor kendini kültürel bilgisel yönden geliştirenler boşuna mı yaşıyor

Toplum genel olarak neyi kabul ederse onu destekleyeni el üstünde tutarlar tuttukları şey doğru veya doğru olmasın. Sen tam tersi doğruyu söylersen 9 köyden kovulursun.

İnsanlar için çekici ilk özellik fiziktir. Özgüven içinde vücut önemlidir. Çünkü iyi fizikli olanlara insanlar başka bir yerden bakıyor.

çok doğru söylemişsiniz insanların asosyal olma sebebi de çoğunlukla bu zaten toplumun yanlış bildiklerinin tam tersini savunmak
    Bu arada yanlış anlaşılmasın spora karşı falan değilim ki kendimde bu aralar bazı sebeplerden ötürü yapamasamda düzenli olarak yağ yakımına yönelik spor yaparım benim karşı olduğum şey insanın kendini üstün görmesi kendi gibi olmayan düşünmeyen insanları aşağılaması
    Bu konuda da örneği bolca mevcut zaten (spor yapanların yapmayanları,yapmayanların ise yapanları aşağılması)

Çok doğru. İnsan biraz kas yaptıktan sonra egosu tavan yapıp burnu havalarda geziyor ve başkalarını da küçümsüyor. Bu da insanların olaya ne yönde baktığının kanıtı. Herşey onlar için beşerdir. Giydiğin kıyafet şuysa o zaman sen adamsın yok eğer değilse sen gereksiz bir insansın. Herkes için geçerli değil fakat çoğu için geçerli bir kanı özellikle de bayanlar. İnsan nasıl bir varlıktır ki kendisi aciz olduğu halde bilmediği kişiler hakkında herşeyi yakıştırabiliyor anlamak gerçekten güç. Bizim en büyük düşmanımız egolarımız, nefsimiz olmalı onları besleyip de büyütmemeli. Spor da sağlık için yapılmalı aşşağılık kompleksine girip hırs yapılmamalı. İyi bir vücuda sahip olmak herkesin hakkı fakat herkes de yerini bilmelidir. Toplumun düşünceleri ile değil şahsi fikirler ile yaşanılmalı.

Kesinlikle.Ama önceki mesajınızda belirttiğiniz gibi toplumun doğru bellediği düşünceleri kabul etmezsen 9 köyden kovuluyorsun.Ama bence kendi düşüncelerin için değil 9 köyden 99 köyden kovul mühim değil sonuçta kendi düşüncelerini savunuyorsun başkalarının sana zorla beynine kazıdıklarını değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

sanırım öküz gibi basanlardan bahsediyorsun onlara bodyci deniyor balon gibi gezerler ortalıkta hava olsun diye ama fitness apayrı bişi bir erkeğin görünüşünü %80 değiştirir hem de sağlık açısından ve ilerleyen yaşlarda da önemi yüksektir

fitness ile ameleliğin farkını görebilirsiniz

Bir insan neden kas yapmak ister ?

ilk fotodada tabiki ağırlık kaldırırmıştır ama genelde yağ yakımına yönelik fitness yapılmıştır

not = gece gece einstein mode = on

Adamın karnına windows işareti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekici bir görüntü, inanılmaz dinçlik, sağlık, özgüven... diye uzar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9
    İnsan zeki bir varlık olarak lanse ediliyor. Bu şekilde lanse edilirken sırf duyguları yüzünden aktivist bir tavır sergilemeleri komiğime gidiyor, hatta dediğim gibi acizce buluyorum. Bence, modern toplum insanları kendi benliklerinden uzaklaştırıp bir prototipin klonları haline çeviriyor. Kendini toplumdan uzaklaştırmayan insanın kendi olabileceğini düşünmüyorum. İnsanların bu tarz nedenlerden kas yapmak veya bu tarz eylemlerde bulunması... Evet kesinlikle acizce... Acizlikten kastım, düşünme yetisindeki acizlik. Yani şöyle demek istiyorum: Dünyada tek insanın siz kaldığını düşünün. Hala 15 yaşında kas yapar mıydınız ?... 15 yaşında kas yapmakta sandığınız kadar sağlıklı bir olay değil. 18 yaşından önce kas yapılması önerilmiyor... Yani açıkcası hiçbir mantıklı yanı yok. Ayrıca "ergenlik döneminden geçen gencin kafasındaki düşünce diğerlerinin onun hakıında düşündükleri ve toplumda yer edinme, karşı cins gibi konular hakkındadır, mantığı da bu yönde işler ve vücutlarının daha güzel olmasını sağlayarak bu 3 düşünceyi kendilerince desteklemektir." bu kısma da katılmıyorum. Ben de ergendim [ki 17 yaşındayım ve tekniksel olarak hala ergenim] ama bu tarz düşüncelerim yoktu ? Her ergenin kafasında şekillenen fikirlerin böyle olduğunu düşünmüyorum... Sağlıklı olmak için kas yapanlara çok fazla birşey diyemem. Hayat görüşleri benimkinden farklı sonuçta... Şahsen ölmeyecekmiş gibi yaşamayıda gülünç buluyorum ben. Aslında benim tek istediğim şey perspektif bakış açısından uzaklaşıp biraz daha soyutsal düşünüp olayın ardını görmenizi istemem. Bunu yaptığınız takdirde ne yaparsanız yapın, yaptığınız şeyde haklısınızdır... Ama bunu yapmadığınız/yapamadığınız sürece afedersiniz ama acizsiniz... Ve bunlar tabiki sadece benim gözümden yorumlar... Bu arada aklıma Suç ve Ceza'dan bir alıntı geldi: "...Ruhlarınızda bağımsız bir yaşamdan iz bile yok! İspermeçten yapılmış yaratıklar! Damarlarınızda da kan yerine serum dolaşıyor!..."

Sen yemek yeme o zaman kardeşim nasılsa acıkacaksın?..

İnsan dış görünüşüne önem verebilir; aynaya baktığında kendini iyi hissetmek isteyebilir; fiziksel olarak çok yetersiz olduğunu düşünebilir; kıçı başı yağ bağlamış olabilir ya da bütün derdi karı kıza hava atmak da olabilir.
    Ama bu onu aciz yapmaz. Çünkü o kişi istediği şeyi elde etmeye çalışan kişidir. Aciz olan, oturduğu yerden o adama laf sallayan olur.
    Tamam sende oturup laf sallayanın aciz olduğunu düşünüyorsun. Bu beni senin gözünde aciz yapar ama bu beni mutlak anlamda aciz yapmaz. Mutlak anlamda aciz olan kimsede yoktur zaten... Benim gözümde spor yapanlar acizdir, senin gözünde yapmayanlar acizdir. Bu kadar... Bu arada "Sen yemek yeme o zaman kardeşim nasılsa acıkacaksın?.." Buradaki alakayı da anlayamadım ? Düzenli olarak spor yapınca, sağlıklı olunca ölümsüz mü olunuyor ? Hayır yani düzenli olarak yemek yediğinde acıkmıyorsun çünkü...

Mobildeyim eve geçince editlerim.

• omuz ve kollara bitiyolar tecrubeyle sabittir

• Yas 15 boy 1.87 senın dedıgın "ergenlerden" degılım. Basket oynuyorum kondısyon ozguven guc ıcın yapıyorım yeterlı olur umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkalarda bir yorum için bu kadar yazmak istemezdim ama içinden bir şeyler çekmek isteyen zaten okur,alacağını alır..

Meseleye dışarıdan ve sosyal açıdan yaklaşırsak;

Dışarıdan bakıldığında,bakımlı,göze hoş gelen bir görünüme sahip olmak insan çok şey katar.Dışarının saygısını kazanmak yanında diğerleri arasında belli bir statüye ve etkiye sahip olursunuz.Bu da insanların sizi göz ardı etmemesini,bir durumda sizi düşünmemesine engel olur.Yani sizin çıkarınızadır.İnsanlar beğenilmek ister,duygusal tatmini açısından önemlidir,insanın kendine duyduğu saygıyı katlar ve yaşamına olumlu etki eder.Yahut bir işveren olduğunuzu düşünün...Spor insanın karakterini yansıtır,işveren elemanının güzel ve göze hoş görünmesini istediği gibi spor yaşantınızdan disiplinli ve düzenli bir hayata sahip olduğunuza da kanaat getirir.Ben işveren olsaydım kesinlikle bunu göz önünde bulundururdum,hem akademik hem de fiziksel ve sosyal açıdan başarılı(Sosyal Yaşantınıza çok şey kadar bu mesele emin olun)bir eleman ballı kaymak olurdu benim için.Spora gösterilen özen insanın fiziğine yansıdığı gibi iş hayatına da yansır;disiplinli insan disiplinlidir.Şu zamanki tecrübelerime göre konuşursam kesinlikle geçerli bir mesele iş görüşmeleri için.Hele ki insanlarla birebir ilişkili olduğunuz bir departmanda çalışırsanız kesinlikle önemlidir dış görünüş.

Kişisel özgüven,sağlık ve birey açısından bakarsak;

Spor insana yukarıda da bahsettiğim gibi disiplinli yaşam ve düzen imkanı sunar.Beraberinde kişisel özgüven,tatmin duygusu ve sosyal başarı katar.Sabah-Akşam yürüyüş veya koşu yaparsın bunun bedenine kattığı dinginliği ve rahatlıkla beraber mutluluk hissedersin.Duşa girer,çıkar sağlıklı bir beslenme biçimi benimsersin ve gerçekten acıkarak yersin,yediğini hissedersin.Tadını alırsın..Bu oruç tutup suyla açmak gibi bir şey..Değerini anlarsın yemek yemenin bile.Düzgün beslendiğin için ileriki yaşlar için ve şu an için bir yatırım yapmış olursun sağlığına;spor sağlığa yapılan bedava bir yatırımdır..Düzenli hayat da insana mutluluk getirir..Öğrenci evini bilenler bilir,ortam o kadar pislenir ki bazen,o kasvet sizi strese sokar.Sporun getirdiği düzen buna müsaade etmez.Sigara veya alkol kullanıyorsanız bu alışkanlıklardan sizi uzak tutar.

İnsanların size bakış açısı kesinlikle değişir,statü her şeydir yukarıda dediğim gibi.Farklı atılımlar için kendinizde güç bulursunuz,elinizde daha fazla koz olur bir kızı etkilemek için.Emin olun mevcut ortamda,kliplerde dizilerde kızların gözüne batan erkekler bilinçaltlarına çeşitli mesajlar verir.Hangi kız istemez ki taş gibi bir erkek.Alın size biscolata reklamı,adamlar manipülasyon işini çok güzel yapıyor,bilinçaltı mesajını çok iyi veriyor...İnsan beyni bir şeyleri bir şeylere bağlamayı ve o bağladığı şeylerle ilgili hisleri hep içinde tutar.Neyse fazla bilimsel açıklamaya girmeyelim konu dağılıyor.

Ben yürüyüş ve koşu yaparım yaz-kış,mümkün olduğunca sabah akşam..Günde ortalama 10km yol kat ediyorum şu sıralar.İnsan sosyal ve dışarıya dönük bir varlıktır.Hangimiz doğayla yakınlaştığımızda rahatlamayız ki...Spor sizi doğaya yaklaştırır.Şu an ortam ve durum müsait olduğu için bu yürüyüş ve koşuları VG ile taçlandırıyorum ve bu durumdan mutluluk duyuyorum.Spor yapınca kafamda binbir türlü kötü düşünce dolaşmıyor.Bir tür hobi gibi,sürekli yerli yabancı makale okurum konuyla ilgili.Yabancı dile bir katkı yapıyor yeri geldiğinde anlayın artık gerisini..

Ayrıca bu ve bu tür sporlar sayesinde hiç tanımadığım yerlerde bile çok iyi bağlantılarım,arkadaşlarım var.Bilmediğim bir şehre gittiğimde orada bana yardımcı olacak adamlar oluyor.Gittiğim yerlerde çevreyi tanımak zor olmuyor,en başta esnafını..Spor salonunun sahibiyle muhabbeti kuruyorsunuz sonra diğer çevreyle.Çok çeşitli insanlar spor yapıyor,hiç tahmin etmediğiniz mevkiilerden arkadaşlarınız,dostlarını olabiliyor.Yani daha ne diyeyim,spor yaşam biçimim oldu şu yaşa kadar,çok da yararını gördüm.

Okuyana çok şey katacaktır yazdığım,üşenenlere tavsiye ederim.
  • yoldan geçen 20 kişinin 19 undan ilk görünüşte kendi farkını yaratmak için
  • Yarası olanlar gerçekler söylendiğinde ne kadar güzel gocunmuşlar.
  • İlerde benim gibi kilo almamak icin :D

• Bir kadın neden makyaj yapar sorusu ile aynı

• kas olayını hiç sevmem de sigara içtiğimden vücut yorgun düşmesin diye günde 100 tane mekik çekiyorum nefesimi açıyor, daha hızlı hareket edebiliyorum faydası var yani. önceden günde 500 çekerdim kasdan geçilmiyordu ozaman da saçma sapan oluyor, robot gibi hissediyorum az ve öz iyidir.
  • Bende bir insan neden yapmaz onu anlamıyorum.

1) Sağlık. VG nin yarısı beslenmedir. Düzgün beslenirsin. Az hastalanırsın , az yorulursun , en basitinden geç yaşlanırsın.
    2) Görüşünüş. DH ye bak %85 i ağlar tipsizim diye. Oysa güzel bir vücudun varsa yüz çok berbat değilse her türlü götürürsün ( kıyafetlerde güzel durur).
  • Spor yapmak çok iyidir herkese tavsiye ederim. Vücut adrenalin ve endorfin salgılar.

Ayrıca, özgüvene de büyük katkısı vardır.
  • kendim cılız biriydim 50 kilo filandim spora başlamadan önce

şimdi hocayim ve vücudum bu şekil de. girdiğim ortam da tabii ki diğer insanlardan farklı olucaksın..

• hehe bu yüzden işte memleket iyiye gitmiyor

edit: yorumum salak saçma yorum yapanlara.

quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Ne kadar saçma insanlarsınız siz

Her şeyi özentilikle bağdaştırmayın, biraz çağdaş olun. Fesat olmayın.

olmazlar dostum olmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 14 Mart 2013; 19:31:16 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.