Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendine saygısı olduğu için bize emanet bu vucüdu yağdan kıçını bile kaldıramıyacak halde bırakmak büyük bi günah olucaktır yada tam tersi bir deri bi kemik bırakmakta öyle bu işe sadece kas yapmak olarak bakmakta zaten sadece bir ergenin bakışı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Özgüven veren bir durumdur kaslı olmak, insanın duruşu bile değişir, insan insan olduğunu hisseder, hele o sporunu yapıp duş aldıktan sonra işe okula gitmenin verdiği haz, keyif, mutluluk sırf onun için bile yapılır kas, üstüne üstlük sosyal olarak katkıları vardır, ilk izleniminiz çok daha etkileyici olur, güven verirsiniz karşınızdakine, karşı cinsi de etkiler aynı zamanda, güçlü kollar geniş omuzlar sağlam göğüsler ve adonislerinizle pek çok kızın ilgisini çekersiniz

Çok acizce bir durum yahu Ama 15-16 yaşında kas yapmaya çalışanların duygusal veya sosyal nedenlerinden ziyade mantığını merak ediyorum ben

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sağlam, dayanıklı olmak ve kondisyonu yükseltmek için Herhangi bir sporla veya güç gerektiren işler için ideal birşeydir.

Bak bu olabilir işte

Sanki Cogu kisi 20 yasında hayata geldi

Hepimizin kafasından o tarz düşünce gecti Ergenken

Tabi siz kuantum fiziğini araştırıyordunuz herhalde

Tabiki cinsellik vardı fakat kızları yatağa atmak gibi bir hayalim yoktu. Bu tarz saçma şeyleride eyleme dönüştürmedim. Hatta elime öyle bir şans geçse geri teperdim muhtemelen...

• Forumun %80 i göbekli asosyal sporla uğraşmak istemeyen tembellerle dolu olduğu için kaslı fit görünmek isteyenlere laf etmeleri normal. Kas yapın 6 baklava çıkarın fena mı. Balon gibi şişmeyin.

• Gösteriş , kız , özgüven. En azından ben bu yüzden yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

kas imparatorluğunu kurabilmek için

çok iyiydi o konu.

hiç spor salonuna gitmemiş birisi olarak ben de saçma buluyorum. sağlıklı yaşam falan denmesin, yarı olimpik havuzda günde 20 turla da sağlıklı olunur. karşı cinsi tavlamak için de inanılmaz etkileyici bir vücuda sahip olmaya gerek yok. göbek olmasın, ağzın laf yapsın, tipin de hafif insana benzesin yeter işte.

lan zaten ülke kızlarının %70'i yerden bitme ve salak. onları tavlamak için mi vücut yapacağım bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

kendini geliştirmek için

Burdaki gelişimin mantığı ne işte ?

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Güçlü olmak istediği için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

Spor olsun diye yapan çok nadirdir... İnsan kas yapmak için spor yapmaz, spor yaptığı için kas yapar... Fakat kasa odaklanmaları fazlasıyla gülünç

Mesela ektomorf vücut tipi olanlar kilo alamaz. Çok zayıf olurlar aynı benim gibi. Ve bu yüzden kas yapmaya, kas olarak kilo alırlar. Özenti falan deyip durmayın şurada.
  • Vücut gelıstırmeye burda sallayanlar sokakda görünce hayranlıkla bakıyorlar kedi ciger olayı işte :)))
  • eğer hafif tombul biriyse penisinin büyümesi için yapıyor olabilir Haydar dümenin yalancısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Ne kadar saçma insanlarsınız siz

Kas geliştirme yaptığın zaman şunları yapmış oluyorsun;

Sağlıklı zinde bir bünye,
    Sağlıklı beslenme,
    Seksi vucüt(hava atmak açısından değil, insanın kendini beğenmesi),
    Daha az stres,
    İki koştum, nefes nefese kaldım yok.
    Aklıma gelenleri şimdilik sıraladım.

Çakı gibi delikanlı oluyorsun işte, daha ne kurcalıyorsunuz ki ?

Her şeyi özentilikle bağdaştırmayın, biraz çağdaş olun. Fesat olmayın.

Aynen öyle. Hava atmak için değil geç yaşlanmak, çakı gibi olmak, hayattan zevk almak için yapılır spor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 14 Mart 2013; 12:31:30 >
  • Kasıntı olsun diye :D ama Kıvanç gibi tipin yoksa Eşşek Tikine kelebek konmuş gibi gezmekten başka birşey değil :D
  • iki senedir birlikte olduğum kız arkadaşımın hoşuna gidiyor diye kas yaptım ben. direk yüzüme söylemedi belki ama bikaç kez kasdan hoşlandığını ima etti. şimdi sixpackim var ;)

• Body yaparak guclu olunmaz ki bu nasil mantik body sadece gorunus icindir ici bostur cogu kollarin. .

• yalnız bodybuildingle uğraşanların çoğu kız arkadaşsız bir hayat sürüyor, bana biraz asosyallerin tercihi gibi geliyor. bir kezban için hayatı sınırlamak hoş değil, ama kendini güzel görünce hoş oluyor ayrı konu.
  • Ben birazcık araştırmıştım fitness sadece kas fit görünmek için değil aynı zamanda denge sporu. Bize beden hocası da anlatmıştı spor yapmayan bir adamla spor yapan adamın bile düşüşü farklı birisi çuval gibi yere yapışır diğeri daha dengeli düşer çünkü vücudu ani hareketlere atremanlıdır. Tabi bunu sırf kas için hava atmak için yapan bir süre sonra bıkar çünkü angarya gelir. Ama gerçekten spor salonunda zevk alıyorsa zaten kendisi gitmek ister insanlar nasıl kahvede kafede devamlı takılıyorsa o da orada takılır. Ayrıca fit güzel bir görünüm herkesten önce insan kendisine saygı duyduğu için ister. Bir lambur lumbur göbekli yağlı gezmek var birde t-shirt ü giyince hokka gibi dimdik üstüne oturması var. Bende seneye düşünüyorum ama fitness mı yüzme mi karar veremiyorum hangisinde daha çok mutlu olurum diye. Ama bence hava atmayla filan çok da alakası yok hava için giden iki ay geçmeden bırakır zaten. Valla ben genel olarak böyle düşünüyorum. Kendini iyi hissetme ve sağlık..
  • daha çok kısa boylular gider. biyerden kapatmaları lazım ve hep övünürler protein tozsuz yaptım.bende onlara bilerek adonisin çıkmış diyorum iyice mutlu oluyolar.halbuki 50 kiloluk insan klavye kaldırsa kası ortaya çıkar
  • Aşırıya kaçmamak şartıyla sağlıklı ve dinç bir vücut için yapılır. Üstüne giydiklerin yakışır. Güç gerektiren işlerde zorlanmazsın. Özgüvenin artar. Kendine baktığında kendini beğenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Aşırıya kaçmamak şartıyla sağlıklı ve dinç bir vücut için yapılır. Üstüne giydiklerin yakışır. Güç gerektiren işlerde zorlanmazsın. Özgüvenin artar. Kendine baktığında kendini beğenirsin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

sanırım öküz gibi basanlardan bahsediyorsun onlara bodyci deniyor balon gibi gezerler ortalıkta hava olsun diye ama fitness apayrı bişi bir erkeğin görünüşünü %80 değiştirir hem de sağlık açısından ve ilerleyen yaşlarda da önemi yüksektir

fitness ile ameleliğin farkını görebilirsiniz

ilk fotodada tabiki ağırlık kaldırırmıştır ama genelde yağ yakımına yönelik fitness yapılmıştır

not = gece gece einstein mode = on

soldaki resim full define profesyonel fotoğrafçıyla yapılmış bir çekim
    sağdaki daha çok bulk halde ve amatörce dağlar kadar fark var arada
  • neden olabilir sence ? televizyonlarda görüyolar kıvanç gibi yakışıklı adamları ondan sonra kafalarını geliştirmek yerine vücutlarını geliştiriyolar. sanıyolar ki kızlar teklif edicek kaslı olunca son zamanlarda iyice arttı bunlar iki lafı bir araya getirip konuşamazlarda sırf hava olsun diye işte amaç spor falan değil yani
  • Çok basit...
    Hayatı boyunca pazar çantası bile taşımamış adamlar gidip günde 2-3 saat fitness da vakit geçiriyorsa bunun sağlıkla filan hiç alakası yoktur.Birde kaslı gözükmek için toz filan yiyenler varmış onlara değinmiyorum bile..

Genelde bu tarz düşünce içinde olanlar başka meziyetleri olmadığı kafalarının fazla basmadığı maddi olarak da çok yukarılara gidemeyecekleri için her gün 2 saatini buraya ayırırlar ki ellerinde gösterebilecekleri bir hüner olsun.
    Fitness a gidenlerin büyük çoğunluğu da zaten bayanların kaslı erkeklerden hoşlandığına inandığı için fitness a gider.

Spor yapmakla fitness karıştırılmamalıdır. Spor sağlık için kas ise gösteriş için yapılır. Sonuçta biri kaslarını araç diğeri amaç olarak kullanır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.