Şimdi Ara

Bir insan neden kas yapmak ister ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
5
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: priestess

quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

quote:

Bende spor salonuna başlamaya kararlıyım ama kafamda bir soru var

tek başlamak dan çekiniyorum arkadaş olsa en azından motive olur insan spor salonunda ne yaptığımı bilmiyormuş gibi gözükmekten korkuyorum her zaman hocaya sormaktan utanırım zırt pırt

bi yardımcı olursanız ilk kez spor salonuna başlayacak biriyim

dostum git yazıl salona hoca girdiğinde hareketleri gösterir sen yaparkende hoca programını yazar tek tek gösterir 1 ay 2 ay yapcan der sana sende yaparsın sorunun oldumuda sorarsın zaten bir süre sonra çekinmezsin güven kendine.

Bro haklısında ilk defa gideceğim için insan ister istemez çekiniyor ne yapıcam neler vericekler vs merak ediyor
    sen bu sporu yapıyormusun

gidicen hoca kilona bakar boyuna falan o arada sana hareket gösterir bunu atıyorum 4x8 yap der sen yaparken programını yazar sana verir tek tek gösterir nasıl yapcanı ilk gün biter eve gidersin 2. gün başka bölgeleri çalıştırır onuda gösterir sonra ögrenırsın hareketleri yani çekincek birşey yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tek başlamak dan çekiniyorum arkadaş olsa en azından motive olur insan spor salonunda ne yaptığımı bilmiyormuş gibi gözükmekten korkuyorum her zaman hocaya sormaktan utanırım zırt pırt

dostum git yazıl salona hoca girdiğinde hareketleri gösterir sen yaparkende hoca programını yazar tek tek gösterir 1 ay 2 ay yapcan der sana sende yaparsın sorunun oldumuda sorarsın zaten bir süre sonra çekinmezsin güven kendine.

Bro haklısında ilk defa gideceğim için insan ister istemez çekiniyor ne yapıcam neler vericekler vs merak ediyor
    sen bu sporu yapıyormusun

gidicen hoca kilona bakar boyuna falan o arada sana hareket gösterir bunu atıyorum 4x8 yap der sen yaparken programını yazar sana verir tek tek gösterir nasıl yapcanı ilk gün biter eve gidersin 2. gün başka bölgeleri çalıştırır onuda gösterir sonra ögrenırsın hareketleri yani çekincek birşey yok.

yani hergün hocaya sormam gerekicek diyorsunuz sanırım birazcıkta koşmam lazım 5 7 arası kilom fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 15 Mart 2013; 22:50:36 >
  • quote:

bu merette motivasyon belkide en onemli sey. herzaman motivasyonunu yuksek tut boylece istikrarli bir sekilde ilerlersin. ilerde birakicaksan hic gitme, ha belki fitness a gitmezsin ama illa bir sporun bir kosesinden tut hayatin boyuncada birakma. universite yillarimda cok zamanim vardi 4 sene araliksiz gittim. kimleri kimleri ikna ettim yada kendiliginden gaza gelenler oldu ama yuzde 90 inin motivasyonu fos. istikrar genelde kimsede yok 1 ay 2 ay gelirler sonra iste dersim var, karnim ac vs vs. minimum haftada 3 gun agirlik calis vaktin varsa aralara cardio sikistir. salona gittiginde hocana ozellikle cardio eklemesinide soyle bos bos agirlik calisip sadece vucut yapma, dayanma gucunu nefes nefese kalmamani saglayacak tek sey duzenli cardio yapmaktir. ben zamaninda programima ekletmedim suan cok pismanim deli gibi cardio calisiyorum artik.
  • Millet kızları yataga atmak için neler çabaliyor yazık vallahi

Dh'deki lerin hepsi Brad Pitt zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Saçma sapan bi düşünce tarzın var 2 dk mantıklı düşünsen cevabı alırsın zaten.Kilo = zarar.İnsanların çoğu spora sağlıklı yaşam için yani ideal kilo için başlar ama yağ oranı düştükçe zaten sende var olan kaslar belirginleşir.Tabi bu durumu korumak için devam etmelisin spora yemek yemeye devam etmek zorunda olduğun gibi.Bir iki kademe ileriye taşıyanlar var o işten ekmek parası kazananlar hocalar sporcular mankenler vs.Neden bilmem mesajını okuyunca şişman kıskanç bi tip geldi aklıma.

Şişman değilim, yaklaşık 60-65 kiloyum. Kıskanç olduğumu değilde kibirli olduğumu söyleyebilirim... Şunu sormak istiyorum: Hayat bile meşkuk iken, sağlıklı yaşam isteği için baya bir önyargı gerekmiyor mu ? Bu mantıklı mı sizce ? Yani insanlar neye dayanarak sağlık bir yaşam istiyor ki ? Daha fazla yaşamak için mi ?... Olaya direk baktığımızda insanların çoğu hayatlarından nefret ediyor ve öldüklerinde [birgün öleceklerini varsayıyorlarsa tabiki] bunların hiçbiri umurlarında olmayacak. Peki daha fazla yaşama isteğini tetikleyen şey ne ?... Tabiki önyargı ve varsayım Ben önyargı ve varsayım içerisinde bir mantık göremiyorum... Benim düşünce tarzım belki size göre saçma sapan olabilir fakat bu düşünce tarzı yaşamın/evrenin tek mutlak gerçeğine dayanarak oluşmuştur

-Düşünce tarzını süslü kelimelerden arındırırsak "zaten ölecez neden yaşıyoz ki?" gibi birşey çıkıyor ortaya sanırım. Hayata pesimist bakıyor olabilirsin, bu konuda söyleyecek pek birşeyim yok, ancak iyimser bakanlara/bakmaya çalışanlara aciz sıfatını yakıştırman hoş değil.

-Ölmeyecekmiş gibi yaşamak değil sağlıklı yaşamak, asıl gülünç olan öleceğini bilen bir bireyin hayat kalitesini arttırmak için birşeyler yapmaya çalışmaması bana göre.

-Kendini toplumdan uzaklaşarak bulabilirsin, yine de yaşamını o toplumun içinde sürdürmek zorundaysan, insanları ister sev ister sevme onlara bir şekilde kendini kabul ettirmek zorundasın. İyi bir dış görünüş de kim ne derse desin ilk izlenimde her zaman bir artıdır.

-İnsanların çoğunun hayatından nefret etmesini ve buna rağmen uzun yaşamak istemelerini, vücut çalışıp daha kaliteli bir yaşam elde etmeyi uman insanlara argüman olarak öne sürmen mantıklı olmamış.
    Vücut çalışan insanlar öncelikle biyolojik olarak mutlu olmaya yatkındır, endorfin hormonunun spor yapan insanlarda daha fazla salgılandığını eminim duymuşsundur. Bunun dışında insanın duruşunda, fiziğindeki değişimlerin özgüvene yansımasıyla karşısındaki insanda bıraktığı izlenimin daha güçlü olması gibi psikolojik faktörler de var. *Burda cinsellik de büyük bir rol oynuyor.* Sadece bu iki faktör bile bir insanın yaşam kalitesini arttırmaya yeter.
    Üstüne üstlük 50-60 yaşına gelince bile fit bir vücuda sahip olmanın faydalarıyla gayet kaliteli bir hayat sürebilirsin. Yaşıtlarının altına çocukları bez bağlarken canın isteyince gidip yüzebilme, koşabilme düşüncesi bile şimdiden sağlıklı yaşamaya başlamak için yeterli bir sebep.
    Sonuç olarak da spor yapan bir insanın daha uzun yaşama isteğini de anlayışla karşılarsın elbette.

Bu 3. maddeyi anlayamadım, sanki hayatımı toplumun içinde sürdürmek zorundaymışım gibi konuştun.
    "insanları ister sev ister sevme onlara bir şekilde kendini kabul ettirmek zorundasın" Nedemek bu ? Neden onlara kendimi kabul ettirmek zorundayım ki?
    "İyi bir dış görünüş de kim ne derse desin ilk izlenimde her zaman bir artıdır." Bu belki kişiden kişiye değişir, benim gözümde bi eksidir. nedeni belki şimdiye kadar gördüğüm kaslı-güçlü kişilerin kendilerini beğenmiş diğer insanlardan üstün tutuşundan nefret edişim olabilir. Ama bi kızın gözünde artı olabilir bilemicem.

Sen kas-güç yapmak istermisin diyecek olursan, le parkour yada freerun beni özgür hissettiriyo. Bu spor için gerekli kaslarımı ve kondisyonumu geliştirmek için uğraşa bilirim.

Yazım yanlışım varsa affola, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Güçlü olmak istediği için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

ne kadar DAR kafalı olduğun şu yazdıklarından belli.
    Hayatında spor diye bişi yapmamış insanların, öyle oturdukları yerden, kütleli-yağlı vücutlarından zaten hiç şikayetçi olmaları beklenmez. İstedikleri gibi yer içerler sonra 50 yaşına geldi mi binbir türlü hastalıkla boğuşurlar. Başka spor yapan insanları da yadırgar, kıskançlıklarını çok bilmişliğe dönüştürürler.

Gelelim konunun kalbine.
    Ben fitness yapıyorum. Kendi üzerimden söyleyeyim. Kendime verdiğim değer arttı. Hayata daha pozitif bakıyorum. Kendimi seviyorum. İmzamdan da anlarsınız. Allah'a şükür normal insanlardan çok çok daha sağlıklı ve zindeyim. Güzel görünmek ve insanların bunun farkında olması benim hoşuma gidiyor. Okuldaki kızların gözleri üzerimde olması hoş duygu. Birçok kızın da benle yakın ilişki kurmaya çalışması ise ayrı bir duygu.

Bunu niye yapıyorum? Asıl 2 amacım var. Birincisi sağlıklı kalmak. İkincisi daha güzel görünmek. Ama bunu özentilik, kız tavlamak, gösteriş yapmak, hava atmak için yapmıyorum.

Biraz beynini değiştir.

Abazayım demeyi unutmuşun

Eskiden yatakta başarısızdın (Hala başarısızsın çünkü etrafında kız yok)

2 kas yaptım diye kendini Brad Pitt sanmalar.

Ekmek almaya üşenirsin. Ailene yardımcı olmassın. Fakat kas yapmak paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: butze

Son 3 aydır herkes bodyci fitnesscı oldu birden bire. yeni akım işte

benim gozlemlerime gore son iki yildir bu mevsimde bir body hevesi sariyor herkesi... bir keresinde bimde 10 liraya dambil vardi. baya satilmisti..

Spor iyidir.Adamı çevik,zinde,dinç,dayanıklı tutar.Ben kickboks ile uğraşıyorum serilik olsun,dayanıklılık olsun ve kondisyon ve en önemlisi savunma olsun çok etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

quote:

quote:

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

Hayatında spor diye bişi yapmamış insanların, öyle oturdukları yerden, kütleli-yağlı vücutlarından zaten hiç şikayetçi olmaları beklenmez. İstedikleri gibi yer içerler sonra 50 yaşına geldi mi binbir türlü hastalıkla boğuşurlar. Başka spor yapan insanları da yadırgar, kıskançlıklarını çok bilmişliğe dönüştürürler.

Gelelim konunun kalbine.
    Ben fitness yapıyorum. Kendi üzerimden söyleyeyim. Kendime verdiğim değer arttı. Hayata daha pozitif bakıyorum. Kendimi seviyorum. İmzamdan da anlarsınız. Allah'a şükür normal insanlardan çok çok daha sağlıklı ve zindeyim. Güzel görünmek ve insanların bunun farkında olması benim hoşuma gidiyor. Okuldaki kızların gözleri üzerimde olması hoş duygu. Birçok kızın da benle yakın ilişki kurmaya çalışması ise ayrı bir duygu.

Bunu niye yapıyorum? Asıl 2 amacım var. Birincisi sağlıklı kalmak. İkincisi daha güzel görünmek. Ama bunu özentilik, kız tavlamak, gösteriş yapmak, hava atmak için yapmıyorum.

Biraz beynini değiştir.

Ekmek almaya üşenirsin. Ailene yardımcı olmassın. Fakat kas yapmak paha biçilemez

abaza olduğunu nerden çıkardın ? ayrıca nerden biliyorsun etrafında kız olmadığını ve azıcık kası olduğunu ? bence arkadaş abaza değil ama sen kıskançsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

quote:

quote:

Aklıma gelen nedenler;

- Spor olsun diye.
    - Havalı görünmek için.
    - Gösteriş yapmak için.
    - Özenti oldığu için.
    - Kız tavlamak için.

vs vs vs

Gelelim konunun kalbine.

Biraz beynini değiştir.

Ne diyon lan sen değişik? Ne tuhaf laflar lan bunlar? Kim bu ya?

Nerden biliyon lan etrafımda kız olmadığını minyatür?
    Sınıfta 40 kişilik mevcut olduğunda en fazla 5-6 tanesi erkek oluyor gerisi kız.
    Fotoğrafçıyım ve çalıştığım yerde 18 ile 30 yaşları arasında bayanlara özel plaj-deniz fotoğrafları çekiyorum. Senin hayatında göremeyeceğin kızların içindeyim ben.

Kimmiş o ya eskiden yatakta başarısız olan? Aileme yardımcı olmak mı? Ben okuyorum la, onların para desteği olmadan değişiğe bak ya. Olum sen biriyle karıştırıyon ruhun mu güzel ne? Benim kimseyle bu forumda böyle bi muhabbetim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

@Muhammet ve @shipp12 sağolun, konuyu başından beri görmüştüm fakat uzaklaştırmam vardı. Yeni çıktım içerden

Bu kadar spor cahilinin kol gezdiği bir ülkede kime ne açıklama yapacaksın ki ? Yapsan da anlamayacak zaten. Günde 100 mekik çekip fit olan varmış, 500 çekiyormuş o zaman çok kaslanmış o yüzden 100 e indirmiş

Mesela bu adamın soldaki hale gelmek için önce sağdaki halden geçtiğini bilmeden fotoğraflarını koyup soldaki fitness , sağdaki ise ameleliktir demiş cahil biri.
    Sağdaki bulk (off season) yani kas gelişim dönemine ait. Soldaki ise definisyon yani yağ yakımı sonrası + pump (kaslara kan doldurup hacmi artırma) + modellik çekiminde profesyonel ekipmanla çekilmiş bir fotoğraf.
     Bir insan neden kas yapmak ister ?  Bir insan neden kas yapmak ister ?

Bana neden vücut çalıştığımı sorarsanız anlatacak çok detay var aslında, sağlıklı yaşamdan tut hayatının düzene girmesine, giydiklerinin yakışmasına, fiziksel görünümünün film artizleri gibi olmasına kadar çok detay var
    Sonuçta bedensel görünümünü değiştiren bir iş. Ve ben kısaca soldaki değil de sağdaki olmak istediğim için diyeyim

Bir insan neden kas yapmak ister ? -  Bir insan neden kas yapmak ister ?

sağdaki de 6-7 ay öncesine ait, bu yaz sonu ne çıkacak ortaya göreceğiz inş

hocam o göğüsler sırf çalışmayla o hale mi geldi ?
  • Yaza kadar gas yapıp gız tavlayacaklar ben basketbol turnuvam olduğu için uğraşıyorum biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla diğerlerini bilemem de bende acayip özgüven oluştu kasların geliştiğini görünce insan gaza geliyor
  • Bende başlıcamda ilk defa başlıcağım için çekincelerim var biraz bana pmden yardım edebilcek biri varsa buyursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Saçma sapan bi düşünce tarzın var 2 dk mantıklı düşünsen cevabı alırsın zaten.Kilo = zarar.İnsanların çoğu spora sağlıklı yaşam için yani ideal kilo için başlar ama yağ oranı düştükçe zaten sende var olan kaslar belirginleşir.Tabi bu durumu korumak için devam etmelisin spora yemek yemeye devam etmek zorunda olduğun gibi.Bir iki kademe ileriye taşıyanlar var o işten ekmek parası kazananlar hocalar sporcular mankenler vs.Neden bilmem mesajını okuyunca şişman kıskanç bi tip geldi aklıma.

Şişman değilim, yaklaşık 60-65 kiloyum. Kıskanç olduğumu değilde kibirli olduğumu söyleyebilirim... Şunu sormak istiyorum: Hayat bile meşkuk iken, sağlıklı yaşam isteği için baya bir önyargı gerekmiyor mu ? Bu mantıklı mı sizce ? Yani insanlar neye dayanarak sağlık bir yaşam istiyor ki ? Daha fazla yaşamak için mi ?... Olaya direk baktığımızda insanların çoğu hayatlarından nefret ediyor ve öldüklerinde [birgün öleceklerini varsayıyorlarsa tabiki] bunların hiçbiri umurlarında olmayacak. Peki daha fazla yaşama isteğini tetikleyen şey ne ?... Tabiki önyargı ve varsayım Ben önyargı ve varsayım içerisinde bir mantık göremiyorum... Benim düşünce tarzım belki size göre saçma sapan olabilir fakat bu düşünce tarzı yaşamın/evrenin tek mutlak gerçeğine dayanarak oluşmuştur

-Düşünce tarzını süslü kelimelerden arındırırsak "zaten ölecez neden yaşıyoz ki?" gibi birşey çıkıyor ortaya sanırım. Hayata pesimist bakıyor olabilirsin, bu konuda söyleyecek pek birşeyim yok, ancak iyimser bakanlara/bakmaya çalışanlara aciz sıfatını yakıştırman hoş değil.

-Ölmeyecekmiş gibi yaşamak değil sağlıklı yaşamak, asıl gülünç olan öleceğini bilen bir bireyin hayat kalitesini arttırmak için birşeyler yapmaya çalışmaması bana göre.

-Kendini toplumdan uzaklaşarak bulabilirsin, yine de yaşamını o toplumun içinde sürdürmek zorundaysan, insanları ister sev ister sevme onlara bir şekilde kendini kabul ettirmek zorundasın. İyi bir dış görünüş de kim ne derse desin ilk izlenimde her zaman bir artıdır.

-İnsanların çoğunun hayatından nefret etmesini ve buna rağmen uzun yaşamak istemelerini, vücut çalışıp daha kaliteli bir yaşam elde etmeyi uman insanlara argüman olarak öne sürmen mantıklı olmamış.
    Vücut çalışan insanlar öncelikle biyolojik olarak mutlu olmaya yatkındır, endorfin hormonunun spor yapan insanlarda daha fazla salgılandığını eminim duymuşsundur. Bunun dışında insanın duruşunda, fiziğindeki değişimlerin özgüvene yansımasıyla karşısındaki insanda bıraktığı izlenimin daha güçlü olması gibi psikolojik faktörler de var. *Burda cinsellik de büyük bir rol oynuyor.* Sadece bu iki faktör bile bir insanın yaşam kalitesini arttırmaya yeter.
    Üstüne üstlük 50-60 yaşına gelince bile fit bir vücuda sahip olmanın faydalarıyla gayet kaliteli bir hayat sürebilirsin. Yaşıtlarının altına çocukları bez bağlarken canın isteyince gidip yüzebilme, koşabilme düşüncesi bile şimdiden sağlıklı yaşamaya başlamak için yeterli bir sebep.
    Sonuç olarak da spor yapan bir insanın daha uzun yaşama isteğini de anlayışla karşılarsın elbette.

Bu 3. maddeyi anlayamadım, sanki hayatımı toplumun içinde sürdürmek zorundaymışım gibi konuştun.
    "insanları ister sev ister sevme onlara bir şekilde kendini kabul ettirmek zorundasın" Nedemek bu ? Neden onlara kendimi kabul ettirmek zorundayım ki?
    "İyi bir dış görünüş de kim ne derse desin ilk izlenimde her zaman bir artıdır." Bu belki kişiden kişiye değişir, benim gözümde bi eksidir. nedeni belki şimdiye kadar gördüğüm kaslı-güçlü kişilerin kendilerini beğenmiş diğer insanlardan üstün tutuşundan nefret edişim olabilir. Ama bi kızın gözünde artı olabilir bilemicem.

Sen kas-güç yapmak istermisin diyecek olursan, le parkour yada freerun beni özgür hissettiriyo. Bu spor için gerekli kaslarımı ve kondisyonumu geliştirmek için uğraşa bilirim.

Yazım yanlışım varsa affola, iyi forumlar.

Zorundasın değil, hayatını toplumun içinde sürdürmek "zorundaysan" dedim zaten. Kimin nasıl yaşadığı beni şahsen ilgilendirmiyor, ancak şimdiye kadar gözlemlediğim ilişkilerde iyi bir dış görünüş her zaman pozitif bir etken oluyor. Kimi bu dış görünüşü saç şekliyle, kimi kaslı vücutla, kimi de giyinmeyle elde etmeye çalışıyor. Kendini kabul ettirmek zorunda değilsen de günlük hayatın olsun, iş hayatın olsun; iyi bir dış görünüşe sahip değilsen bir adım geride olmayı da kabullen bence. Kaslı olmadığın için işe almazlar demiyorum, ama iyi bir takım, temiz bir yüz işverenin gözünde bir artıdır sonuçta. Onu geçtim karşı cinsle ilişkilerde de dış görünüşün etkisi gerçekten çok büyük dediğim gibi.

Kaslı vücut bu iyi dış görünüş olayına bir örnek sadece benim için, bir sürü püf noktası vardır iyi görünmenin, şuan sadece birini konuşuyoruz. Kendilerini üstün görüp görmemelerini de bilemiyorum, kişiden kişiye değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

hocam o göğüsler sırf çalışmayla o hale mi geldi ?

Demek istediğin yağ aldırma gibi bir cerrahi müdahale ise hayır, öyle birşey yaptırmadım. Sadece diyet - kardiyo ve ağırlık çalışmasıyla oldu.
  • Aslında body yapan adamlar o kadar da sağlıklı olmuyor, tabi gerçekten yapanlardan bahsediyorum.
    Arkadaşımın günde 10 hap içtiğini bilirim üstüne litre litre süte karıştırılmış tozlar.
    Tozlar zararlı değil biliyorum ancak o kadar sütü içmek de akıl karı değil.
  • quote:

evet bir arkadaşla gitmek iyi olurdu tek gidersen çekinecek bir şey yok ilk gün her şeyi gösterir öğrenirsin zaten sonra kendi başına elindeki programa göre ne yapacağını bilirsin,soru sormana gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

Aslında body yapan adamlar o kadar da sağlıklı olmuyor, tabi gerçekten yapanlardan bahsediyorum.
    Arkadaşımın günde 10 hap içtiğini bilirim üstüne litre litre süte karıştırılmış tozlar.

Arkadaşın o hapları yutuyor diye gerçekten yapıyor sanıyorsan yanılıyorsun. Yuttuğu haplar amino acid , multivitamin falandır. Kimyasal ilaç falan değil yani. Steroid kullananlara gelirsek tabi onlar sağlıklarını riske atıp giriyorlar o işe.
    Doğal yoldan bu sporu yapan bir insan gayet de sağlıklı olur. Eskiden (yağlıyken ve spor yapmazken) herşeyi yerdim nerdeyse, o sıralar zaman zaman kalbimin ağrıdığını hatırlıyorum. Artık hiçbirşeyim yok çok şükür. Şuan da çok yediğim doğrudur ama sağlıklı beslendiğim için bu yemekler yağ değil kas olarak dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Aslında body yapan adamlar o kadar da sağlıklı olmuyor, tabi gerçekten yapanlardan bahsediyorum.

Arkadaşın o hapları yutuyor diye gerçekten yapıyor sanıyorsan yanılıyorsun. Yuttuğu haplar amino acid , multivitamin falandır. Kimyasal ilaç falan değil yani. Steroid kullananlara gelirsek tabi onlar sağlıklarını riske atıp giriyorlar o işe.
    Doğal yoldan bu sporu yapan bir insan gayet de sağlıklı olur. Eskiden (yağlıyken ve spor yapmazken) herşeyi yerdim nerdeyse, o sıralar zaman zaman kalbimin ağrıdığını hatırlıyorum. Artık hiçbirşeyim yok çok şükür. Şuan da çok yediğim doğrudur ama sağlıklı beslendiğim için bu yemekler yağ değil kas olarak dönüyor

Arkadaşim hapları keyfinden almıyor, gerçekten yapması da kaç bastığıni falan biliyorum izledim.
    O kadar karbonhidrat almak bence sağlıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşim hapları keyfinden almıyor, gerçekten yapması da kaç bastığıni falan biliyorum izledim.
    O kadar karbonhidrat almak bence sağlıklı değil.

Keyfinden almıyor dediğiniz haplar amino acid-bcaa falan mı bir sorun bakalım arkadaşınıza. Eğer dediklerimse bunlar takviye gıdalar, halkımızın sandığı gibi kas yaptırıcı ilaçlar değil.
    Karbonhidrat konusuna gelirsek, o da vücudun temel yakıtıdır. Yakabildikten sonra aldığın karbonhidratın bir önemi yok. Yeter ki kompleks karbonhidrat olsun.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.