Maksimum 20k monitör dahil sistem tavsiyesi
Selamlar yeni bir sistem arayışındayım. Genellikle rekabetçi fps oyunları oynuyorum ve arada yayın açıyorum. Bütçem 20k civarı monitör dahil bir sisteme ihtiyacım var. Bu bütçe ile optimum ne yapabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
bu sistemi ne kadara satabilirim?
arkadaşlar selamlar yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. eski kasamı satıp üstüne bir miktar ekleyeceğim. fakat bu konularda cahilim. elimdeki bu kasayı ne kadara satabilirim? Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.
diş apsesi ve anti
arkadaşlar selam uzun zamandır problemli bir çürük dişe sahibim. pandeminin ilk zamanları doktora gitmiştim. antibiyotik ve ağrı kesici yazdı. daha sonra tekrarladı sokağa çıkma yasağı olduğu için aile hekime antibiyotik yazdırdım ve kullandım geçti. en son geçen ay antibiyotik kullanmıştım. şu an randevu aldım fakat 15 gün sonrasına randevu verildi. ağrım tekrar başladı ve damağım biraz şişti. biliyorum ki gittiğim zaman yine antibiyotik yazacak. sorum şu bu kadar kısa süre ara ile antibiyotik almak zararlı mı? aradan bir ay geçti ama iltihabın geçmesi için kullanmak zorundayım. ne yapacağım bilmiyorum. dişçi fobim yüzünden tedavimi erteleyip durdum. artık dayanamıyorum. randevu tarihi geldiğinde ne olursa olsun yaptıracağım ama şu an ne yapabilirim. antibiyotik tedavisine başlamalı mıyım. teşekkürler.
Gtx 1050 ti fps sorunu
Selam 1050 ti ile valorantta low ayarlarda 80-90 arası fps alıyorum ve arada drop giriyor bu kadar az olması normal mi?
Frequency Out of range hatası (ssli)
Arkadaşlar yanlışlıkla çözünürlüğü çok yükselttim. Monitörüm eski olduğu için bu hatayı alıyorum ve görüntü gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim. İnternetten baktım PC’yi güvenli modda başlatmak gerekiyormuş sanırım ama ben f8e basınca bios ayarları açılıyor. Napabilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Bu monotonluktan çok sıkıldım!
Ya çıldıracağım artık. 22 yaşında gençliğimin baharında bir üniversite öğrencisiyim. Fakat bu korona muhabbeti bitirdi beni. Her gün dünün aynısı. Kalk, online derse gir, yemek ye, yat. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Normalde oyun oynamayı çok severim ülkenin ekonomik krizinden dolayı PC falanda toplayamıyorum. Tüm yakın arkadaşlarımda var PC her akşam oyun oynuyorlar. Ben ise sadece dizi, film izleyebiliyorum. İşe girip para kazanmak istiyorum PC toplamak için. Korona korkumdan işede giremiyorum. Dışarı çıkamıyorum bi başım ağrısa direkt anksiyete krizlerine giriyorum acaba korona mi oldum diye. Psikolojik olarak çöküntüdeyim gerçekten. Aile evine döndüğüm için huzursuzum. Evde her gün kavga gürültü bitmiyor. Zaten evden ayrılma sebebimde aile arasındaki huzursuzluklardan. Şimdi gelip bana şükret haline demeyin lütfen. Tamam şükredelim elbet ama biz genç nesil olarak bunları hak edecek ne yaptık arkadaşlar. Ben eminim benim yaşıtlarımın çoğu psikolojik olarak sıkıntılar yaşıyordur. Bizlere sadece korku, gelecek kaygısı ve fakirlik aşıladılar. Bizi bitirdiler be en azından ben bittim. İçimi dökmek istedim buraya kadar okuyan olduysa teşekkür ederim. Ayrıca varsa bana vakit geçirebileceğim bir tavsiyeniz okumak isterim.
Tipim nasıl? (Ssli)
Günaydın beyler acil 10 tl lazım :D
|
Günaydın arkadaşlar
Kulak Tıkanıklığı Hakkında
|
Meslek: https://www.facebook.com/imvokal
İlgi Alanları: Müzik
Bazı insanlar hiç ölmez &
|
Guitarman # |
Ey insanlık irkil ve kendine gel. |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.222 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic