Şimdi Ara

Bu monotonluktan çok sıkıldım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya çıldıracağım artık. 22 yaşında gençliğimin baharında bir üniversite öğrencisiyim. Fakat bu korona muhabbeti bitirdi beni. Her gün dünün aynısı. Kalk, online derse gir, yemek ye, yat. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Normalde oyun oynamayı çok severim ülkenin ekonomik krizinden dolayı PC falanda toplayamıyorum. Tüm yakın arkadaşlarımda var PC her akşam oyun oynuyorlar. Ben ise sadece dizi, film izleyebiliyorum. İşe girip para kazanmak istiyorum PC toplamak için. Korona korkumdan işede giremiyorum. Dışarı çıkamıyorum bi başım ağrısa direkt anksiyete krizlerine giriyorum acaba korona mi oldum diye. Psikolojik olarak çöküntüdeyim gerçekten. Aile evine döndüğüm için huzursuzum. Evde her gün kavga gürültü bitmiyor. Zaten evden ayrılma sebebimde aile arasındaki huzursuzluklardan. Şimdi gelip bana şükret haline demeyin lütfen. Tamam şükredelim elbet ama biz genç nesil olarak bunları hak edecek ne yaptık arkadaşlar. Ben eminim benim yaşıtlarımın çoğu psikolojik olarak sıkıntılar yaşıyordur. Bizlere sadece korku, gelecek kaygısı ve fakirlik aşıladılar. Bizi bitirdiler be en azından ben bittim. İçimi dökmek istedim buraya kadar okuyan olduysa teşekkür ederim. Ayrıca varsa bana vakit geçirebileceğim bir tavsiyeniz okumak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyedeki gençlik zaten berbat bir hayat yaşıyordu korona da tuzu biberi oldu

• gerçekten öyle hocam.

• Seninle neredeyse aynıyız. 20 yaşındayım. Üniversiteye yerleşemedim bu sene. Evdeki huzursuzluktan dolayı anneannemde kalıyorum 1 aydır. Zaten ev de küçük. En yakın zamanda üniversiteden mezun olup, işe girip ayrı eve çıkmak istiyorum. Bilgisayarım bozuldu 1 senedir toplayamıyorum. Arkadaşlarım her akşam cs atıyorlar. Benim de en büyük zevklerimden biri arkadaşlarla oyun oynamak. Zaten dışarı çıkamıyoruz virüsten dolayı. Bana sakın demeyin hayallerin bu kadar vizyonsuz mu diye, zira bu ülkede hayallerim bu kadarla sınırlı kalıyor.

Edit: Hayallerim arasında orta-iyi ingilizcemi geliştirip 2. yabancı dili öğrenmek ve yazılım dili öğrenip uygulama geliştirmek de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldosy -- 20 Kasım 2020; 17:41:37 >
  • Aynen dostum benziyoruz umarım en kısa zamanda hedeflerine ulaşabilirsin.

• Ne okuyorsun hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşım 23 aynı durumdayım bende evde kafayı yiyorum ama yapacak birşey yok askere gidecektim şu aralar virüs arttı diye o da ilerleyen zamanlara kaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan Tamamen Bıktım
    3 ay önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mark Hoppus kullanıcısına yanıt

tarih okuyorum hocam

• Imvokal I kullanıcısına yanıt
    Okuduğun bölüm de biraz monoton hocam. Böyle bir şey diyeceğini tahmin etmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.