Şimdi Ara

Hayattan Tamamen Bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah kalk bilgisayarı aç saçma sapan dertler dinle sorun çöz akşam bilgisayarı kapat haftada 2 gün izin. Bu döngü böyle devam ediyor can sıkmaya başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ölü gibi uyanıyorum güne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Haftanın 5 günü ruh hastalarıyla uğraşınca kafayı yiyorsun. Evde zaten alan yok. Pederin saçma sapan iş yapası geliyor masanın başına geçerim kod mod bir şey yaparım angarya çıkarır.

Benim finansal özgürlüğe ihtiyacım var. Ömrüm boyunca zamanım saçma sapan şeylere gidip duruyor kendimi geliştirmeme engel oluyor kafayı yiyorum.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları muhtemelen laptopu alıp düzgün bir kafeye gidip kod mod yazacağım.

Ancak bulunduğum bölgede ne düzgün kafe var sakin ne kütüphane var.

Tek çare akrabalarımın bahçesine gidip taşınabilir masa ile çalışmak.

Cidden büyükşehirde daracık apartmanda yaşanmaz. Kümes gibi. Üsküdar belediyesinin ara mahallerinde bile kütüphane var benim bulunduğum yerde düzgün kütüphane yok kanser olacam.

Birde sürekli istifçi gibi eşya toplayıp duruyorlar kanser oluyorum hiçbir şeyi atmıyorlar o lazım olur bu lazım olur evde gereksiz zibilyon tane eşya var.

• ben seni 3 rütbe olunca saniyede 10$ çalan çinli hacker sanmıştım. hayal kırıklığına uğradım.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.