Şimdi Ara

Hergün rezil olmaktan bıktım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hergün rezil oluyorum bıktım artık.ya işyerinin servisinde ya işyerinde ya iş çıkışı ya da evde mutlaka ama mutlaka rezil oluyorum sürekli.sakarlıklarımla,ağzımdan çıkan laflarla sürekli dalgın olduğum anlarda rezil oluyorum.özellikle kızların karşısında.geçen gün arkadaşa bu arkadaş gerizekalı galiba demiş benim hakkımda birisi.bıktım artık ailem beni sosyete çocuğu gibi yetiştirdi amelelik yaptım onu bile beceremedim erkek gibi hissetmek istiyorum kendimi rezil olmak istemiyorum artık yardım edin.

• Biraz sert ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Biraz sert ol.

+1 abi saninle ,dalga geçene acımayacaksın. sana karşı kaba,duyarsız olana karşı sen de kaba olacaksın. Bu dünyanın kuralı maalesef bu :(
  • muhtemelen içine kapanık birisin anlattığın özellikler bunu gösteriyor, içine kapanıklar kazanamaz üzülmeye devam et kardeş
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl sert olayım aylardır millet ne olduğumu anladı zaten yaş olmuş 19 çocuk gibi tip ince bir sesim var kalınlaştırıp sert davranmaya kalksam yapmacık olduğum ortaya çıkıyor sürekli bana sataşıyorlar adamlara güçlü olduğumu gözlerinin önünde palet kırarak ispatladım ama yetersiz kaldı okuma hayallerim var para biriktiriyorum başka iş bulamam kış ortasında.
  • Hayat bu. Güçlü ve zeki olanlar hayatta kalır ve sürüyü idare eder. Çiftleşme hakkı da onlardadır. Zayıf ve çelimsizler ise ölmeye mahkumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 10 Ocak 2015; 1:21:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Sen değil miydin konu açıp tabancam olsa ailemde olmasa kafama sıkıcam diyip insanları uğraştıran ?. Şimdi gelmişsin burda adamın derdine gülüyosun. ÇİP.
  • 1 Sesinin inceliği anormal derecede ise endokronoloji bölümüne git hormon testi yaptır,
    2 bulunduğun ortamdan iş okul vs uzaklaşman mümkünse uzaklaş çünkü ordaki herkes seni öyle tanımış değişime inanmak zor olur yeni gittiğin ortamda yeni bir profil çizmek daha kolaydır
    3 mümkün olduğunca giyimine ve diksiyonuna özen göster mümkünse spor yap
    4 kitap oku kendini geliştir
    5 ve en önemlisi samimi ol sempatik ol çevrende beendiğin kişileri örnek al ama sert görünecem diye sakın özenti olma :)
  • arkadaşımı örnek veriyim bildiğin hanzo ol

• Mükemmeliyetçi olma bu kadar. Kim ne düşünmüş, ne düşünecek diye yaşama hayatı kendin için iyi olanı seç ve öyle yaşa. İnsanlar hep konuşur,yargılar. Kendini başkalarına beğendirmeye çalışman herhangi bir sakarlıktan daha rezil bir davranış. Hayatından insanları çıkar kendine bir bak eğer kendini seviyorsan devam et yok kendinde illa değiştirmek istediklerin varsa da yine iş sende biter. Sana bir de kitap yazıyorum. Chuck Palahniuk - Gösteri Peygamberi.

• quote:

ailem beni sosyete çocuğu gibi yetiştirdi amelelik yaptım onu bile beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: imaginerr

Mükemmeliyetçi olma bu kadar. Kim ne düşünmüş, ne düşünecek diye yaşama hayatı kendin için iyi olanı seç ve öyle yaşa. İnsanlar hep konuşur,yargılar. Kendini başkalarına beğendirmeye çalışman herhangi bir sakarlıktan daha rezil bir davranış. Hayatından insanları çıkar kendine bir bak eğer kendini seviyorsan devam et yok kendinde illa değiştirmek istediklerin varsa da yine iş sende biter. Sana bir de kitap yazıyorum. Chuck Palahniuk - Gösteri Peygamberi.

Hocam ben de boyle elalem neder , beni beğenirler mi diye düşünüp duruyorum . Mesela saçımi yapmadım diyelim cikmiyorum dışarı

• insanlari dinleme her zaman kibar ol
    gerektiginde kavga cikar ama terbiyeni bozmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

Mükemmeliyetçi olma bu kadar. Kim ne düşünmüş, ne düşünecek diye yaşama hayatı kendin için iyi olanı seç ve öyle yaşa. İnsanlar hep konuşur,yargılar. Kendini başkalarına beğendirmeye çalışman herhangi bir sakarlıktan daha rezil bir davranış. Hayatından insanları çıkar kendine bir bak eğer kendini seviyorsan devam et yok kendinde illa değiştirmek istediklerin varsa da yine iş sende biter. Sana bir de kitap yazıyorum. Chuck Palahniuk - Gösteri Peygamberi.

Hocam ben de boyle elalem neder , beni beğenirler mi diye düşünüp duruyorum . Mesela saçımi yapmadım diyelim cikmiyorum dışarı

O zaman sana tavsiyem felsefe kardeşim. Kendini başkalarına beğendirmek için değil de başkalarını umursamamak için değiştirmelisin bence. Bu da kendini keşfettiğinde, farkındalığın arttığında olacaktır. Onun için de okuyup okuyup düşünmek gerekir, zor iş ama bu yolun sonu daha güzel.

Çocukluğundan beri saç yapmamış biri yazıyor bunları bu arada. Spor da yaparım , güzel giyinmeyi de severim ama bunlar, bana kendimi daha iyi hissettirdiği için sevdiğim için yapıyorum. Sen de bunu deneyebilirsin. Aman diyeyim insanları bu kadar önemseyip sıkıntıya sokma kendini.

• Palet kırmak ney la. Allah yardımcın olsun. Zor Zamanlar. Geçer ama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

quote:

O zaman sana tavsiyem felsefe kardeşim. Kendini başkalarına beğendirmek için değil de başkalarını umursamamak için değiştirmelisin bence. Bu da kendini keşfettiğinde, farkındalığın arttığında olacaktır. Onun için de okuyup okuyup düşünmek gerekir, zor iş ama bu yolun sonu daha güzel.

Çocukluğundan beri saç yapmamış biri yazıyor bunları bu arada. Spor da yaparım , güzel giyinmeyi de severim ama bunlar, bana kendimi daha iyi hissettirdiği için sevdiğim için yapıyorum. Sen de bunu deneyebilirsin. Aman diyeyim insanları bu kadar önemseyip sıkıntıya sokma kendini.

Hocam spor yapıyorum , güzel giyinmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar . Kitap okumayı severim ama bir türlü üşengecliğimi yenip de adamakilli okuyamiyorum. Parapsikoloji ile ilgilendiriyorum ama ona da tam vakit ayırımiyorum.Hayatımi bir türlü plana sokamiyorum. Başkaları kırılır mi , aman o üzülmesin ben üzülürum , aman o eksik kalmasın ben kalırim diye bittim.İntikam almayi severim ama biri bana kötülük yapınca ona karşı yine de insanlık gösteriyorum.Kavga ediyorum ama kavgasının ortasında ya da sonunda karşımdakine acıyorum.Değer verdigim kişileri çok düşünüyorum onlar bu kadar düşünmese bile.Biriyle kustugum zaman ,mesela siniftaki biriyle hayat bana karariyor resmen .Dışariya hiçbirşeyi takmiyormuş gibi gosteriyorum kendimi ve çoğu kiside beni öyle görüyor ama içimde öyle bi takıyorum ki herşeyi herkesi. Hep beni beğenirler mi , boyle giysem şöyle yapsam dalga geçerler mi demekten yoruldum. Parapsikoloji kitabı arayıp duruyordum . Felsefe dediniz peki önerdigini kitap var mi kendimi geliştirebilecegim ?

Bu arada eğer okursaniz yazdıklarımi , beni dinlediğiniz için tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B1EB62A8 -- 10 Ocak 2015; 4:12:08 >

• o zaman rezil olma
  • Mutfakta cikartip masaya löp löp löp diye vur.

• imaginerr kullanıcısına yanıt
    Hocaam.kitqbi biraz arastirdim da bu konuyla pek.bagdastiramadim..biraz bahsedermisin kitaptan..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.