Şimdi Ara

Tipim yüzünden reddedilmekten bıktım usandım artık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kaçıncı red yiyişim bilmiyorum 7-8 sanırım.Bi kızı beğeniyorum ama beğenmiyo.Boyu kısa diyor tipi kötü diyor beni istemiyor.Kabul edenlerde bi süre sonra zaman lazım ben yapamıcam diyip gidiyorlar.Bu yüzden boyuma tipime falan çok takığım özgüven denen bişey kalmadı bende.Zaten özgüveni yüksek bir insan değildim şimdi o özgüvende yok sıfırım.Ne yapıcam bilmiyorum başlıca sorunlarım diş, saç, burun ve boy.Düzeltmeye çalışıyorum ama olacağı yok ne yapabilirim cesaretim güvenim herşeyim kırıldı artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka ne yüzünden reddedilmek istersin

• kardeş buraya sorman yanlış olmuş seni gömerler burada herkes 1.90 sarışın mavi göz
  • Eger paran yoksa tabiki kizlar tipine bakcak ha dersen ki cok havali bir tipim o zaman olur

• O tiple napcan Nuh olsan gemine binmem
  • Ya yeter be.Turbo'yu geçti bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 3 Mart 2015; 17:56:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hani ne desem bilemedim allah vergisi şeyler değişmez ama diş için bi doktora görün saçların gürse adam gibi bi kuaföre git model kestir ama günlük kullanımı zordur psikolog desteği al ise yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Kızsızlıktan çok bıktım
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

Valla hani ne desem bilemedim allah vergisi şeyler değişmez ama diş için bi doktora görün saçların gürse adam gibi bi kuaföre git model kestir ama günlük kullanımı zordur psikolog desteği al ise yarar

Evet hocam elimde olmayan şeyler yüzünden böyle durumlar yaşıyorum.Neden benim tipim iyi değil yada diğerlerinin tipi neden iyi? Şanssızlık mı bütün suçum.

• Beyler allah rızası için prim vermeyin ikinci turbo vakası ile karşı karşıyayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızı sevdigimi kız öğrendiğinde eline tel alıp bağırarak hayatım buluşalım mı diye konuşma yapmıştı fake di ve hayattan soğdum

• Ne yapalim simdi bizimde bir cogumuz oyle isyanmi edelim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

Valla hani ne desem bilemedim allah vergisi şeyler değişmez ama diş için bi doktora görün saçların gürse adam gibi bi kuaföre git model kestir ama günlük kullanımı zordur psikolog desteği al ise yarar

Evet hocam elimde olmayan şeyler yüzünden böyle durumlar yaşıyorum.Neden benim tipim iyi değil yada diğerlerinin tipi neden iyi? Şanssızlık mı bütün suçum.

Dediğim gibi bi psikoloğa görün sana rehberlik yapar buradan ben bu kadar yardimci olamam hayattan bezdiysen psikiyatri daha yararlı olur biraz ruhunu düzeltir özgüven sorunu icin yaş kaç ? Ve tek sorun bumu?

• Mutluluğu sadece dış görünüşte aradığın için böylesin.Her şey dış görünüş değildir unut bunu.Hem sevgilim olsun diye sevgili yaparsan ne anlamı var ?

Edit : Devam edin eksilemeye.Troller sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 3 Mart 2015; 21:00:28 >
  • King Thranduil kullanıcısına yanıt
    Hay azına sağlık

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi bi psikoloğa görün sana rehberlik yapar buradan ben bu kadar yardimci olamam hayattan bezdiysen psikiyatri daha yararlı olur biraz ruhunu düzeltir özgüven sorunu icin yaş kaç ? Ve tek sorun bumu?

Sorunum özgüven ve tip hocam.İkisininde durumu çok kötü.

• TechR Vakası
  • No Ss No Güven Özelden at bi Profil yaş kaç bu arada

• quote:

quote:

Oğlum sen ergenliğin nirvanasındasın.Büyüyünce geçer dicemde senin durum vahim geçmeyedebilir İşin gücün saçma sapan konular açmak burda artık kendini olgunlaştırmaya bak görüşünü genişlet.Bütün herkes bıktı senden bir zahmet rahatsız etme artık kimseyi.

• Up

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.