Bildirim
tipsizim iticiyim BIKTIM ULAN BIKTIM
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
derdini seveyim -
Ss at da biz halimize sukur edelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olum dalga geçme ciddiyim. -
techr bitti sen mi çıktın
Eksik olan yönlerini gelistir.Zayifmissin git kilo al spora basla özguvenin yerine gelsin diksiyonun kötüyse düzeltmeye bak.Temizlige önem ver saçına başına dikkat et sivilce felan varsa bi cildiyeciye git yani ne denir ki kardeşim Allahin verdigi şey yani -
Bende ciddiydim ama neyse
Resmini atarsan daha sagliklo yorumlar yaaprdik nice kendini begenmeyenler ss atinca mutlu olup gitti
Nice kendini begenenler ss attiktan sonra dahasa foruma girmedi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
boy kilo kaç
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya abi kilo alınca sıratım eşek gibi oluyo ya.yazın niyetlendim kilo almaya ama sanki hiç vücudum yapılanmadı ama yüzüm şişti ve cok kötü oldu ne yapacagımı bilmiyorum.acaba kendimi böylemi kabullensem.ilerde kimseyle evlenememe durumuda var -
sen püsküllüsün hocam bu kadar kolay yılma, püsküllüler pes etmez. -
boy 1.95 ama kilo neredeyse yok sırığ gibiyim abi ya geçen sene arkadaslarım sen kilo yaparsan manken felan olursun diyodular ama bilmiyom.tabi bu durumda bu sene cok fena asosyelleştim arkadasım da kalmadı -
helal olsun be abi motive ettin gerçektende ama durum cok ciddi ya.önümde 2 yol var 1. kilo alcam ama bilmiyom yazın kilo almaya calıstım yüzüm sisti ama vücudumda tık yok ne genisleme ne dolgunlasma sadece yüz oda hiç hoş olmadı dahada eşeklere benzedim.2. yol ise tipi bos verip hayvan gibi kilo almak ve manken vücudu yapmak bu mümkünmü sence ya -
zaten aykırısın doğaya iyice aykırı bir tip ol. kendi aykırı tarzını yarat. -
işte bazen benimde aklımda geçiyo kendi kendime diyom olum sen onlar gibi deilsin sen onlardan farklısın ve onlardan daha iyi olabilirsin vs ama aralarına dalınca onların gördügü ilgiyi görmeyince sönüyom -
-
ya emin ol atarsam mutlu cıkmam cok fena yani o derece olum düşünsene cok tipsizsin ss felan atarmısın olum aynaya bakmıyom lan bennn durum o kadar ciddi. -
Yas kac
ssyi pm at net cevap yazarım.Dürüst olurum -
Adliyenin önünden geçme.Tipte müebbet yersin.
Yemin ediyorum çok koydu be abi.gerçekten söylüyorum hayattan bin kat dahada sogudum.keşke atmasaydın videoyuda tavsiye verseydin be
-
18
Benzer içerikler
- people is mi are mı
- mr yorumlama programı ücretsiz
- eve giren çekirge nasıl çıkarılır
- lost türkiye"de hangi kanalda yayınlandı
- bim"de çalışmak yorumlar
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X