Şimdi Ara

tipsizim iticiyim BIKTIM ULAN BIKTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmaz ya abi cidden diyorum aynaya bakmıyorum o kadar ciddi yani.
  • Ss pm plz söz rencide etmeyecem yorum yapacam sadece
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt
    abi cidden olmaz atamam kendini yerime koy sen atarmıydın.lütfen tavsiye ver
  • Kas olarak kilo almaya çalış
  • dostum kes at diyecek halimiz yok ya ruh halini çok merak ediyorum
  • Zayifim tipten kurtariyorum kilo alirsam tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

Adliyenin önünden geçme.Tipte müebbet yersin.

Yemin ediyorum çok koydu be abi.gerçekten söylüyorum hayattan bin kat dahada sogudum.keşke atmasaydın videoyuda tavsiye verseydin be

ergenliktendir geçer relax ol

• yaş kaç sincap
  • quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

helal olsun be abi motive ettin gerçektende ama durum cok ciddi ya.önümde 2 yol var 1. kilo alcam ama bilmiyom yazın kilo almaya calıstım yüzüm sisti ama vücudumda tık yok ne genisleme ne dolgunlasma sadece yüz oda hiç hoş olmadı dahada eşeklere benzedim.2. yol ise tipi bos verip hayvan gibi kilo almak ve manken vücudu yapmak bu mümkünmü sence ya

Salona yazıl. Orda hoca sana tavsiyelerde bulunur. Youtubedan okan serbes i takip edebilirsin..

YouTube
    3 Years Body Transformation / 3 Yıl Fitness Vücut Gelişim Süreci ( Before - After )
    https://youtu.be/bW-wWWU-wyc

aynen de nasıl alcam mesela gençvefit antrenmanları işime yararmı salona gidemem onun için evde birşeyler yapmalıyım?
  • O zaman calisthenics yani kendi vücut ağırlığınla egzersiz şeysini araştır

Youtube dan şu kanalları takip et ama hepsi yabancı

Calisthenicmovement

Fitnessfaqs

Enes calisthenics

Austin Dunham

Calisthenic unity
    teşekkürler hocam başlıyacam bu şeye.
  • Haline Şükret Benden İyi Olma İhtimalin %101

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla oturur yuzun
  • Ulan erkekde en önemli şey endamdır.Oda boydan geçer 195 boyun var git vücut gelistirme yap kilonu 100 çıkar yag orani 12-15 indir adam akıllı giyin bak bakalım hayatın nasıl değişiyor
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    yok abi senden iyi olma ihtimalim 0 senden daha kötüyüm cidden
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    aynen abi ya bende diyom kurtarsam kurtarsam vücut la kurtarırım yoksa bişey cıkmaz da şimdi ygs lys döneminde oldugum için salona gidemem onun için salona gidene kadar evde temeli atmalıyım onun içinde calisthenics önerdi bi arkadaş sen ne dersin bunun faydası olurmu? birde ben 1 yıldır felan jilet kullanıyom ama sakallar tam olarak düzgün çıkmıyor aslındaa sakal cıkıyor ama böle jason gibi her yeri kaplamıyor mesela sağ tarafda çok görünürken sol terefte seyrek sence jilet kaç günde bir vuruyim?
  • Öyle Birşey Mümkün Değil Diyorum Sana.Benden Beterini Görmedim. Yok Zaten
  • Başarmak istiyorsan spor salonuna yazıl , vücut geliştirme yap.Kaslı ve ideal kilonda olacak şekilde çok iyi bir fizik yapmaya çalış.Tipinde düzelir , öz güvenin de yerine gelir emin ol. Yalnız şunu söyleyelim tip olmadan da sevgili yapabilirsin.Benim tipim orta seviyede ama bir sürü kızla sevgili oldum.Neler yaptım neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Ss at da biz halimize sukur edelim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.