Şimdi Ara

bıktım lan artık meslek liseli içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimisi diyor senin tabanın yok . kimisi diyor konu eksigin çok soru çözmüşlügün yok anadalo lisesli gelir denemelerde 360 alır sen hala 190 200 de bocalarsın baslarsın kendine küsmeye bunu ben demiyorum haytta yasadıgımız seyler ama sunu untmayınki herzaman çok bilen değil sonuna kadar mücadele eden kazanır sakın ha pes etmeyin onlar partilere gitsin düğüne vs gitsin siz çalışın ondar gezsin siz çalışın afedersiz ama helada dahi çalışın sakın pesetmeyin geçmişinizi okuyun adamlar neler başarmıs okuyun ki sizinde basaracağınıza güveniniz artsın hadi kalın sağlıcakla

• kıvrık1352 K kullanıcısına yanıt
    Hedef düşük be kardeş :D Ben 262 aldım geçen sene. Okulda herkes şaşırdı. Hocalar tebrik etti. 262 LAN 262 :D :D Beklentimizdüşük bizden bi cacık olmaz :D
  • Meslek Liseli olup tıp kazanan odtüyü kazananlar oldu Forumda. Lise işi hikaye artık senin ne yaptığın önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o Anadolu fen lisesi adamlar 6 7 8 de çalışırken yada ders dinlerken siz yattınız dersi sabote ettiniz çalışmadınız şimdi o fen liseli Anadolu Liseli doğal olarak sizi geçer suçu kendinizde ve geçmişte arayın

Her şey çalışmakla oluyor bunu unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerBreeze -- 27 Ekim 2015; 15:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygslysuzmani

Meslek Liseli olup tıp kazanan odtüyü kazananlar oldu Forumda. Lise işi hikaye artık senin ne yaptığın önemli.

çok şükür Afyon dışında yazdığını gördüm kardeşim
  • bu nasıl kendını kucuk gorme olayıdır ya valla helal olsun. Arkadasım anadoluda, fende olan adam partiye vs gıtsın dıyosunda sbs donemınde senın yattıgın zamanlarda sımdıde kopek gıbı calısır, herkes hakettıgını alır sonucunda da

• quote:

Orijinalden alıntı: seymakaracaan

bu nasıl kendını kucuk gorme olayıdır ya valla helal olsun. Arkadasım anadoluda, fende olan adam partiye vs gıtsın dıyosunda sbs donemınde senın yattıgın zamanlarda sımdıde kopek gıbı calısır, herkes hakettıgını alır sonucunda da

alakası yok, biz buna eski hatalarımız diyoruz, bir çok anadolu tutmasına rağmen evime yakın olan mesleği yazmıştım pişmanım. Fakat şuanda telafi etmeye çalışıyorum yani sizler köpek gibi çalışırken bizler ilkokulda yatmıyorduk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    o zaman tahmınımce sen 'yeter artık ölsün pis anadolulular' tribine pek gırmıyosun, cunku kendı ıstegınle meslek lısesındesin. Herkes kendı kararlarının sonucunu yaşar sonucta, calısmak yada calısmamak tamamen senin kararın

• quote:

Orijinalden alıntı: seymakaracaan

o zaman tahmınımce sen 'yeter artık ölsün pis anadolulular' tribine pek gırmıyosun, cunku kendı ıstegınle meslek lısesındesin. Herkes kendı kararlarının sonucunu yaşar sonucta, calısmak yada calısmamak tamamen senin kararın

Ama şöyle bir gerçek var ki asla meslek yazmayın.

sınıfta dünya dönmüyor diyen vardı, bilimden uzak okullar. Bana kızmayın bende meslek mezunuyum en iyi ben bilirim.

doğrudur ki zaten tum anadolu liselerinde de mukemmel bılımsellık yok. Bı oğrencının anadolu -ıyı bır anadolu- lısesınde olması tamamen onun temelının oldugunu, orta veya ust derecede calıskan oldugunu temsıl eder bence

hocam bu meslek lısesılıler varya ah ah lıse hayatımda lıse 1d meslek lisesınde okudum gerı kalan donemlerde duz lise aol aksam lisesınde okudum en bos beleş adamlar meslek lisesındeydı okula sadece kavga cıkarmak kızlara sarkmak baska bı gayeleri yok bilgisaray yazan gordu bu gozler 2+2 toplamayanda gordu ama suç bu cocuklarda degıl aile egıtımı hıc yok ilköğterimde dogru duzgun egitim verilmemiş mat fenden hocaların dersi dogru duzgun anlatamaması vb. Türkiyedeki egitim eğitim degil ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.