Güya 20 yaşındayım.Tip için 2 kez mezuna kaldım 22k yaptım. Simdi bakıyorum da resmen zaman kazanmak için mezuna kalmışım. Ne bir isteğim var ne bir heyecanım hatta aşırı geriliyorum. Neden böyle yetiştim niye lise ilkokul hayatım ot gibi geçti? Bir insanın hiç mi ilgisi yeteneği olmaz. Mesela cengte mi başarılı olurum tıpta mi başarılı olurum. Tek sevdiğim şey çocukluktan bu yana hem bilimsel hem tarihsel olayları kitaplardan internetten araştırmaktı.Matematikten ziyade fen derslerinde yeteneğim vardı. Fizik Kimya biyolojiyi de severdim. Matematik orta düzeydi hep.Hayatimda hiç cenge dair bir ilgim olmadı hani bazıları kodlama vs yapar ilgili olur. Sosyal olarak zayıf bir yönüm var fazla arkadaşım yok. Arkadaşlarım genelde sever beni.Hayata atılmaktan inanılmaz korkuyorum ya başarısız olursam ya mutsuz olursam.Ama artık atılmam da lazım ne yapmalıyım ben ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daraldım Ulan Artık
-
-
temel bilim düşündün mü
-
Hocam kesinlikle şehir dışı yaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aboo adam akıl sağlığını kaybetmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen git ceng yaz kurtul.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Cengte başarısız olma ihtimali cok yüksek. Önceden gelen ilgi olması lazım.
Yaparsın sen aslansın sen kaplansın sen
Cengte mi başarılı olurum Tıpta mi ? Bunu nasıl anlarım?
Meslekler için sahip olunması gereken özellikler neler ?
Analitik düşünme gücün, pratik zekan iyiyse ceng yaz. Yok ben 24 saat acilde oradan oraya savrulurum ama iyi para alırım diyorsan tıp. TUS var ama adamlar 100 kere giriyo kazanmak için
Ayrıca 20k iyi tıp fakültesi ünisi var mı hocam. Ortam da önemli leş gibiyse ne keyif alacan
hocam analitik düşnebilen problem çözme odaklı iseniz ceng. biyolojiye meraklı insanlarla konuşmayı seven ve zor çalışma şartlarında çalışabilecek durumdasanız tıp
-
Hocam araştırmayı seviyorum demişsin temel bilim düşündün mü ya da tıpta da araştırma yapabilirsin
siz ceng mi düşünüyordunuz hocam öyle hatırlıyorum
-
Yok hocam ben ODTÜ makine endüstri ama ceng güzel yani kodlama geçmişim de var
karıştırdım herhalde hocam
-
hocam ben de benzer bir durumdayım bu sene ilk mezun yılım sınava kadar hep tıp istiyordum ancak sınav sonrası rahatladığım dönemde gerçekten istiyor muyum diye kendimi sorgulamaya başladım ben de sizin gibi sosyal yönden zayıfım daha doğrusu lise zamanı özgüvenimi kaybettim önceleri daha dışadönüktüm ben de bilgisayarda araştırma yapmaya bayılıyorum ayrıca oyunlara da aşırı ilgim var bir yandan da psikoloji beni cezbetti ancak bu düşünceden tıp okuyup psikiyatriye yönelebilirim diye öteledim. tmden hazırlanmak şu an için zor geldi yani ben de tam olarak istediğimi bilmediğim halde tıp için mezundayım yani kafam baya karışık hocam
bu arada tıp dışında iş hayatı beni de aşırı geriyor ne yapmalıyım bilemiyorum sanki tıp olmasa işşiz kalırım hiçbir işi yapamam gibi düşünüyorum
-
sana bir gazi eee yazıyorum ilacın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- geometri kaç ayda biter
- adana deneme sınavı yapan yerler
- 4k yayınları zor mu
- itü ziyaretçi girişi saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X