Şimdi Ara

Ben artık dayanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Ben aslında baya eski bir üyeyim, yaklaşık 15+ yıl hatta belki daha fazla olmuştur fakat eski hesabıma ulaşamadığım için baya bi önce bu hesabı açtım. eskisi kadar aktif kullanmıyorum burayı fakat ara ara özellikle konu dışına mutlaka bakarım. 28 oldum artık, burayı ilk keşfettiğimde 10 yaşında falandım sanırım pokemon crater için trainer konuları ile keşfetmiştim. neyse asıl konuma geleyim. ben artık bu memlekette yapamıyorum. hiçbir şekilde bir aidiyet, bir gelecek planı ve rahat yaşam göremiyorum geleceğe baktığımda. tam zamanlı işlerde farklı sektörlerde çalıştım. 3. üniversitemi okuyorum. ama naparsam yapayım bu memlekette sanırım aileden zengin olmadıktan sonra rahat edemiyorsun. hadi maddi kaygıları geçtim zamanla geldiğimiz durum ortada git gide şeriata doğru bi yol aldık, en ufak şeyde ikiye bölünüyoruz ve düşünce özgürlüğü diye bi şey de kalmadı artık. hiçbir şekilde bi gelecek yok benim için. fakat yurt dışına çıkmanın bi yolunu da henüz bulamadım. napmam gerekiyor bilmiyorum. biliyorum dünyanın hiçbi yerinde öyle altın tepsiyle rahat bi hayat sunulmuyor bize her türlü çalışıp didinmek gerekiyor evet ama ben en azından çalıştığımda verdiğim emeğin karşılığını alabileyim ne bileyim canım bi şey istediğinde yarını düşünmeden rahat rahat alabileyim en temel besinleri borçlanmadan alabileyim kira bile olsa kendi evime çıkabileyim istiyorum ve bu saydıklarım bu memlekette lüks şu an yani. artık kumar sitelerinin işlerini bulmaya çalışıyorum es kaza bi bağlantı bulayım da montenegroda 900€ya çalışayım diye o kadar ümitsiz bi durumdayım

• Biraz zor bir süreçten geçiyorsun galiba :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt

maalesef hocam. geçirmemek elde değil bu memlekette sanırım :(

• Ne olursa olsun umutla bakmak lazım diye düşünüyorum. Başka bir ülkeye gitmek çözüm müdür kişiden kişiye göre değişir ama bana göre değildir. Ne bölüm okudunuzda iş bulamadınız bu arada belki yardımımız dokunur. 2 üniversite bitirmişsiniz ama yanlış anlamayın lütfen önemli olan ne kadar üniversite bitirdiğiniz değil kendinizi ne kadar geliştirdiğinizle alakalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sosyal medyadan içerik üret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.