Şimdi Ara

şu işkence bitsin artık yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sınav bitsede bi gitsek artık bıktım usandım ygs de istediğim sonuçtan kötü yaptım mat sınavındada sıçtım

• Yetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmez
  • gerçekten bıktırdı. kıyıda köşede kalmış yazarların kıyıda köşede kalmış eserlerinin içeriklerindeki kıyıda köşede kalmış detayları öğrenmeye çalışmaktan bıktım.
  • 20 yıl sonra bugünleri gülerek hatırlayacağız emin ol. Çünkü 20 yıl sonra seni sen yapan sadece SEN olacaksın.

• resmen saat sayıyorum az kaldı son 1 gün , bu sene çoğumuz emeklerimizin karşılığını alamadık ne olcAK bilmiyorum ama pc de yazı yazmaya bile zorlanıyorum o kadar ki yoruldum..
  • bit ulan artık biiiiiiiiiiiiiiiittttttt s..timin senesi nasıl bitiyorsan bit.Son 1 gün ha sabır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana hiçbiri koymuyor da..

2. seneye kalıp tekrar başarısız olmak, hedefime ulaşamayacak olmam koyuyor. Üstelik bu kadar yaklaşmışken, 2 senem çöpe gidecek

• To be continued

Haahahahahjaja

3.sene mezun is coming

• Harbiden de oyle kardesim, omrumden omur caldi bu sene. Artik yarin da son sinavimiza girsek de, eger basarili olursak mutlu mutlu hayatimiza devam etsek. Eger umdugumuzu bulamasak da en azindan bu zorlu senenin uzerine birkac ay tatil yapip mezuna kalip daha az bir yukle calismalarimiza baslasak. Ama iste bi su sinav bitse gecse de onumuze baksak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.