Şimdi Ara

Sıkıldım artık!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çooooook sene var iş sahibi olmaya.İş sahibi olupta ev almaya.Yemin ediyorum öyle bir güzel ev alacağım ki kendime.Ne bir misafir kabul edicem ne de başka birini.2-3 arkadaşımla takılıp, bol bol sevgili atacağım Bıktım yahu bıktım şuan ki evde olan yaşamımdan..Günde 2 den fazla kahve içmeme bile izin verilmiyor.Hiçbir dine inanmıyorum ama beni dindar sanıyor yakın çevrem .Hergün 3-4 tane misafir(çocuklu olanlardan ) Şuan da tıp okuyorum.Çocuk doktoru olmak tek hedefim.Umarım bunu gerçekleştiririm.Tayinim umarım büyük şehre çıkar.Yoksa geçerim özele.Hazır tıpta büyük açık var.Küçük şehirde yaşamak iyi gibi gözükse de çok büyük eksiklikler var.Örn. sadece 2 tane fast-food markası var.(Burger King-Dominos.Diğerleri çakma).Gidipte adam akıllı bir dergi/kitap bile alamıyoruz hiçbir yerden .

• Çocukları sevmiyorsun ve çocuk doktoru olmak istiyorsun?
  • sen nasıl kazandın tıp
  • rasputin38 kullanıcısına yanıt
    xx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkoff_007 -- 11 Nisan 2025; 15:42:57 >
  • Tip kazandin ? Cocuklari sevmiyorsun ne ayaksin sen. Konu disina acsana sen bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dışı banlıyım
  • israf-ı meni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adam tıp okuyorsa bende amerikan başkanıyım hi Im oboma

• Bu forum bitmiş
  • Adamla dalga gecmeyin dostum dogru cevabi vereyim sana...
    EM EVDEKILERi

• CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 28 Ocak 2013; 12:15:52 >
  • hayatımdaki en büyük hata bu konuya girmem oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.