65Q70D vs 65QN85D
Merhaba arkadaşlar 2 model arasında cok kaldım
65inç tv ye ihtiyacım var. Evimin salonu az biraz güneş alıyor o yüzden güneşten yansımaması önemli bir konu. Genel olarak tv izleyeceğim ve youtube ,prime,netflix gibi yerlerde takılmak istiyorum. Takılmadan youtubeda gezmesi önemli benim için. Marka samsung düşünüyorum
Araştırmalarıma göre
Samsung Qled 65Q70D buldum şuan 48bin tl civarında
Samsung Qled 65QN85D buldum oda 55 küsür
Aralarındaki gerçek fark nedir. Hangisini tercih etmemi isterseniz
Tablet ve Monitör
Merhaba arkadaşlar
Bir tablet almayı düşünüyorum. Evimde monitörde var ona bağlayıp film izleyebilir miyim. Çok uçuk kaçık olmayan oyunlarıda oynamayı düşünüyorum
Böyle birşey mümkün olurmu. Samsung Galaxy Tab A8 alıcaktım ama hangi özellik oluyor. Nasıl araştırıcam anlayamadımda bilen var mıdır. Bu tarz tabletlere verilen özellik ismi nedir yoksa her tablet bunu yapabiliyor mu
Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar
araç yangın tüpünün süresi bitmiş doldurmak için gittim ama doldurmadılar cünkü uzun zamandır(8 yıl) oldugu için yeni tüp almamı söylediler. güvenlik sebepli
elimdeki yangın tüpü çöp müdür , geri dönüşüm veya depozito satma ihtimalim var mıdır
Youtube reklamlarını engelleme
merhaba arkadaşlar
youtubeda çok reklam çıkıyor artık canımı sıktı. bilgisayarda oldukça kolay ama telefonda youtube uygulamasında nasıl yapacağım bunu
yardım :(
Neden bu kadar çok beyinsiz insan var
Merhaba arkadaşlar
Bazen forumda sokakta okulda veya iyi eğitim almış kişilerle bile konusurken çok saçma şeyler duyuyorum. Ekonomi çok iyi diyen var, dünya düzdür diyen var, para bassak tüm borçlarımızı ödesek diyen var. Geçen biri kurtuluş savaşı diye birşey yok bize yalan söylüyorlar herşey bi beyin yıkama demişti
Bu insanlar son zamanlarda oransal olarak cok tehlikeli noktaya geldiler. Çok basit/açık konularda bile saçma sapan yorum yapıp insanı hayattan bezdiriyorlar. Topluluk içinde mantıklı konuşanlar çok azınlıkta kalıyor. Hayatta bunlar yüzünden köle gibi yaşıyoruz. Ne yapacağız hiç muhattap olmayıp ortamı mı terk etmek lazım??
Medieval Total War Gold introdan sonra atması
merhaba arkadaşlar cok uzun yıllar önce Medieval Total War Gold oynardım. nostalji için tekrardan yükledim ama oyun acılıyor intro gösteriliyor sonrasında loading ekranından sonra oyundan atıyor
Bir çözüm bulamadım.Windows10 kullanıcısıyım acaba yeni windowslarlamı uyumlu değil. Bilgi sahibi olan varmı
Merhaba arkadaşlar
Amazon trden aldığım ürün gülümseten cuma bitmeden dahada düşmüş. Sitede bir yerde indirim kadar paranız iade edilecek demişti. Otomatik veriyorlar mı . Kime nasıl iletmem gerekicek
Bilen bi arkadaş varmı acaba
merhaba
abd borsasında birkaç şirkete bakıyorum almak istiyorum ama finansbank yapıkredi minumum 25 dolar kesiyor.
Acaba daha az alan banka/firma var mıdır.
Birde ben her al sat yaptığımda dolar tl dönüşümü yapıp sürekli kur makası mı ödemeliyim?
Arabayla balkanlar
Merhabalar
İstanbuldan cıkışlı balkanlar gezisi yapmak istiyorum. Kendi üstüme ait araçla. Kendime vize alıcağım ama sonrasında araç için sigorta(sanırım aylık 70-80 euro) dışında bir ücret ödememe gerek yok sanırım. Yeni tip ehliyet aracın belgeleri gibi maliyet gerektirmeyen şeyleri saymıyorum. Ekstradan bir şey varmıdır
Yollarda ekstra ücret ödemek zorunda kalır mıyım. Balkanlarda yabancı araçlara yol anlayışı nasıl bilmiyorum
Lpg aracım için yakıt sorunu olurmu , istasyon bulabilir miyim
Tek gitmeyi düşünüyorum. Tehlikeli olurmu balkanlar için
Rüşvet gibi sorunlar varmı
Balkanlarda İstanbulda ki gibi şehir içine ücretsiz park edebilir miyim. Gezme yerlerine 10-20 dk yürüme mesafede olucak şekilde
Bursa ido
merhaba arkadaşlar
yenikapıdan ido ile bursaya gideceğim. indiğimde şehir merkezine nasıl geçiş yapabilirim. ve kaç tl olur
dönüş içinde nereden binebilirim
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.622
İkinci El Bölümü Mesajları: 136
Konularının görüntülenme sayısı: 60.021 (Bu ay: 1.003)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.831 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic