Şimdi Ara

hic sevilmedim olm aşırı üzgünüm ağlıcam lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece bi kız bana acıdığı icin iyi davrandı ben de onu sevgi sandım ona aşık oldum ama yanılmışım beni şutladı çünkü direkt birisiyle sevgili olmus cocuk boylu postlu aşırı özgüvenli yakısıklı ağzı iyi laf ediyor haklı abi onun yanında cok rahat hisseder hatta ona asık bile olabilir onunla her seyi yaşayacaklar cinsellik vs hepsini geçtim onu görünce heyecanlanıp seviniyor lan aşık olduğum kız nasıl iğrenç bir sey bu insanın ciddi diyorum kafama sıkasım geliyor böyle berbat durumdayken

ulan olm valla billa ağlicam tanrının benim gibi silik karakterlerin içinden aşk duygusunu söküp alması lazım hep mi sevip sevilmeyen taraf olcaz valla bıktım olm şimdi kim bilir nerde nasıl mutlular

Takıntı falan değil bu yaptığım direkt gerçekler ben bunun farkındayım öyle aman boşver diyip atamıyorum keske hiçbir cinse ilgi duymayan bir tip olsaydım anca o zaman mutlu olurdum şimdi hüzünden başka bir sey yok hayatımda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• olm gel ankaraya bi gezelim seni karıya götüreyim

vallaha kendine gelirsin

• valla ağlicam az kaldı

• yapma olm manyak olursun bak

• Abi öncelikle geçmiş olsun, biri gider biri gelir evet candır nefistir çeker bağlanır başkası yokmuş gibi gelir ama atlatırsın bence. Bu sırada neler yapabilirsin mesela 1.50 bile olsan saçını sakalını düzeltirsin kendini beynini geliştirirsin ortaya koyarsın. Seninle görünüşün için birlikte olacak biri yerine hos sohbet edebileceğin, gerçek bir hayat arkadaşın olsa daha iyi olmaz mı?

• lowss kullanıcısına yanıt
    istemiypeum olm ben bu hayatı yasamak harbi yaşanılacak hiçbir şey sunmadı bana 23 yıl geçti hiç mi gÜzwl sey yaşamaz lan insan nötr geçseydi bari bunun üstüne bi ton kötü sey yaşadım halen de yaşamaya devam ediyorum

• Mardinde falan mı okuyon üniversite illa bulursun kanks

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesaiye başlamışsın niye hocam

• annem olmasa şu an sıkmıştım kafama tam bak şu an

• Gel hocam senle bir kuruzberg gezisi yapalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Var mı hocam tanıdık paralı asker

15 gün içinde aştide olcam gel al götür lafta kalmasın o zaman ?

• hayalimizi başkaları yaşıyor bize sadece karanlık odada oturup ağlamak kalıyor bi gün bari yüzümü güldür la hiç mi hak etmiyorum

• Muhteşem konu zamanlaması, ben de daha şimdi şimdi bir ayrılık yaşadım. Hayatım boyunca çıktığım tek sayılabilecek kişiydi. Kalbim çok ağrıyor, sırf iyi biri olmak istediği için bana iyi davrandı, fotoğraflar falan göndermeye başladığım anda şutlandım, bir haftadır cevap yok :/

• darkpower2000 kullanıcısına yanıt
    işte bu yüzden kötü bir gerçeği tercih ederdim en başta diyecekti bunları kimsenin kimseye acımasına gerek yok hiçbir zaman onun istediği gibi bir tip olamayacağım belliydi zaten kendisi gereksiz uzattı en başta istemiyprum senden hiç hoşlanmadım dese cok daha kolay olurdu benim icin

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Beni en çok ne üzüyor biliyor musun? İlk okuldan beri herkes benim tipimle dalga geçerdi, bu insanlar onları haklı çıkartıyor! En azından bari bir iki günlüğüne seviliyorum diye kendimi kandırdım, sabahtan akşama sırıttım :/ daha fazla detaya girebilirim belki eğer dm atarsan ha :/

• bi kez sevilseydik bari lan

tamam sevilmiyoruz anladık bari sevmeyelim de nötr yaşayalım olm sevilmeyen adamsın neyine senin birini sevmek suratına tüküreyim

• Önce sevmeyi öğren aga
    Şıpsevdilik çapkınlık bi yere kadarr

Mecnun ol Kerem Ol Kamber Ol
    Ne bilim kendin ol Delicesine Sevvv

• Aynı yolun yolcusuyuz kanka yapacak bir şey yok. Belki şansımız bir gün döner.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.