Şimdi Ara

Günde yarım kilo alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bitkisel bisey degil sadece gece yatmadan 2-3 bin kalori daha aliyoruz fakat 3 bin kalori dile kolay geliyor. Bunun kolay yolu var aslinda ben 1 haftadir deniyorum 3 kilo aldim 1 haftada.

Mutfak robotlari oluyor onun icine:
    - 300-400 ML tam yağlı süt,
    - 1 paket cicibebe (200gram)
    - 4 tane muz
    - 5 yemek kasigi keciboynuzu özü (pekmez değil)

Bunlari karistiriyoruz robotla. 5 tane dürümden alacağımız kaloriyi bir kasede aliyoruz ve yemesi asiri basit 2-3 dakkada mideye indirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günde Yarım Kilo Almak İçin İpuçları

Günde yarım kilo almak, çeşitli nedenlerle kilo almak isteyenler için yaygın bir hedeftir. Kas kütlesi kazanmak, kilo vermekten kurtulmak veya tıbbi bir durumun neden olduğu kilo kaybını tersine çevirmek için kilo almayı hedefleyebilirsin.

Günde yarım kilo almak için en önemli adım, günlük kalori alımını artırmaktır. Yetişkin erkekler için önerilen günlük kalori alımı 2.000-2.500 kalori, kadınlar için ise 1.600-2.000 kaloridir. Kilo almak istiyorsan, bu kalori aralığının üst sınırına yakın veya üzerinde tüketmen gerekir.

Yüksek kalorili gıdalar tüketmek, günlük kalori alımını artırmanın etkili bir yoludur. Bunlar arasında tam tahıllar, meyveler, sebzeler, sağlıklı yağlar ve proteinler bulunur. Ayrıca, vücudunuza kalori sağlamak için günde 1.000 kalorilik bir shake içmeyi de düşünebilirsin.

2000 Kalori Shake Tarifi:

• 1 su bardağı süt
    • 1 su bardağı yoğurt
    • 1 muz
    • 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
    • 1 yemek kaşığı bal

Tüm malzemeleri bir blenderda karıştırın ve keyifle tüketin.

Kilo alırken egzersiz yapmak da önemlidir. Egzersiz, kas kütlesi oluşturmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta egzersiz veya 75 dakika şiddetli yoğunlukta egzersiz yapmayı hedefle.

Günde yarım kilo almak zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı ve tutarlı olmalısın. Hedefine ulaşmak için yukarıdaki ipuçlarını takip ederek kilo alım yolculuğunda başarı elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ön mü arka mı
  • Dün başladım rejime ilaçla başladım 2 kilo verdim. Kesinlikle kullanmayacağım o ilacı. Ama rejime devam. Akşam yemeği yemeyip senin tarifi uygularsakda zayıflanır bence. Yiyeceksek eğer akşam yemeği az yemek lazım. çünkü akşamları yiyip yiyip yatıyoruz. Vucud hareketsiz kalıyor şişmanıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo almak için fazla kalori alınır olay bu kadar basit karışımlara gerek yok cici bebe tadı güzel olsada sağlıklı birşey değil o kadar besin değeri olarak 100 gr 400 kcal 24 gr şeker var
  • Hocam senin yazdıkların 1000-1500 kalori falan. 3000 almanın yolu yatmadan önce 650 gramlık nutellayi kaşıklayarak yemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Kilo almak için fazla kalori alınır olay bu kadar basit karışımlara gerek yok cici bebe tadı güzel olsada sağlıklı birşey değil o kadar besin değeri olarak 100 gr 400 kcal 24 gr şeker var

Peki 2-3 dakikada 2000 kalori alabilecegin, zorlanmadan yiyebilecegin bir yiyecek biliyor musun? Gecen bi video izledim adam 3.000 kalori almak icin 1 saat boyunca pilav yiyerek iskence cekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Kilo almak için fazla kalori alınır olay bu kadar basit karışımlara gerek yok cici bebe tadı güzel olsada sağlıklı birşey değil o kadar besin değeri olarak 100 gr 400 kcal 24 gr şeker var

Peki 2-3 dakikada 2000 kalori alabilecegin, zorlanmadan yiyebilecegin bir yiyecek biliyor musun? Gecen bi video izledim adam 3.000 kalori almak icin 1 saat boyunca pilav yiyerek iskence cekti.

Senin verdiğin tarif 1000 kaloriyi geçmez bu bir.

İkincisi 2 dakikada 10 tane baklava yesen 2500 kalori almış oluyorsun buda iqi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo alınca yüz kilo alır mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 yemek kaşığı keçiboynuzu ve 4 tane muz içinde yüksek miktarda şeker var , cici bebe içinde de şeker var. Bu sağlıklı bir kilo alma şekli değil.Bu şekilde kilo alsan ne yazar , almasan ne yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

5 yemek kaşığı keçiboynuzu ve 4 tane muz içinde yüksek miktarda şeker var , cici bebe içinde de şeker var. Bu sağlıklı bir kilo alma şekli değil.Bu şekilde kilo alsan ne yazar , almasan ne yazar.

xxxkingdom'un dediği doğru bu şekilde alırsan 2 ay sonra yağ bağlarsın aldığın kiloda sağlıklı olmaz herkesin iştahı farklı belki bahsettiğiniz pilavı ben 15 dakikada yerim kişiye göre değişir tabi ama bahsettiğiniz yöntem sağlıklı değil
  • Gençler kilo almak kolay kilo vermek için taktik verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Gençler kilo almak kolay kilo vermek için taktik verin.

Yeme

• Yaz olsa aç kalırım sıkıntı değil zaten bir şey yapmıyorum yazın.Ama bu zamanlarda ders çalışmam gerekiyor açken kafam almıyor.Bana tokluk hissi verecek bir şeyler lazım.

• 33 tllik protein tozu alın..

Bebek mamasını dernediniz mi nişastayla yapın birçok arkadaşım yaparak kilo aldı

• Hızlı kilo vermek nasıl kas kaybına yol açıyordu hızlı kilo almakta yaglandirir. İkisinide tecrübe etmiş biri olarak tavsiyem sizi sabit kiloda tutucak kaloriyi bulun. Kişiye göre değişir ama 2000,2500 kalori arasinda olucaktir bu değer. Bu değeri bulduktan sonra amaç kilo vermekse 500 günlük 500 kalori kisacaksiniz. Amac kilo almaksa 500 kalori arttiracaksiniz.. bu şekilde bir ayda temiz şekilde 2 kilo alınıp verilebilir.

• Mayonezde çok kalori var.kısayol gibi bişey kilo almaya.
  • Bu kadar şeker insanı hasta eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Senin verdiğin tarif 1000 kaloriyi geçmez bu bir.

İkincisi 2 dakikada 10 tane baklava yesen 2500 kalori almış oluyorsun buda iqi

Kendi savunduğu şeyi abartip, benim dedigim yontemi kucultuyorsun hocam. 35 gr'lik bir baklava ortalama 100 kalori. 10 tane yersen 1000 kalori eder.

1 paket cicibebe 900 kalori, 250 ml süt 150 kalori, 4 tane muz 350 kalori, 5 yemek kasigi keciboynuzu 200 kalori. Toplam 1700 kalori yapiyor. Baklava sirf seker daha sagliksiz. Biz en azindan icine muz koyuyoruz bi yarari var, cicibebe'de bir suru vitamin mineral var protein var, süt zaten faydali bisey. Sacma sapan konusup beni dellendirme bak

• Devam. 1.77 boy 58 kiloyum. Hedef 65 kilo. Bakalim faydasi olacak mi.

• üstüne aktardan toz bombax'da alabilirsiniz 25 tl kilo aldırıcı toz uzun bir süre kullanmıştım
  • Sen boyle endokrin sistemini yok ediyorsun eger her gece bunlari yiyorsan asiri miktarda seker yuklemesi bu.Erken yasta diyabet olursun aman diyim ki basit seker zaten zehirdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.