Şimdi Ara

Günde yarım kilo alın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
15.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RapiDeath

Gençler kilo almak kolay kilo vermek için taktik verin.

protein ağırlıklı beslen, günlük aldığın kalori miktarına dikkat et. Youtubeda 30dklık kardiyolar var. Evin içinde rahatlıkla yapabiliyorsun, onları günde bir tane yap. Bir kaç ay sonra da ağırlığa başla. Ben bu şekilde 120den 86ya indim
  • Ben de yatmadan önce yemek yiyordum ve 130 kiloya kadar çıkmıştım. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece yemek yemek zararlı özellikle k.hidrat ağırlıklı ve birde sekerli.Kombo resmen :)

• 200 ml süt

1 muz

Yarım bardak yulaf ezmesi

=500 kcal

Ben böyle yapıyorum düzenli olmasa da

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Devam. 1.77 boy 58 kiloyum. Hedef 65 kilo. Bakalim faydasi olacak mi.

Bende 59.6 kiloyum hocam ayni boydayiz.Bunu uygulamanizo tavsiye etmem seker cok var cok tehlikeli.Onun yerine yemek ye daha iyi

• Gece yatmadan 3000 kalori almak ne demek biliyor musun? 1 haftada göbeğin kaf dağına değer. Ayrıca her gün 5 muz alacak kadar kimin durumu var? Kilosu olmuş 8 9 lira. Kilo almak isteyenler günlük alması gerekenden 1000 kalori fazla alsın 1 haftada ortalam 1-1.5 kilo alır. 3 öğünü sağlam beslenin en sağlam öğününüz kahvaltı ve öğle yemeğü olmalı. Aralarada kuruyemiş, ton balığı, fıstık ezmesi serpiştirin elinizden geldiğince. Ortalama 3200 kaloriyi geçin.

• Sağlıksız böyle. Hem spor yaparak hem de kaliteli beslenmeye çalışarak kilo almak en iyisi. hem de hacim kazanırsınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.