Şimdi Ara

Fakir ve çalışmayan bir kızla evlenir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar.. Garibanlık nedir bilen fakat daha iyisi için uğraşmayan, evlendiginde çalışmayan.. güzel, namuslu fakir bir kızla evlenir miydiniz? Her şey para değil ama pederden ne kalırsa diye bakmayalım olaya, nitekim ben ailemden uzak bir yerde kalsam çoluk çocuğa karışsam, çocuk buyuyene kadar onunla ilgilenen bir karım olsa böyle imkanlarla nasıl gecinebilirim? Aldığım maaş vs hepimize yeter mi:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hatta 3 kişiye bakacak paranız yoksa evlenmeyin zaten evlenemezsiniz de hiç bir kadın ilgilenmez. eşim olursa inşallah çalışmasına izin vermem normal olan budur siz gavat mısınız da karınızı her gün 9dan 5e erkeklerin arasına yollayacaksınız? sadece kadınların olduğu işyeriyse belki ama zor erkek müşteriler olucaktır illaki. gerekirse 2 işe gireceksin karını mutlu edeceksin ama eşini çalıştırmayacaksın onu geçtim kadınlar narin yapılıdır çalışamazlar. eskiden hangi kadın işe gider çalışırdı evde yemek temizlik yapar çocuklara bakardı şimdi kadın hem çalışacak hem ev işlerini mi yapacak yok öyle dünya beraber yapalım diyecek sonradan yemeğini bile yapmayacak eve geldiğinde karın hala dışarda olacak arayacaksın trafiğe takıldım yemeği dışarıdan söyle diyecek ama aslında iş arkadaşıyla cafede olacak. istediği zaman da seni bırakabilecek çünkü maaşı var parasını da biriktirmiştir tabi

• Biz erkek olarak fakir ve çalışmıyor olsak yüzümüze bakmazlar. Biraz böyle düşün çok iyi niyetlisin.

• evlenmeyi düşünmüyorum ama evleneceğim kadın benden daha fazla para kazanmalı. güçlü kadınları severim.

• Hayır evlenmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zenginsem evlenirim

• Düşünmem lazım düşünmem , hemen olur yada olmaz diyemem. Evlikte her şey yolunda gidecem diye bir beklentiye girilmemeli öğle hemen yokuşu görünce bırakıp gitmek olmaz şartlar ne gerektriyorsa o yapılır. Gerekirse eşler birbirini sırtında taşıya bilmeli hastalansa yataktan çıkamayıp yatalak olsa felç olsa ne bileyim başa gelebilecek en kötü şey neyse o olsa , yarı yolda bırakmamak gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fakirlik ayıp birsey degildir fakat evlenince yüksek bir kazancin yoksa o evlilik yurumez zengin adam da fakir biri ile evlenmez iki tarafta calismali belli bir yasam stansarti isteniliyorsa

• 2 hatta 3 kişiye bakacak paranız yoksa evlenmeyin zaten evlenemezsiniz de hiç bir kadın ilgilenmez. eşim olursa inşallah çalışmasına izin vermem normal olan budur siz gavat mısınız da karınızı her gün 9dan 5e erkeklerin arasına yollayacaksınız? sadece kadınların olduğu işyeriyse belki ama zor erkek müşteriler olucaktır illaki. gerekirse 2 işe gireceksin karını mutlu edeceksin ama eşini çalıştırmayacaksın onu geçtim kadınlar narin yapılıdır çalışamazlar. eskiden hangi kadın işe gider çalışırdı evde yemek temizlik yapar çocuklara bakardı şimdi kadın hem çalışacak hem ev işlerini mi yapacak yok öyle dünya beraber yapalım diyecek sonradan yemeğini bile yapmayacak eve geldiğinde karın hala dışarda olacak arayacaksın trafiğe takıldım yemeği dışarıdan söyle diyecek ama aslında iş arkadaşıyla cafede olacak. istediği zaman da seni bırakabilecek çünkü maaşı var parasını da biriktirmiştir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 23 Ekim 2020; 20:35:3 >
  • fakir kız diye bir şey yoktur,fakir olan kızın babasıdır.

ben evlenirim,ama kızın ailesinde otlakçı sürekli borç isteyen birisi varsa yandın.

ben şuan bekarım benim düşüncem şu kızın hiç ailesi olmayacak yetimhanede büyümüş kız tercihimdir. oh kaynana,kayınbaba,kayınço falan derdi olmaz.

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Hangi çağdan kalma bu düşünceler? Umarım dalga geçiyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nezya

Hangi çağdan kalma bu düşünceler? Umarım dalga geçiyorsundur.

benimle evlenirseniz ciddi miyim değil miyim anlarsınız hanımefendi  

• Para pul bir yana arkadaşlar evlenmek nedir?

• Evlenirim herşeyi bende görsün isterim çok daha iyi.. azla yetinen birisini bulmalı..

namuslu güzel ve ev kızı daha ne isterim..

babada göremediğini bende görür mutlu olur azla yetinir..

• fakirse çalışıyordur, çalışmıyorsa fakir değildir. fakir ve çalışmıyorsa o kişiye sorumluluk yüklenemez zaten.

• Panpa afedersın ama Nah yeter senın alacagın maas 5 6 bın olcak kı calısmayan bırıyle evlılık yapıp gecınebılesın hee yasarsın kırsalda verırsın 600 700 kıra faturalarla olur 1000 1200 alırsın 3000 3500 maas o yeter azcık gezcek yer yok yıcek yer yok ayagından ama onun dısında tek maasla anca sevgılılık yasarısn

• Çalışmayan kadın, güçsüz geliyor bana. Yoksul olması önemli değil, bizde para olsunda.

• Aşk paraya bakiyorsa aşk değildir bu kadar hesaba giren adam evlense de evlenmese de mutlu olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bime girse 3k alır işe girsin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.