Şimdi Ara

Fakir ve çalışmayan bir kızla evlenir misiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır evlenmem ben kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadını tercih ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Ekim 2020; 1:59:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplayalim konu bayağı bi tutulmuş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namusluysa ve tipik fakir sınıflar gibi cahilse evlenmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Evlenirim herşeyi bende görsün isterim çok daha iyi.. azla yetinen birisini bulmalı..

namuslu güzel ve ev kızı daha ne isterim..

babada göremediğini bende görür mutlu olur azla yetinir..

tam tersi de olabilir

senden daha varlıklısını bulursa ilk fırsatta tekmeyi basar

evlenmeyin

kullan-at yaşam tarzınız olsun

• Fakir kadınlar kötü kokarlar yakınlaşamazsın. Kalitesiz ayakkabı giymekten ayakları kokar , kaliteli kişisel bakım ürünleri kullanamadığı için ve bakımına yeteri kadar vakit ayırmadığı için heryeri tuhaf tuhaf kokar ve çok erken yaşlanır. Normal insanlara aşık olun niye fantazi arıyorsunuz.

• NoyanDervis kullanıcısına yanıt

Fakirden kasıt o kadar fakirlik değil hocam fakirin bir tık üstü diyelim, normal şartlarda kimse öyle bir insanla birlikte olmak istemez zaten dışarıda kalan insanları dahil etmiyorum bu gruba

• Hayır evlenmem diyenler kendilerinden çok emin görünüyorlar... sırılsıklam aşık olduklarında kafalarına silah dayasalar bile aşkılarından vazgeçmezler, fakirlik mi vazgeçerecek

• nafaka ödemek istemediğim için hayır evlenmem

• Nefes alsın yeter be hocam.  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Nefes alsın yeter be hocam.  

Yazık kafana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Yazık kafana.

Alıntıları Göster

niyeki hocam? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

ikisininde payı var :D

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Hayır evlenmem diyenler kendilerinden çok emin görünüyorlar... sırılsıklam aşık olduklarında kafalarına silah dayasalar bile aşkılarından vazgeçmezler, fakirlik mi vazgeçerecek

Hocam asik olmak bir yana güzel bir gelecek kurmak bir yana şimdi, bazı şeyler kader olabilir ama insanların elinde olan bir şeyde var şimdi ben ileride maddi gücüme guvenmiyorum o işin altından nasıl kalkabilirim bu sorun:/

• Bariz yakışıklı olsam denerdim bunu.
  • Denk getirmek mesele :) insan parasıyla sasirtmasin

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:23:48 >
  • Çoğumuz annesi ev hanımıdır ve onlara saygım sonsuzdur.Ama sene 90lar değil.Şuan maddiyet olarak rahat bir yaşam için eşinizinde çalışması gerekiyor.

Eğer siz çok zenginseniz bile yine çalışması iyi olur.Kasın iş hayatında olması onu güçlü eder.Hiç değilse paranın nasıl kazanıldığını bilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

2 hatta 3 kişiye bakacak paranız yoksa evlenmeyin zaten evlenemezsiniz de hiç bir kadın ilgilenmez. eşim olursa inşallah çalışmasına izin vermem normal olan budur siz gavat mısınız da karınızı her gün 9dan 5e erkeklerin arasına yollayacaksınız? sadece kadınların olduğu işyeriyse belki ama zor erkek müşteriler olucaktır illaki. gerekirse 2 işe gireceksin karını mutlu edeceksin ama eşini çalıştırmayacaksın onu geçtim kadınlar narin yapılıdır çalışamazlar. eskiden hangi kadın işe gider çalışırdı evde yemek temizlik yapar çocuklara bakardı şimdi kadın hem çalışacak hem ev işlerini mi yapacak yok öyle dünya beraber yapalım diyecek sonradan yemeğini bile yapmayacak eve geldiğinde karın hala dışarda olacak arayacaksın trafiğe takıldım yemeği dışarıdan söyle diyecek ama aslında iş arkadaşıyla cafede olacak. istediği zaman da seni bırakabilecek çünkü maaşı var parasını da biriktirmiştir tabi

Kaldı mı böyle adam gibi adamlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.