Şimdi Ara

Zengin kız orta halli erkek ilişkisi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikimizde mühendislik okuyoruz, ben elektronik o endüstri. kız aşırı olmasa da zengin. ben de orta halliyim ama arabam falan var. ara sıra lüks mekanlarda takılabiliyorum. sizce yürür mü öyle bir ilişki?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zengin Kadın Fakir Erkek İlişkileri

Toplumda farklı sosyoekonomik statülere sahip bireylerin ilişkileri her zaman ilgi çekici ve tartışmalı bir konu olmuştur. Zengin kadın ve fakir erkek arasındaki ilişkiler bu dinamiğin en uç örneklerinden biridir.

Zengin Kadın Fakir Erkek İlişkilerinin Nedenleri

Bu tür ilişkilerin ortaya çıkmasının çeşitli nedenleri olabilir:

• Aşk: Sosyoekonomik statü fark etmeksizin herkes aşık olabilir.
    • Eşitsizlik Arayışı: Bazı zengin kadınlar, kendi çevrelerinde bulamadıkları duygusal derinlik ve özgünlüğü fakir erkeklerde arayabilirler.
    • Güvenlik: Bazı fakir erkekler, zengin kadınlarla ilişkilerinde maddi güvenlik arayabilirler.

Zengin Kadın Fakir Erkek İlişkilerinin Zorlukları

Bu ilişkiler benzersiz zorluklar da beraberinde getirebilir:

• Sosyal Sınırlamalar: Toplumda, zengin kadınların fakir erkeklerle ilişkilerini onaylamayan bir damgalama olabilir.
    • Finansal Uyumsuzluk: Farklı finansal durumlar, çiftler arasında anlaşmazlıklara ve güç dengesizliklerine neden olabilir.
    • Yaşam Tarzı Farklılıkları: Zengin kadınların ve fakir erkeklerin farklı yaşam tarzları ve değerleri olabilir, bu da uyum sağlamayı zorlaştırabilir.

Zengin Kadın Fakir Erkek İlişkilerinin Başarısı

Zengin kadın ve fakir erkek arasındaki ilişkilerin başarılı olabileceği de gözlemlenmiştir. Bu tür ilişkilerin başarısı için aşağıdaki faktörler önemlidir:

• Güçlü Bağ: Çiftler arasındaki aşk, saygı ve güven bağları, sosyoekonomik farklılıkları aşabilir.
    • Açık İletişim: Açık ve dürüst iletişim, finansal sorunlar ve yaşam tarzı farklılıkları gibi zorluklarla başa çıkmak için gereklidir.
    • Ortak Hedefler: Çiftlerin ortak hedefler belirlemesi ve bunlara birlikte çalışması, ilişkinin sağlam bir temel oluşturmasına yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, zengin kadın ve fakir erkek arasındaki ilişkiler karmaşık ve zorlu ama aynı zamanda ödüllendirici olabilir. Sosyoekonomik farklılıkları aşmak için güçlü bir bağ, açık iletişim ve ortak hedefler gereklidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımın (kız) böyle bir ilişkisi olmuştu, ama çocuğun durumu seninkinden kötüydü. Kız çok seviyordu, umrunda değildi maddi durumlar falan ama çocuk günden güne daha duruma bozuluyordu. Mesela kızın arabasını sürerken çocuğun arkadaşları arabaya binip güzel arabaymış hayırlı olsun demişlerdi, çocuk da bozuntuya vermeyip sağolun demişti. Bir yerden sonra bu tarz meselelerden, çocuğun eziklik kompleksi yüzünden araları bozuldu.

Senin durumun ama farklı, arabam var diyorsun arada lüks yerde takılıyorum diyorsun, bir problem olmaz bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: YARAMAZ ADAM

kız hemzengin hem güzelmi

tip ortalama fazla güzel değil.
  • sorduğuna göre olması zor görünüyor senin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

sorduğuna göre olması zor görünüyor senin için.

nasıl zorluklar olabilir ki?
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Bu sorduğundan ziyade şunu düşündüm, eğer kızdan böyle bir hava almasaydın yada kendine yeterince güvenseydin bu tarz bir soru işareti ile hareket etmezdin, ediyorsan durumun iç açıcı görünmediğini düşündüğün içindir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur her şey olabilir.
  • quote:

Bu sorduğundan ziyade şunu düşündüm, eğer kızdan böyle bir hava almasaydın yada kendine yeterince güvenseydin bu tarz bir soru işareti ile hareket etmezdin, ediyorsan durumun iç açıcı görünmediğini düşündüğün içindir.

yok kızın zengin olduğunu sonradan öğrendim, orta halli sanıyordum. özgüven ile ne alaka onu anlamadım.
  • Araba varsa olur zaten lüks mekan hikaye. En kötü arabayı akşam sahile çekersin romantizm ayağına beleşe gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Araba varsa olur zaten lüks mekan hikaye. En kötü arabayı akşam sahile çekersin romantizm ayağına beleşe gelir

ankara'da sahil mi var kardeş bilkent tepeye çekerim ama o da fazla romantik olmuyor.
  • ayudin nasıl güzel mi xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ayudin nasıl güzel mi xD

sanane :RQW:re:QWE:qW:e:Qw:EQ:W
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Sky

quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

Araba varsa olur zaten lüks mekan hikaye. En kötü arabayı akşam sahile çekersin romantizm ayağına beleşe gelir

ankara'da sahil mi var kardeş bilkent tepeye çekerim ama o da fazla romantik olmuyor.

Nerede yaşadığını belirtmemişsin napalım. Yüksek tepe bi yere çık o zaman şehri gören

• eğer kız bu durumdan rahatsız değilse yürür

Direk özgüvenle alakalı, ben ne kadar zengin oğlan fakir kız kadar olmasa da pek tabii zengin kız düşük yada orta halli oğlan evliliği gördüm, aileler genelde sıcak yaklaşmıyor lakin kız ben bundan başkasına yar olmam deyince aile zorunda kalıyor, sen o oğlan olamayacağını düşündüğün için özgüven sahibi değilsin, özgüven sadece bir şey olarak ele alınmamalı.

• quote:

Direk özgüvenle alakalı, ben ne kadar zengin oğlan fakir kız kadar olmasa da pek tabii zengin kız düşük yada orta halli oğlan evliliği gördüm, aileler genelde sıcak yaklaşmıyor lakin kız ben bundan başkasına yar olmam deyince aile zorunda kalıyor, sen o oğlan olamayacağını düşündüğün için özgüven sahibi değilsin, özgüven sadece bir şey olarak ele alınmamalı.

mevzu o değil. özgüvenle hiçbir alakası yok bu konunun. anlaşıp anlaşmama ile alakalı. zaten aklımda evlilik de yok. olsa bile tr'nin en iyi üniversitesinde elektronik mühendisliği okuyan, üst düzey bir memurun çocuğuyum hayır diyeceklerini sanmam. klasik türk dizilerindeki gibi bir durum yok.

yani benim sürekli lüks mekanlarda takılacak, sürekli partilere gidecek ne durumum ne de vaktim var. zenginlerin zevkleri, hobileri bile farklı oluyor. kafaya taktığım konu bu.

Konu bile yapma bunu çünkü seni seven zamanla istese de istemese de sana benzeyecektir, hatta belki öyle biridir ama dışarı yansıtamıyordur. Bunları bilmen için bir şeyler yaşaman gerekir, o nedenle bembeyaz bir sayfa ile işi ciddiyete bağlaman gerekiyor, bunun için kafandaki tüm acabaları yapmamları etmemleri bir kenara itmen gerekir, velev ki istediğin gibi olmadı çabaladın, merak etme su yolunu buluyor, yeter ki içinde kalmasın gerisi istesen de istemesen de hallolur.

• kızın karakterine bağlı, şu an daha cicim aylarında sorun yok gibi gözükebilir.

fakat genel olarak bir kız zengin yerde yetişmişse daha alt seviyelerde hayatını sürdüremez. kızlar genetik olarak evlenip daha iyi şartlarda yaşamak üzere kodlanmış. bilinç altı onu bu şekilde yaşamaya itiyor.

evlilik teklif edildiğinde önce yüzükteki taşın büyüklüğüne bakan bir varlıktan bahsediyoruz. giydiği altın küpelerle, pırlantalarla hemcinslerini kıskandırmaya çalışan, çevresine "kocam zengin" imajı vermeye çalışan kadınların sayısı azınlık değil.

mesela hemşire doktor ilişkisini düşün. hepimiz kadın hemşirelerin erkek doktorlara nasıl yavşadıklarını biliyoruz. ama bunun tersini göremezsiniz. kadın doktor erkek hemşireye aynısını yapmaz. çünkü erkeğin birinci önceliği "sosyal statü" değildir.

kadınlar güce odaklı plan yapar. güç piramidinde üst sınıfa geçmeye çalışırlar.

ama bu yazdıklarım tabiki genelleme her kadını kapsamaz. umarım senin durumunda böyle olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 24 Eylül 2017; 17:41:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

kızın karakterine bağlı, şu an daha cicim aylarında sorun yok gibi gözükebilir.

fakat genel olarak bir kız zengin yerde yetişmişse daha alt seviyelerde hayatını sürdüremez. kızlar genetik olarak evlenip daha iyi şartlarda yaşamak üzere kodlanmış. bilinç altı onu bu şekilde yaşamaya itiyor.

mesela hemşire doktor ilişkisini düşün. hepimiz kadın hemşirelerin erkek doktorlara nasıl yavşadıklarını biliyoruz. ama bunun tersini göremezsiniz. kadın doktor erkek hemşireye aynısını yapmaz.
    çünkü kadınlar güce odaklı plan yapar. statü olarak üst sınıfa geçmeye çalışırlar. umarım senin durumunda böyle olmaz.

yahu ne alaka be? türk dizileri gibi bir durum yok ortada. yukarıdaki bir yorumda durumu anlattım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.