Şimdi Ara

Elime bir sim kart geçti, numarasını nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
30.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün çekmecemin derinliklerinde bir sim kart buldum. Turkcell 64k yazıyor üzerinde ve 13 haneli bir seri no şeklinde sayılar var. Benim veya eski kız arkadaşımın kartı olma ihtimali var. Her ihtimalde açtırıp hattı üzerime alıp (eğer benim değilse) kullanmak istiyorum. Bu durumda öncelikle numarayı ve kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?? Yardımlarınızı bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elinizdeki SIM Kartın Numaranızı Öğrenme

Elinize geçen bir SIM kartın numarasını öğrenmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem vardır.

Müşteri Hizmetlerini Arama:

• SIM kartınızın ait olduğu operatörün müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz.
    • Müşteri temsilcisine SIM kartınızın seri numarasını iletin.
    • Müşteri temsilcisi, SIM kartınıza bağlı olan telefon numarasını size verecektir.

SIM Kart Seri Numarasını Kullanma:

• SIM kartınızın üzerinde genellikle 19 veya 20 haneli bir seri numarası bulunur.
    • Bu seri numarasını not edin.
    • Operatörünüzün web sitesinde veya mobil uygulamasında "SIM Kart Seri Numarasından Telefon Numarası Öğrenme" seçeneğini bulun.
    • Seri numarasını ilgili alana girin ve telefon numaranızı görüntüleyin.

Özel Uygulamaları Kullanma:

• Play Store veya App Store'dan "SIM Kart Bilgileri" veya "SIM Kart Numarası Öğrenme" gibi uygulamaları indirebilirsiniz.
    • Bu uygulamalar, SIM kartınızın seri numarasını tarar ve telefon numaranızı görüntüler.

SIM Kart Üzerindeki Numaraları Kontrol Etme:

• Bazı SIM kartların üzerinde, telefon numarası kısmen veya tamamen yazılı olabilir.
    • SIM kartınızı dikkatlice inceleyerek, bu numaraları bulmayı deneyebilirsiniz. Ancak bu yöntem tüm SIM kartlar için geçerli değildir.

Turkcell SIM Kartlarında:

• Turkcell SIM kartınızın seri numarası, kartın arkasında veya kenarında yazılıdır.
    • Seri numarasının ilk 8 hanesi telefon numaranızın ilk 8 hanesine karşılık gelir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefona tak *101# yi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şebeke servislerini kontrol edin diyor hocam olmadı

buarada simi takınca şebeke falan hiçbir şey yok çekmiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oolumbakgitt -- 17 Aralık 2015; 10:46:35 >
  • oolumbakgitt kullanıcısına yanıt
    Kapanmış hat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tel çekmiyorsa o hat kapanmıştır
    hatların süreleri var faturassız ise
    kontor yüklemediğinde hat kapanır
    *123# yap
  • turkcelli aradım numarayı vermediler ve kim olduğunu söylemediler ama kapanmış hat olduğunu ve tarihini söylediler ben ordan buldum yardımlarınız için teşekkürler

konu kapanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oolumbakgitt -- 17 Aralık 2015; 11:09:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.