Sana Tavsiye Ediorum ßunu Tatmayan Nargile İçmemiş Şu Ana Kadar Demektir HindistanCevizi-Portakal
İçinde elma olsunda, diğerini sen seç. Ama özellikle elmalıyı aç karnına deneme sakın.
Gül + nane
Eyvallah Elmayı severim genellikle öyle içiyoruz zaten arkadaşlarla yanındaki değişiyor hep kimi zaman muz,kimi zaman kavun.
Güzel bişeye benziyor Hindistancevizi-portakal saol deneyecem
quote:
Orjinalden alıntı: DH | equ*
Nescafe ve Cappicuno ağır oluyor mu yani sağlam bi çekişten sonra hemen baş dönmesi yaparlar mı ?
amacın nargileyle biraz kafa olmaksa anasonlu iç.tadı kötü gelebilir çoğu kişi beğenmiyor.anason-elmada iyidir.biraz tat verir
quote:
Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER
quote:
Nescafe ve Cappicuno ağır oluyor mu yani sağlam bi çekişten sonra hemen baş dönmesi yaparlar mı ?
amacın nargileyle biraz kafa olmaksa anasonlu iç.tadı kötü gelebilir çoğu kişi beğenmiyor.anason-elmada iyidir.biraz tat verir
Tam tersi kafa yapmasın ama bol duman cıkarsın
quote:
Orjinalden alıntı: TurkishFist
quote:
Orjinalden alıntı: CoderWriter
Elma-Nane
Bir Sorunmu Var?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER
quote:
Tam tersi kafa yapmasın ama bol duman cıkarsın
sadece nane ve anason içme o zaman.muz iç en hafifi.şeftalide fena değildir
quote:
@Ozzié07 deneyecem
@TurkishFist Ne oldu elma-nane hoş diil mi
değil baba iğrenç bişi ben elma demiştim kızın biri (salak!) nane dedi elma nane karışık getirdiler ben bu kadar kötü nargile içmemiştim. böyle ne elma ne nane ne fresh :(
CoderWriter hea
franbuaz+çilek-kavun,şeftali+nane,
Cappucino-Süt güzel ve ağırdır. Portakallı hafif ve güzeldir. Şeftalili de hafif ve güzeldir. Ama nargileyi yapan yerinde iyi olması lazım...