Şimdi Ara

Sağlığa zararı olmayan ve sorun çıkarmayacak çay makinesi ya da kettle arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağlığa zararı olmayan (ya da minimum olan) ve belki de daha da önemlisi sorun çıkarmayacak çay makinesi ya da kettle arayışı içerisindeyim. Çelik ya da cam olanlar bu kategoriye uyuyor sanırım (gerçi DonanımHaber de dahil olmak üzere pek çok yerde camların sorun çıkardığını okudum). Epey bir araştırdım ama böyle bir cihazın varlığından bile şüphe etmeye başladım. Bir noktadan sonra bütçeyi de bırakıp "Var mı böyle bir cihaz?" diye bakmaya başladım ve bulamadım. "Her güzelin bir kusuru olur" sözüne uygun olacak şekilde hep kronik problemi olan cihazlar çıkıyor karşıma. Tek çözüm gerçekten demlikle çay demlemek mi gerçekten?  Sene olmuş 2022, bulamamışlar mı bir çözüm?

Kriterlerim şunlar:

• Sağlığa zararı yok ya da minimum seviyede
    • Kronik arızası yok (birkaç sene kafam rahat kullanabilmek istiyorum)
    • Çay makinesi olması ilk tercihim ama böyle bir makine henüz yapılamadıysa kettle da olabilir. En azından suyu hızlı kaynatacak ve sağlığa zarar vermeyecek bir cihaz olsun istiyorum
    • Ayarlanabilir derece (standart 100 derece olmasın, ben de müdahale edebileyim)
    • Sıcak tutma özelliği

(Son üçü olmasa zaten çaydanlık yetecek)

Şu anda bütçe bir kriter değil. O yüzden önerisi olanlar çekinmeden yazsınlar lütfen. Kafam rahat kullanabileceğim bir cihaz varsa öğrenmek istiyorum gerçekten. Fiyat/performans ürünü değil de "taş gibi alet" denilen tarzda bir şey arıyorum.

• Yok mu bilgisi olan?  

• Şansımı son bir kez deniyorum  

• The Firebringer T kullanıcısına yanıt
    Profilo PCK1274A iki yıldır kullanıyorum tık demedi. Metal sağlam tıkır tıkır işini yapıyor. Ben 200e almıştım. Şu an 480 TL şerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • www.homend.com.tr
    Homend Royaltea 1711h Inox Siyah Çay Makinesi Homend
    https://www.homend.com.tr/urun/homend-royaltea-1711h-celik-govdeli-celik-demlikli

bizde arayış içerisindeyiz. tavsiyelere açığız

bizde bu vardı. iş yerinde 2 yıl aktif olarak kullandık.

ilk olarak üst düğmesi bozuldu. ufak bir meblaaya yaptırdık. sonra da rezistans+düğme gitti.

yinede kattle olarak kullanılabilir. kaynayınca manuel kapatmak gerekiyor.

plastik kokusu yok.

yeni versiyonunda sıcaklık ayarı var galiba.

mevcut fiyatlara bakılırsa da, aynısını tekrar alacağız gibi.

en azından, 2.demlik ve 2. tabanımı zolur :)

• biraz zaman olmuş ama arçelik çaycım çelik olanını 20 yıl kullandım.aptallık ettim alt tarafını bulaşık makinesine attım bozuldu.şimdi aynısı ama beko olanını aldım 4 yıldır kullanıyorum tık yok.yedek parçası serviste çokça ve uygun fiyatlı.eskisinin bir ara anahtarı arızalandı model numarasını söyledim 2 günde geldi kendim monte ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.