Şimdi Ara

Doğalgazı kapatmışlar, kime açtıracağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
33.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil sebebiyle İstanbul dışındaydım.. Son ödeme tarihi geçmiş bir fatura sebebiyle doğalgazı kapatmışlar. Faturayı 5 gün önce ödedim..

http://www.trakyadogalgaz.com.tr sitesinden "Abone Durum Sorgulama" bölümünden sorgulama yaptığımda "Gaz Durumu : Kapalı" gözüküyor.. Faturayı 5 gün önce ödememe rağmen..

Pazar günü İstanbul'a gideceğim.. Doğalgazı kime açtırabilirim acaba ? Doğalgaz Acil (187) yardımcı olur mu ? Evin soğuk olması önemli değil de, yemek yapılacak, temizlik yapılacak, duş alınacak vs vs.. Gaz olmadan olmuyor bunlar.. Doğalgaz Acil yardımcı olmazsa mühürü kendim sökerim. Zira aynı olayı bir kere daha yaşadım, 6 gün sonra gazı açmaya geldiler.

Bilgisi olan var mı acaba ?

• Konu yukarı :)
  • açabiliyosan kendin aç kır mühürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

açabiliyosan kendin aç kır mühürü

Açabiliyorum da.. Ceza gelir mi acaba ? Sonuçta faturayı 5 gün önce ödedim..
  • bir doğalgazcı oğlu olarak söylüyorum.... Sesime kulak ver

git trakyadoğalgaz a veya 187 yi ara durumunu bildir sakın mühür felan kırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rictu.sempra

bir doğalgazcı oğlu olarak söylüyorum.... Sesime kulak ver

adam doğalgazcı oğlu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rictu.sempra

bir doğalgazcı oğlu olarak söylüyorum.... Sesime kulak ver

Doğalgaz acil 187'yi arasam yeterli olur mu ? 187'nin ne gibi bir faydası olacak ayrıca merak ettim ? :)

Bu hafta içi 2 gün boyunca aradım Trakyadoğalgaz'ı.. Muhasebe dışında açan olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 saat sonra evdeyim inşallah. Mühür beni bekler :)
  • ben faturayı ödedim geldim kırarak açtıydım bir kere ondan tecrübelerime dayanarak söyledim hiç bişede olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABREC

ben faturayı ödedim geldim kırarak açtıydım bir kere ondan tecrübelerime dayanarak söyledim hiç bişede olmadı

Ben onu yaptığımda 2 katı fatura ödemiştim :)

Şu an evdeyim, sanırım mühürü açmışlar. Doğalgaz açıktı.. Ceza ödemekten kurtuldum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.