Evet arkadaşlar 3-4 ay sonra gerçeklestirmeyi düşündüğüm eylemi sizler ile paylaşıp bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Onun için foruma üye oldum normalde sadece okuyup geçerdim. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Geçen sene eğitim fakültesinden öğretmen olarak mezun oldum. Yapılan 20 bin atamada branş dağılımları çok saçmaydı ve kontenjana giremedim. Bu sene de kpss ye hazırlanıyorum ancak kontenjanlar tekrar böyle olursa atanamayacağımı düşünüyorum. Kafamda tekel bayi açmak var. Ortaya koyacağım sermayeyi kimseden borç almayacağım. Bu yaşıma kadar sürekli biryerlerde çalıştım ve belirli bir miktar birikim yaptım, sermaye olarak başlangıçta bunu kullanacağım ve kazandığım parayı işime geri yatıracağım. Sigara kullanmıyorum. Alkolü ise yılda 4-5 kere ancak aile ve arkadaş ortamında alıyorum. Geçindirmem gereken bir ev de yok. Çevremde bu iş ile uğraşan akrabalarım var ilk önce onların yanında ücretsiz çalışarak piyasayı ve işin işleyişini öğrenmek istiyorum. Sizler bu konuda bana neler önerebilirsiniz ? Daha önce ve şu anda ticaret ile uğraşan veya tekel bayi işi ile uğraşan arkaslar varsa ve fikirlerini belirtilerse sevinirim. Alkol satmanın dini boyutu ile ilgilenmiyorum, zaten halihazırda bist30 ve faiz ile uğraşarak çeşitli yöntemler ile para kazanmaya çalışıyorum. (Ahmet abi tekel kavgasını izledim) İyi forumlar. |
Bildirim