Şimdi Ara

Komşum delirdi. Nereye başvurmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 20 yıldır komşumuz olan adamın oğlu kafayı sıyırdı. 2 senedir akli dengesi yerinde değil.

Adamlarla evimizin arasında 1 metre gibi mesafe var.

Eleman son 10 günde 2 kere çöpten ordan burdan topladığı plastik odun ne varsa yakıyor. En sonunda kendi eviyle bizim evi de yakacak diye korkuyoruz.

Mahalleli de şikayetçi. Karşı komşunun karısına pencereden penisini gösterip duruyormuş. Sokakta oynayan çocuklara karışıyormuş. Daha neler var neler. Ne yazık ki babası ne doğru düzgün eve geliyor ne de oğluyla ilgileniyor.

Polisi çağırıyoruz muhtar bakıyor o işe, muhtara soruyoruz polis bakıyor o işe deyip geçiştiriyorlar.

Bu çocuğun akıl sağlığı yerinde değil. Tedavi görmesi gerekiyor. Nereye şikayet edelim. Nasıl bir yol izleyelim. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Biz de şaşırdık ne yapacağımızı.

Bilgi: Az önce yaktığı ateşin resimlerini ekledim.

• Csb
  • aklıma bu geldiKomşum delirdi. Nereye başvurmalıyım? 

• Sorun komşunda değil komşunla ilgilenmeyen devlette
  • KEŞ MUHTEMELEN.BİZİM BURDADA VAR BÖLE BİRİ

• bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi'ne

• Savcılığa mal-can güvenliğinizin tehlikede olduğuna dair ilamda bulunabilirsiniz,polisin bu gibi durumlarda yapacağı pek birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık kapı'ya yazdım bakalım çözüm olmazsa sizin dediğiniz gibi denerim

• Savcılığa veya emniyete gideceksiniz, Penisini gösterdiği komşu cinsel tacizden şikayetçi olacak. Siz de yaktığı ateş nedeniyle genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçundan şikayetçi olacaksınız.
  • Merak eden arkadaşlar vardır diye bilgilendirme yapmak istedim.

21 Aralıkta Açık Kapı'dan yardım istedim. 2 gün içinde şikayetimi Gebze İlçe Emniyet müdürlüğüne yönlendirdiler ve an itibari ile hala ilgili kurumlardan cevap beklemektedir şeklinde kayıt mevcut.

Ve nihayetinde 17 Ocak 2021 Pazar günü şikayette bulunduğum genç evinde kendini asarak intihar etti. Yarın vefatının 2.haftası olucak.

Ne yazık ki 26 yaşında yokluk içinde kendine bir gelecek göremediği ve akli dengesi de kaybolmaya başladığı için hayatına son verdi. Babası eve geldiğinde ilk bizim kapıya koştu. İlk ben gittim. Girişte asılı halde buldum. Her ne kadar yaptıklarına kızsam da üzüldüm açıkcası. 15 20 kişiyle mezarlıklar müdürlüğünde namazı kılınıp defnettik.

He bu arada açtığım şikayete istinaden bir türlü gelemeyen Gebze Sosyal Hizmetler çalışanları savcı ile birlikte 1 saat içinde gelip elleri ceplerinde 30 dk.ayaküstü beklerken kendi aralarında sohbet muhabbeti gırgır şamata devam ettirip gittiler. Zamanında gelip bu çocuğa bir hal çare bulsalardı belkide şuan bir hastanede tedavi altında olup yaşamını sürdürecekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_9139

Merak eden arkadaşlar vardır diye bilgilendirme yapmak istedim.

21 Aralıkta Açık Kapı'dan yardım istedim. 2 gün içinde şikayetimi Gebze İlçe Emniyet müdürlüğüne yönlendirdiler ve an itibari ile hala ilgili kurumlardan cevap beklemektedir şeklinde kayıt mevcut.

Ve nihayetinde 17 Ocak 2021 Pazar günü şikayette bulunduğum genç evinde kendini asarak intihar etti. Yarın vefatının 2.haftası olucak.

Ne yazık ki 26 yaşında yokluk içinde kendine bir gelecek göremediği ve akli dengesi de kaybolmaya başladığı için hayatına son verdi. Babası eve geldiğinde ilk bizim kapıya koştu. İlk ben gittim. Girişte asılı halde buldum. Her ne kadar yaptıklarına kızsam da üzüldüm açıkcası. 15 20 kişiyle mezarlıklar müdürlüğünde namazı kılınıp defnettik.

He bu arada açtığım şikayete istinaden bir türlü gelemeyen Gebze Sosyal Hizmetler çalışanları savcı ile birlikte 1 saat içinde gelip elleri ceplerinde 30 dk.ayaküstü beklerken kendi aralarında sohbet muhabbeti gırgır şamata devam ettirip gittiler. Zamanında gelip bu çocuğa bir hal çare bulsalardı belkide şuan bir hastanede tedavi altında olup yaşamını sürdürecekti.

Ciddi misin? Ciddi değilsen hiç komik değil

• Maalesef ki gerçek..

• Allah kimseyi intihar etmeye mecbur etmesin hakikaten çok zor bir durum çünkü intiharın affı yok
  • Allah kimseyi intihar etmeye mecbur etmesin hakikaten çok zor bir durum çünkü intiharın affı yok
  • Olay gerçekse akli dengesini nasıl kaybetti acaba ? Bunu merak ediyorum açıklarsan öğrenmiş oluruz
  • Konuyu baştan okurken son mesajınızda öldüğünü söylediğinizde bir garip oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.