Comnet Paranın üstüne yattı
Son 2 aydır comnet te arıza mevcut. Talep açmama rağmen umursamadan suçu bana attılar yeni hat çektirip bağlantı yaptırdım fakat sorun çözülmedi.
Bende 2 hafta önce Türk Telekom'a geçiş yaptım. Yeni bir port verildi. Comneti 3 ay önce senelik peşin olarak yenilemiştim. Dün comnet ile görüşmem de para iadesinin yapılmadığını ilettiler. Sözleşmede bu unsuru yazdığını ve benim kabul ettiğimi, bu yüzden para iadesi gerçekleştiremeyeceklerini ilettiler. Benim bildiğim kullanılan süre ile yapılan indirimler fiyatta düşürülüp kalan ücretin yatırılması gerekiyor.
Sizde nasıl ilerlemem gerekiyor?
Herkese merhabalar. Son 6 senedir farklı iss firmalarından hizmet aldım. En son comnet kullanıyordum ama herhangi bir arızada yetkili birini bulamadığımdan artık Türk Telekom'a geçmiş bulunmaktayım.
Son 1.5 aydır internetim yok. Defalarca talep açmama rağmen problem kablonuzda denilip şikayetim kapatılıyor. En son f/utp dış mekan cat6 aldım ve bağlattırdım fakat yine dsl ışığım gelmeyince çılgın bir talep açtım. Biraz dikkatlerini çektim sanırım ama alt yapıda sıkıntı var denilip 1 ay süre verildi.
Bende bugün itibariyle artık Türk Telekom'a geçiş yaptım. Hat değerlerimi aşağıda paylaştım. Şuan 24mbps alabiliyorum. Sizce şuan maksimum kaç alabilirim? Santrale uzaklığım yaklaşık 300mt
Komşum delirdi. Nereye başvurmalıyım?
Yaklaşık 20 yıldır komşumuz olan adamın oğlu kafayı sıyırdı. 2 senedir akli dengesi yerinde değil.
Adamlarla evimizin arasında 1 metre gibi mesafe var.
Eleman son 10 günde 2 kere çöpten ordan burdan topladığı plastik odun ne varsa yakıyor. En sonunda kendi eviyle bizim evi de yakacak diye korkuyoruz.
Mahalleli de şikayetçi. Karşı komşunun karısına pencereden penisini gösterip duruyormuş. Sokakta oynayan çocuklara karışıyormuş. Daha neler var neler. Ne yazık ki babası ne doğru düzgün eve geliyor ne de oğluyla ilgileniyor.
Polisi çağırıyoruz muhtar bakıyor o işe, muhtara soruyoruz polis bakıyor o işe deyip geçiştiriyorlar.
Bu çocuğun akıl sağlığı yerinde değil. Tedavi görmesi gerekiyor. Nereye şikayet edelim. Nasıl bir yol izleyelim. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Biz de şaşırdık ne yapacağımızı.
Bilgi: Az önce yaktığı ateşin resimlerini ekledim.
2000tl Kadar AMD anakart önerisi
|
|
İndirimde olanlardan hangisi (5700xt & rtx2070)
|
2k Gaming Monitör Önerisi
|
Bir hikayenin sonu - (Turknet içerir)
Ryze1600 için anakart tavsiye
|
Ryzen anakart bios coktu acil yardim
|
Meslek: Ofis Uzmanı
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 11.398 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware