Şimdi Ara

2k Gaming Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın zamanda masaüstü bilgisayarımı upgrade edeceğim. Ekran kartı 1050ti var onu 1070ti-1080 olarak değiştireceğim. Şuan için elimde 1080p Acer ips 60hz monitör var.

2k sisteme geçiş yapmayı planlıyorum. Max. bütçe 2800 düşünüyorum. Aşağıda 3 tane buna uygun monitör buldum. Monitörlerden pek anlamıyorum ama 2k 144hz 1ms özellikli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada ips monitörler daha iyi midir?

www.hepsiburada.com
    ViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rtings.com sitesinden araştırma yapabilir ve Türkiye'de satılan modellere bakabilirsiniz.
    VA paneller daha çok öneriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende az evvel Samsung olan monitörü Amazondan sipariş verdim. Özelliklere göre o fiyata alınabilecek en iyi monitör diye düşünüyorum açıkçası. Rtings incelemesinde oyun puanı gayet iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bedo20 kullanıcısına yanıt
    sanırım yarın bende sipariş geçeceğim. iyi yorumlar gördüm bu monitörle ilgili baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_9139

sanırım yarın bende sipariş geçeceğim. iyi yorumlar gördüm bu monitörle ilgili baya
    Hocam stoklarda sıkıntı olabilir, Amazonda son 2 ürün kalmışti çünkü. Normalde Hb den alacaktım gün içerisinde fakat hızlı teslimat seçeneğini kaldırmışlar bir anda ne olduysa. Bence biran önce karar verin çünkü dolar koptu gidiyor. Bu fiyata bir daha böyle cihazlar denk gelmeyebilir

• Bende 5700xt aldım ve 2k monitör kullanmak istiyorum kafam çok karışık ilk msi modellerine yönelmiştim sonra asus tuf modelleri ve en son samsungu gördüm 2018 üretim olmasına rağmen özellikleri çok iyi kafam çok karışık tabi birde curved nasıl bir deneyim onuda bilmiyorum.
  • gaming ise TN en iyi hıza sahip olur. ama hem hız görüntü dersen VA. ıps ye bulasma bile...
    PG278Q kullanıyorum 3.5yıldır on numara.
    ama gtx1070 ile kullanmak sıkıntı yaratabilir ben kullandım 3sene tamam dedim artık. 2k low da güzeldi ama 2080ile gerçekten daha iyi oldu. karşılığını ver monitörün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 6 Nisan 2020; 16:50:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    4 ay önce açıldı
    2k 240hz 24" Monitör önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Biraz önce geçtim dostum siparişi. Bugün inidirimin son günüymüş. 2698e aldım Samsung'u

• LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Curved konusunda benimde soru işaretlerim var ama bakalım sipariş ettim biraz deneyimleyelim yazarım yine detaylı

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    Bende 1070 olmaz diye düşünüyorum fakat şuan için bütçe en fazla 2.el 1070ti/1080 çıkarabilecek. Daha işlemciyi de değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan r3 1200 var. 1050ti ile kullanıyorum. Onun yerine r5 3600 alıcam sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_9139

Biraz önce geçtim dostum siparişi. Bugün inidirimin son günüymüş. 2698e aldım Samsung'u
    Hayırlısı olsun hocam. İnşallah içine siner diyeyim. Doğru tercih yaptık diye düşünüyorum ben açıkçası. Ps5 ile beraber kullanmayı düşünerek de aldım ben monitörü. Umarım yarı yolda bırakmaz

• Gamer_9139 G kullanıcısına yanıt
    yalnız freesync. üzülürsünüz sora nvdia kartı aldım die. amd kartı alıp fsync kullanın derim. gsync lı monitör olsaydı iyiydi hocam 2.el 1080 veya ti neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

yalnız freesync. üzülürsünüz sora nvdia kartı aldım die. amd kartı alıp fsync kullanın derim. gsync lı monitör olsaydı iyiydi hocam 2.el 1080 veya ti neyse
    Hocam artık freesync monitörlerde adaptive sync ismi ile gsync aktif edilebiliyor dp bağlantısı ile. O sorun ortadan kalktı yani

ne kadar başarılı modüllü gsynce göre bilemem. biri yazılımsal biri direk donanımsal

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

ne kadar başarılı modüllü gsynce göre bilemem. biri yazılımsal biri direk donanımsal
    Kullanmadan açıkçası yorum yapmak istemiyorum. Dediğiniz gibi biri yazılımsal diğeri direk modül olarak dahili. Bende 1660super var ve umarım yarı yolda bırakmaz

İps neden önermiyorsunuz hocam

• ironmangs kullanıcısına yanıt
    şahsen oyunculara değilde tasarım ve film izleyenlere yönelik oluyor renk açısından. ips olunca ms sorunu falan oluyor yüksek yani.. ama tn de renk kötü ms iyi. eğer 1ms 2k 144hz gsync modül ips 27inç güzel monitör yapsalardı alınırdı. ama pg278q ile devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 8 Ocak 2024; 22:35:50 >

• arda505 kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam
    bu site ne acaba link alabilir miyim. merak ettim de. bnmki hala iş yapıyor gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.