Son 2 aydır comnet te arıza mevcut. Talep açmama rağmen umursamadan suçu bana attılar yeni hat çektirip bağlantı yaptırdım fakat sorun çözülmedi. Bende 2 hafta önce Türk Telekom'a geçiş yaptım. Yeni bir port verildi. Comneti 3 ay önce senelik peşin olarak yenilemiştim. Dün comnet ile görüşmem de para iadesinin yapılmadığını ilettiler. Sözleşmede bu unsuru yazdığını ve benim kabul ettiğimi, bu yüzden para iadesi gerçekleştiremeyeceklerini ilettiler. Benim bildiğim kullanılan süre ile yapılan indirimler fiyatta düşürülüp kalan ücretin yatırılması gerekiyor. Sizde nasıl ilerlemem gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet Paranın üstüne yattı
-
-
Comnet hiç değişmemiş Hocam cimer e şikayet edin bence. Başka türlü ciddiye almazlar bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptıkları yasal değil, sözleşmeye yazmış olmaları hukuki anlamda geçerlilik kazandırmıyor.
E-devletten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursanız kazanırsınız. Yalnız kazansanız bile kararı yine uygulamıyorlar. Kararı icraya koymanız lazım. Facebook'ta görmüştüm, birisi aynı şeyi yaşayıp icra ile Comnet araçlarına bloke koydurunca, paşa paşa ödemek zorunda kalmışlardı. Hatta bu aşamada bir avukata vekalet verirseniz hem size paranızı ödemek zorunda kalırlar hem de avukata vekalet ücreti ödemek zorunda kalırlar. Sizin cebinizden herhangi bir ücret çıkmaz, genelde ücret talep etmez avukatlar bu tarz işlerde.
Üç kuruş ucuz diye, sel gibi şikayeti olan şu merdiven altı firmayı kullanmayın, adamların çoğu işi ofsayt resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne ofsaytı hocam; en direkt penaltı.
Ben Pananet'te iptal yaptım; sağolsunlar geri iade sorunsuz şekilde yapıldı.Teşekkür ederim kendilerine.
Merdiven var; merdiven var. Sizin ki hangi merdiven.
Merdivenin üstünden düşmekte var; maazallah küt.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X