Şimdi Ara

Nargile için en ideal karışım ?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
72.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağır bişey istiyosan sütlü kahve cappicino yaptır tadı hoş içmesi de zevkli

benim favorim, nane - elma - tatlı sakız(damla sakız da olabilir)

anasonluda içebilirsin kafa yapabilir kişiye göre değişir

pierre lotti de nargile yapan bi yer var, naturel bildiğin kavun koyuyor lülesinin oraya birde aroması kendileri yapıyormuş çok güzel tadı var yoğun dumanlı
  • vişne+damla sakızı yeşil elma+sakız gül+nane hindistan cevizi +süt bunnar uyumlu ve iyi karışımlardır
  • kavun çilek favorim benim.
  • arkadaşlar iyi bir nargile içecek olanlar önerilerimi dikkate alsınlar....

Öncelikle bütün nargileler yapıcısına bağlıdır. tütün sıkımı gevşekmi, çöpü çokmu vs... sonra folyonun delimi ve lüle dediklerinin açıklığı... yani biz bu tatları verirken tütünlerin kaliteli, nargilenin iyi yapılmış oldugunu varsayacağız....

Elma+nane---> en çok içilenlerden ve tad itibarı ile hoş olan hafif bir tatdır.
    muz+nane--> daha yoğun duman isteyen ve tatlı bir aromadır.
    Çilek+nane--> benim favorilerim arasındadır. hem tatlı hem fresh..
    Hindistan+nane--> gerçekten içicisine keyif veren bir tat. kem erkeksi hem yoğun ve kalıcı tat..
    Kavun+nane--> kavunu biraz daha fazla koyun ki nane bastırmasın. böylece tatlı havayı daha çok hissedersiniz.
    hindistan+çikolata--> hakkikatten bu aroma çok güzel oluyor çikolata ve hindistan cevizini hissediyorsunuz her çekişinizde....
    Gül-->ben çok sevmedim hatta nidemi her içisimde bulandırdı ama tercih meselesi...
    Limon----> kesinlikle tek içmeyin mutlaka bir aroma olacaksa nane yada elma gibi bastıran tatlarla karıştırın.
    Vişne---> ağır olmasına karşın ben tek içerkende zevk aldım, nane ile karıştırdığımda da..
    muz+çilek---> bu iki tat birbirini bastıramıyor ve her ikisinide içerken tatlarını bozuyor.
    Cappucino+nane---> içimi rahat. sanıldıgı kadar ağır değil...
    üzüm---> baş ağrısı çekenler için ideal. hem içimi rahat hem de mayhoş...
    muz---> sade oldugunda çok hafif değil ama korkmayın baş ağrısı yapmıyor ve hakikatten tadı alıyorsunuz.

nargile tütünlerini karıştırırken kendinize sınır koymayın. tatlarınızı kendiniz bulun. dikkat etmeniz gereken bir nokta ise; seçim yaparken bir tadın diğerinden birazcık baskın olmasını sağlayın yeter. aksi halde iki arada bir derede kalır, hiç bir tad elde edemezsiniz..

umarım faydası dokunmustur...

* ben kola, üzüm,kivi..vs içme şansım olmadı ama denedikçe sizlere yazarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey05 -- 7 Şubat 2011; 18:35:19 >
  • anasonlu elmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vişne-Limon

süt çilek

milkshake ?
  • Elma Nane ..
  • şino
  • bence anason+bahreyn+çilek+kavun+rakı+balık dene pamka.

iyi uçuşlar
  • hindistan çevizi-çikolata altınada süt resmen cocostar tadı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gravest

quote:

Orijinalden alıntı: Vişne-Limon

süt çilek

milkshake ?

meyveli yoğurt
  • Kavun-Elma. İnan bana, en iyisi bu
  • çilek-üzüm
  • Nane Limon iyidir, Kavun her yer yapamıyor köz tadı falan geliyor. Sütlü nargile var diyorlardı bide nasıl oluyor bilmiyorum.
  • mango-nane . bahreyn . osmanlı kahvesi ( sütlü) . karışık meyve
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForYouKill

Nane Limon iyidir, Kavun her yer yapamıyor köz tadı falan geliyor. Sütlü nargile var diyorlardı bide nasıl oluyor bilmiyorum.

altına koyulan suyun içerisine birazda süt koyuyorlar dostum üzerinede kahveli bi tütün koydunmu süper oluyor
  • Ben genelde elma-nane alırım elması biraz daha bol yalnız.
  • Nane-Limon
    Nane-Gül
    Nane-Elma iyi gider. Kolalı denemedim ama güzel diye duydum.
  • Gül-Sakız-Nane

Portakal-Sakız-Nane
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.