Şimdi Ara

sol kaburga kemigim disa doğru ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokununca iceri dogru oynuyor.zayifliktan felanmi acaba.sag tarafta bişey yok
     sol kaburga kemigim disa doğru ss liı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeymunHusnu -- 16 Aralık 2013; 0:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sol Kaburga Kemiğinin Dışarı Doğru Çıkık Olması

İnsan vücudunda 12 çift kaburga kemiği vardır ve bunlar sağ ve sol olarak eşleştirilmiştir. Sağ ve sol kaburga kemikleri arasında bazı farklar vardır:

• Boyut: Sol kaburga kemikleri, sağ kaburga kemiklerinden genellikle daha büyüktür. Bunun nedeni, sol tarafta midenin yer alması ve daha fazla alana ihtiyaç duyulmasıdır.
    • Sayı: Sağ tarafta 7 adet gerçek kaburga kemiği bulunurken, sol tarafta sadece 6 adet gerçek kaburga kemiği bulunur.
    • Bağlanma: Gerçek kaburga kemikleri, ön tarafta göğüs kemiğine bağlanır. Sağ tarafta 7 adet gerçek kaburga kemiği doğrudan göğüs kemiğine bağlanırken, sol tarafta sadece 6 adet gerçek kaburga kemiği doğrudan göğüs kemiğine bağlanır.

Sol kaburga ucu, sağ kaburga ucuna kıyasla daha çıkık olabilir. Bu, sol kaburgamın daha önde olduğu veya sol kaburgamın daha çıkık olduğu izlenimini verebilir. Bunun nedeni, sol kaburga kemiğinin daha büyük ve daha uzun olmasıdır.

Sol kaburga kemiğinin dışarı doğru çıkık olması genellikle zararsız bir durumdur ve herhangi bir sağlık sorununa neden olmaz. Ancak bazı durumlarda, bu durum ağrı veya rahatsızlığa neden olabilir. Eğer sol kaburga kemiğinin dışarı doğru çıkık olması sizi rahatsız ediyorsa, bir doktora görünmeniz önerilir. Doktorunuz, ağrının nedenini belirleyebilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Sen geçen isyan eden eleman değilmiydin?

• yanlış anlaşılma olmasın göbek deliğinin üstündeki baklava yani karın kası onun yanındaki ise belirtmek istedigim cikik kaburga kemigi.

• Fotoyu iyi çek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha tüysüz
  • Şimdi fark ettim benimde sol taraf sağa göre daha bi çıkkın
  • Up

• O herkeste öyle dostum mesela bir gözün diğerinden büyüktür bir elin diğer elinden bir burun deliğin diğerinden büyüktür .

• Benimde sol taraf daha dışa doÄŸru çıkık geçen fark ettim bende ama pek üstüne gitmedim.sıkıntılı Bi durum mu acaba

• Beyler bendede öyle.Herkeste sol tarafmı,garip ?
  • Vücudu cok hoş.

• Benim annemin teyzesinin kaynida ayni boyleydi sonra helvasini yedik

• Benim de boyle

• Bendede var aynı durum gittinmi doktora falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

yanlış anlaşılma olmasın göbek deliğinin üstündeki baklava yani karın kası onun yanındaki ise belirtmek istedigim cikik kaburga kemigi.

Yav he.
  • Önden de çıkık var o baklava değil

• normal olm o zayıflıktan
  • Memelerini mi çektin öyle ise ucunu da göstererek çeker misin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.