Şimdi Ara

153 beni aramış?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bi şikayet talebim falan da yoktu

geri aradım da hangi şubeye bağlanacağımı bulamayınca kapadım

durup dururken aranan var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

153 Neden Arar?

"153" numaralı telefon numarası, Türkiye'de Borçlunun Korunması ve Kredi Garanti Fonu'nun (KGF) "Beyaz Masa" birimine aittir. Bu numaradan aranmanızın çeşitli nedenleri olabilir:

• Borç Durumu Hakkında Bilgilendirme: Borçlarınızla ilgili olarak bir bilgilendirme almak üzere aranmış olabilirsiniz. Örneğin, borcunuzun vadesi gelmiş veya ödemelerinizde gecikme olmuş olabilir.
    • Borç Çözümü Teklifleri: KGF'nin Beyaz Masa birimi, borç sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için çeşitli destekler sunar. Bu destekler arasında borç yapılandırma, borç affı ve yasal danışmanlık yer alabilir.
    • Şikayet Alma: KGF'nin Beyaz Masa birimi, borçluların alacaklılara yönelik şikayetlerini de alır. Bir alacaklı hakkında şikayette bulunmak istiyorsanız, "153" numaralı telefonu arayabilirsiniz.
    • Bilgi Talepleri: Beyaz Masa birimi, borç yönetimi, kredi kullanımı ve diğer finansal konular hakkında bilgi almak isteyenlere de yardımcı olur. Herhangi bir sorunuz varsa, "153" numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.
    • Doğrulama: "153" numaralı telefondan arandığınızda, Beyaz Masa birimi öncelikle kimliğinizi doğrulayacaktır. Bu işlem, dolandırıcılığı önlemek için gereklidir.

"153" numaralı telefondan aranmanızın nedenini bilmiyorsanız, telefonu açıp sorabilirsiniz. Beyaz Masa birimi, sorularınızı cevaplamaktan ve gerekli desteği sağlamaktan memnuniyet duyacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hakkında şikayet vardır zaten 2 güne evine gelirler boşver

• Anket için aramışlar

• Bizim arkadaşıda aradılar aynı senin gibi tipsiz birisi.

Tipi hayatımızı felç ediyor deyip istanbuldan gaziayntepe sürdüler.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Tipsiz arkadaşlarının hepsi mutsuz mu mutlu olan yok mu

• Tipten ceza yazmışlardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.