Şimdi Ara

Bugün müdürüm beni delirtti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözleşmeleri inceliyorum dün öğleden sonrasından beri. Klasörler yığılı. İmzaları var mı ve sistemde kaydı var mı diye bakıyorum. 400 tanesine bakabildim bugün sonu dahil. Laf etti ne zaman bitecek 2 günde %10’una bakmışsın bilmemne diye. Ulan bi hesap yaptım. Bi sözleşmeyi zaten şeffaf dosyasından çıkarmak geri koymak bile vakit alıyor. 30 saniye desen buna iyimser davranıp. 400 sözleşmenin bunu halletmesi bile 3 saat sürer.

hayır ben de oyalanmaya meraklı değilim biran önce kurtulmak istiyorum bu gereksiz task’ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    İnsanlar zor, çoğunluğu zor, bu ülke kolay değil, yorucu. Müdürüne anlat durumu, sözünü dinletmeye bak. İş hayatındayken her türlü zorluğu görmek maalesef ki mümkün, illa ki uğraşılması gereken mesele çıkıyor, söz dinletmek, geçirmek önemli, gerekli. Kolaylık bizde pek bulunmuyor, ülke zorluklar, aksilikler ülkesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Ah salak kafam ah. Keşke o cehapeli şirkete gireceğime avukat olsaydım. Şu an kendi işimin patronuydum.

Hukuk konusunda pişmanlık duyuyordun habire, sanşımı kaçırdım deyip duruyordun, baştan yolunu şirketlere girmek üzere çizmişsin, firmalara katılmayı istemişsin, hukuk alanına sempati mi duymaya başladın? Farkındayım, iyi yükselip bol kazanmak istiyorsun da, hepimiz bunu talep ederiz de Türkiye'de bu iş kolay değil, açık kapı bulamazsan asla değil. Yükselmek mesele, para kazanmak mesele, hızlı gerçekleşmiyor. Ne yapacağına karar ver, buna göre yolunu çiz, adım adım ilerlemeyi düşün. Senin kafan karışık, net karar vermen gerekli. Ne istiyorum de, cevabına göre hareket et. Herkes çare arıyor, hepimiz uğraşıyoruz, çabalıyoruz, iş dünyası fedakarlık bekliyor, Türk iş dünyası ekstrasını bekliyor, net yol çizip takip etmek çare. Şartlar parlak değil, geriliyoruz, kendimizi kurtaracağız, düzgün fırsata tutunacağız. İnsan düzlüğe ulaşmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 9 Ağustos 2024; 21:12:36 >

O şirket beni kovduğunda zaten kariyerim bitti.

• Bu şirket de kovacak dikkat et

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Garibanın yüzü gülür mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafede güzel bi kız beni kesti
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bu derece karamsar bakma, eninde sonunda kendine yol çizersin. Kendini dibe indirme, zarar veriyorsun. İş bulabildiğine göre bir şeyleri beceriyorsun, o belli, kariyer planını yarat, net olacağım de, ne yapmak istiyorum sorusunu kendine sor. Aşırı keskin çizgilerin var, bittim yahu, yeter artık moduna çok çabuk giriyorsun, yazdıkların bunu gösteriyor, motivasyonunu koru, önüne bak. Hayat zor, Türkiye'de daha zor, orası öyle ancak insan düzlüğe çıkmalı, gülmeli, yaşamından zevk almaya odaklanmalı, bunları yaparsa iyi gelir.

Yaşıyoz iste buna yaşamak denirse

• F1SECO kullanıcısına yanıt

Şaşıyorum beni taşıyan dize

Hocam, Maraz’a laf anlatma gibi buyuk bir gaflete dusmek uzeresiniz.

Sizi uyariyorum, bu adam asla laf dinlemez. Kendi bildigini okur, duser bi kuyuya size aglar tekrardan. Siz sadece dalganizi gecin ve hayatiniza devam edin rica ediyorum.

• ne zaman kovulcam sence @hamza5806

Bu ne olm ya
    Niye mobing yapiyor bunlar

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

normalde kovulmak umrumda olmazdı da biraz fazla harcama yaptım biraz çalışsam iyi olurBugün müdürüm beni delirtti. 

Ne harcaması yaptın lo
    Pc telefon falan mi aldin

Kpss kötü gelirse 12 gun sonra bende modern kolelik basvurularima başlayacam max 20 verirler bana tecrübem yok diye :(

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

burcuya araba falan yapıcam sistem bağlattık bunlar para tuttu yani

Araba kim sen kim omg ciddi cevap yaz yoksa paspas ederim ok

• Adam düzgünce sormuş aslında. Sen biraz triplere girmişsin. Ki sonrasında da yanlış anlamanı düzeltmek için çabuk bitsin diye sormuyorum, plana göre ne zaman bitecek diyor. Sen sürekli triplere girip de adama 250 bitirdim, 400 bitirdim diyip durmuşsun. Adam da artık ona sinirlenmiş olabilir.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

• 40k mayışın var dha ne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.