Şimdi Ara

Beni beğeneni ben beğenmiyorum,benim beğendiğim ise beni beğenmiyor ne olacak benim bu halim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatı resmen İSMAİL YK-BOMBA BOMBA şarkısı kıvamında yaşıyorum bu aralar...Hangi beğendiğim kız varsa gidiyorum teklif ediyorum kabul etmiyor...Bana teklif edenleride ben kabul etmiyorum...Kısaca beni beğeneni ben beğenmedim benin beğendiğim ise beni beğenmedi...

Geçen bi ara 27 yıllık hayatımda kaç kişiyle temasa geçtim hesapliyim dedim...64 kıza teklif etmişim bunların 17'siyle sevgili olduk gezdik tozduk deliler gibi eğlendik seviştik...26sı direk acımadan reddetti....15 kişide muamma..Muamma dediklerim ben önemsemedim,umursamadım değer vermedim..Zorlamadım yani zorlasaydım onlarlada sevgili olurduk...Bunlar dışında bir sürü çıkma teklifi aldım ama yok arkadaş dolu dolu çılgınlar gibi aşık olamadım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al benden de bir o kadar. Konu sahibiyle aynı durumdayım ve cevap bulmak için upluyorum
  • Erkeklerin çoğu bu durumdaysa veya benim durumumda olan bir çok kişi varsa rahatlıycam amk :dd Yok baba kime teklif etsek surat asıyor,beğenmiyor,cevap vermiyor bizi takmıyor..Bize askıntı olanlarada ben beğenmiyorum yüz vermiyorum..Tam tersi yani...Çıktıklarım arasından çok güzel düzgün fiziği süper,konuşması kendine özgüveni güzel insanlarda vardı ama delileeeeer gibiiiii çılgınlar gibi aşık olamadım beeeeeee

• Büyük adammışsın kardeş, oldu mu?

Oğlum ne yeteneksiz adamsınız lan. Humblebragging yapacaksınız onu bile beceremiyosunuz.
  • O ney lan? Övdünmü sövdünmü anlamadım

• 64 kiza teklif edebilen adam begenmekten bahsediyor. Bos yere kandirma kendini herkesi begeniyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten baktım şimdi terimin anlamına yemin ederim aklımda öyle birşey yoktu.Öyle birşey olsa 25 kız reddetti diyip kendimi gömermiyim? Ben burada kendi acizliğimi,çaresizliğimi 27 yıldır aşk yaşayamadığımın acısını paylaşıyorum sizlerle..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Doğru beğeniyorum ama aşık olamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Doğru beğeniyorum ama aşık olamıyorum
    Ona bisey diyemem. Asik olman icin begeneceksin ve gozunde ulasilmaz yapacaksin. teklif edeceksin reddedileceksin yine yeni yeniden deneyeceksin illa bu olacak baskasi olmaz diyeceksin ki asik olabilesin.

Valla reddedilmekten helak oldum kardeşim..Özgüvenim yerle bir oldu kendimi nasıl düzeltirim hiç bilmiyorum

• 17 sevgilisi olmuş birinin konu dışında yeri yoktur!

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Valla reddedilmekten helak oldum kardeşim..Özgüvenim yerle bir oldu kendimi nasıl düzeltirim hiç bilmiyorum
    Valla hocam 64 kizi tek tek sayabiliyorsan gecmis olsun. Bu kizlar birbiriyle ayni ortamdalarsa zaten kabul etmezler 2-3 kisiye teklif etsen dedikodun zaten yayilir. Ciddi oldugunu dusunmezler redderler.

Teklifi sanaldan ediyorsan ben olsam hic kabul etmem. Tanimadan ediyorsan zaten zor. Birde nasil teklif ediyorsun? Ne teklif ediyorsun? Ne diyorsun o da onemli.

• Aynı seyı kadınlar yapıyor.Begenenı begenmıyorlar, begenılmedıklerınde begenmeyenı begenıyorlar.

Sonuc: Kımse kımseyı begenmıyor.

Ben mısal ornek vereyım kendımden.Asla guzel, sexı kadını begenmem.Cırkın kadınlar daha cok ılgımı cekıyor.

Hatta bır kadına benım guzellerle ısım olmaz demıstım sasırmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 31 Aralık 2019; 19:33:0 >
    Hepsi aynı ortamdan değil canım.Lise zamanımızdan bu yaşımıza kadar Lisede,üniversitede,mahallede,eski iş yerlerimde,arkadaşlarımın aracı olduğu,tatillerde tanıştıklarım,dil kursunta tanıştığım vs vs totalde 64 kişi...Valla eksiği vardır muhakkak ama benin hatırladığım 64 kızla etkileşim halinde olmuşum..Ulan şöyle bi bakıyorumda ilk manitaya 15 yaşında yazıldıydım şuan 27 yaşındayım 12 senede 64 kız,ortalama yılda 5 kıza yazılmışım

• konuyu kendini övmek/övdürmek için açmış adam
  • Yoksa sen zurna mısın ha?

• Önce kendimi oradan herkesi en son stoacılığı beğenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 31 Aralık 2019; 21:28:49 >
  • Bomba bomba şarkısında değil, şappur şuppur şarkısında diyor o kısımı
  • 17 kız ne hocam, Murat Dalkılıç o kadar kızla çıkmadı.
    Tipin ortalama heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.