Şimdi Ara

Hala çok seviyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama dönmeyecek biliyorum, bir kız var,başka bir kız onu sevmeyi denesem mi daha önceden bayağı konuşurduk beni reddetmez. Önemli olan gerçek aşkımı unutabilcek miyim her an kahrolmaktan bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buyur kardesim

https://mobile.twitter.com/ezel_tt/status/671743329105805313/video/1

• Vay arkadaş kafa yapısına bak. Bir kızı unutmak için başka bir kızı kullanmak... Kusura bakma da dostum sen sevmeyi bilmiyorsun. Boşuna seviyorum deme.
  • Bende halamı seviyorum.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Düşüncem yanlış ama şuan hayatımı düzgün yaşayamıyorum ayrıldığımızda ben biraz daha iyidim ona göre ama o şimdi mutlu,ben acı çekiyorum. Kızı da kullanmıycam belki severim arkasından iş çevirecek değilim unutmama yardımcı olur ve artık hep onu düşünürüm bende . Yoksa unutulacak gibi değil 2 gecedir aynı şarkıyı dinleyip sabaha kadar mal mal tribe girdim çocuk gibi ağladım

• Yatağıma gidiyorum bizim şarkımızı açıp hayallere dalıcam tekrar kendime yaptığım hatalara lanet edicem en sevdiğimi düşünüp reaimlerimize bakıp ağlayacağım. Her gün dh de konusunu açıcam bir gün kavuşursak şükretme sebebim olsun eğer birini sevebilirsem bidaha onu üzersem Allah belamı versin

• Kızın canını yakmayacaksan yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten ilk önce normal konuşuruz falan inşallah sevebilirim.ama o da bir gün giderse ne yaparım başka bir yolla bunu unutmam gerek evlenene kadar da bidaha bu işlere bulaşmıycam

• Unutulmuyor bro kolay kolay
  • Ayrıldıktan sonra bir çok kızla beraber oldum, sevgililerim oldu, ama bak şu an saat kaç sırf bu yüzden uyuyamıyorum yıl geçmesine rağmen. Kolay gelsin.
  • Kardeş sen gerçek misin 😂😂😂😂😂😂

• Çok saçma düşüncelerin var, daha küçüksün unutursun merak etme; saçma sapan iş de yapma

• sen sevme mümkünse
  • İlk 2-3 ay bende böyleydim şimdi aradan 6-7 ay geçti çok birşey kalmadı . Unutamam diyorsun ve unutamazsında.İçinde yinede ukte kalır.Sen burda ağlarsın o hayatına bakar.Mantıklı düşününce birşeylerin farkına varılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

İlk 2-3 ay bende böyleydim şimdi aradan 6-7 ay geçti çok birşey kalmadı . Unutamam diyorsun ve unutamazsında.İçinde yinede ukte kalır.Sen burda ağlarsın o hayatına bakar.Mantıklı düşününce birşeylerin farkına varılıyor

Bugün bi kızla 1-2 gözgöze geldim. Yarın işlemlere başlıyorum beni sevmeyenle işim olmaz şuan o kadar mutluyum ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

quote:

İlk 2-3 ay bende böyleydim şimdi aradan 6-7 ay geçti çok birşey kalmadı . Unutamam diyorsun ve unutamazsında.İçinde yinede ukte kalır.Sen burda ağlarsın o hayatına bakar.Mantıklı düşününce birşeylerin farkına varılıyor

Bugün bi kızla 1-2 gözgöze geldim. Yarın işlemlere başlıyorum beni sevmeyenle işim olmaz şuan o kadar mutluyum ki

Yav he he

• Halanızda mı bu forumda ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

quote:

Yav he he

Mutluyum birader ohhhh beee bu iş olmasa bile başkasını da sevebildim unutabildim yeter bana

• Kıza acılalı
    bir hafta oldu kabul etmedi lakin hala canım sıkılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhakverdi

Kıza acılalı
    bir hafta oldu kabul etmedi lakin hala canım sıkılıyor

Çıkıpta terkedilmedin şanslısın, neyse hala çok mutluyum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.