Şimdi Ara

Hala çok yalnızım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok yalnızım, kimse ben yazmadıkça mesaj atmıyor. Spordan başka aktivitem yok. Yalnızlığı öven insanlar benim 10 yıldır yaşadığım hayatı yaşasa psikolog desteği alırdı. Herkesin sosyal hayatı yerinde, ben ise her şeyimi kendim yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 25 Nisan 2023; 22:42:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nabacan ki milleti. Sen onları çekecek bir aktivite bul. Onlar sana katılmak istesin. Ben açıkcası gururuma yediremem başkasının arkasından gitmeyi. Zaten kafa denk değilse boş muhabbet kafa ağrısı yapıyor. Ortak bir aktivite lazım. Spor kursu benzeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairtune kullanıcısına yanıt
    Bana neden katılsınlarki, nasıl yani? Ben kendi işimi kuracağım ancak yine yalnız olduktan sonra napayım?

• bir sokak köpeği kadar yalnızım
    dört yanım gri duvar yaklaşma sakın
    avanesiyim şu forumun yoktur eşim
    parayı verdim baklavaya peşin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapılacak en güzel aktiviteler

1. Yürüyüş yapmak: Doğayla iç içe olmak için yürüyüş yapmak harika bir aktivitedir.
    2. Bisiklet sürmek: Bisiklet sürmek, hem eğlenceli hem de sağlıklı bir aktivitedir.
    3. Yüzme: Yüzme, vücudunuzu formda tutmanın yanı sıra serinlemek için de harika bir aktivitedir.
    4. Kamp yapmak: Doğayla iç içe olmak ve kamp ateşi etrafında vakit geçirmek, stres atmak için harika bir aktivitedir.
    5. Yoga yapmak: Yoga, zihninizi ve bedeninizi rahatlatmak için harika bir aktivitedir.
    6. Kitap okumak: Kitap okumak, zihninizi beslemek ve dinlenmek için harika bir aktivitedir.
    7. Film izlemek: Film izlemek, keyifli vakit geçirmek ve yeni şeyler öğrenmek için harika bir aktivitedir.
    8. Yemek yapmak: Yemek yapmak, yaratıcılığınızı kullanmak ve lezzetli yemekler hazırlamak için harika bir aktivitedir.
    9. Sanat yapmak: Sanat yapmak, yaratıcılığınızı kullanmak ve kendinizi ifade etmek için harika bir aktivitedir.
    10. Seyahat etmek: Yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri deneyimlemek ve kendinizi geliştirmek için harika bir aktivitedir.

yapay zeka böyle diyor

• Yalvarırım bu ite yardım edin

• Çözüm belli kendisi kaçıyor tembellik ediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kısa mesajla bitti sanırsın
    Rap vakti canım dinle yanarsın

• rtuzz kullanıcısına yanıt

hakaret detected

• Yalnızlık Allaha mahsustur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.