Şimdi Ara

sevgilimden ayrıldım, yardım edin çok kötü hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yaklaşık 8 aydır birlikteydik, dün beni arkadaş olarak çok sevdiğini ama romantik olarak hiçbirşey hissetmediğini söyledi. Arkadaş kalalım diyip gitti yanımdan. Beyler çok kötü hissediyorum diyebileceğim hiçbirşey yok ve çevrem de hiç kardeşim arkadaşım veya dostum da yok oturup derdimi anlatabileceğim. Yardım edin bana

• yapacak bir şey yok sana tavsiyem sosyal medya hesaplarını whatsapp durumlarını falan takip etme sakın, daha kolay atlatırsın bu şekilde
  • Krauser ll kullanıcısına yanıt
    kendini ne olursa olsun ondan uzak tutmaya çalış dostum. ne olursa olsun. Üstteki arkadaşta demiş, sanal ortamlardan takibini çek, bakma bile düşünmemeye çalış
  • Çivi çiviyi söker. Yeni bir tane bul adam gibi sev.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romantik birşey mi hissetmemiş

Sevgilin aşkla romantikliği karıştırmış

• quote:

Orijinalden alıntı: xennon

yapacak bir şey yok sana tavsiyem sosyal medya hesaplarını whatsapp durumlarını falan takip etme sakın, daha kolay atlatırsın bu şekilde

bu işe yarar hocam teşekkürler
  • en azından bi tecrübe yaşamıssın.bunu yaşayamayanlarda var.önündeki maçlara bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl sonra fingirdediği erkeklerden kazık yeyip aslında ben seni seviyormuşuuuum deyip dönerse kabul etmemelisin bence. İyi çocuklar kızların ilgisini çekmiyor. Biraz umursamaz biraz manyak olmak lazım ilgilerini çekmek için. Haaa ne zaman ki evlilik vakti gelir kız bu işin bu manyak erkeklerle olmayacağını anlar. O zaman sana döner en başta da belirttiğim gibi.

• ''Romantik birşey hissetmemiş''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.